راستش تیبل کردم قبلا. از A7 تا A28 تیبل شده ک هدرش هم اسمش هست مثلا xyz. اما فقط از A7 تا A19 پر شده هستن. الان من از چه کدی استفاده کنم؟ شرمنده هاااا![]()
راستش تیبل کردم قبلا. از A7 تا A28 تیبل شده ک هدرش هم اسمش هست مثلا xyz. اما فقط از A7 تا A19 پر شده هستن. الان من از چه کدی استفاده کنم؟ شرمنده هاااا![]()
ممنونم
اما واسه شماره هایی که الان هستند چکار کنم ؟ نمی دونم تک به تک بیام براشون این کارو انجام بدم
سلام
این کاری که میگم انجام بدید
ابتدا ستونی که شماره موبایل ها را توش نوشتید را انتخاب کنید. مثلا فرض میکنیم توی ستون A شماره موبایل ها نوشته شده است. کل ستون A را انتخاب کنید.
روی ستون انتخاب شده راست کلیک کنید و گزینه Format Cells را انتخاب کنید و از صفحه باز شده در تب Number گزینه Custom را انتخاب کنید و سپس در قسمت Type به تعداد شماره موبایل عدد صفر قرار دهید.
تعداد شماره های موبایل 11 رقم است بنابراین شما در قسمت Type باید 11 تا صفر قرار بدید (به این صورت 00000000000)
در این صورت تمام شماره هایی که ابتدای آنها صفر وجود ندارد عدد صفر اضافه می شود.
تازه اگه از این به بعد شماره موبایل ها را توی ستون A با عدد صفر بنویسید دیگه شماره صفر هم زده میشه و نیازی به علامت ' در ابتدای صفر نیست.
مراحل کار را توی شکل زیر واسط گذاشتم.
سلام
متوجه نشدم چی گفتی یا چیکار کردی.
دقیقا به همون صورتی که توی پست های قبلی بهت توضیح دادم باید انجام بدی . اگه درست انجام بدی هیچ مشکلی نداری و تا ردیف اخر اکسل هم بری شماره ها را واست شمارش میکنه.
شما ابتدا از A1 تا A15 عدد بنویس بعد به اون یک اسم بده. منظور از اسم اینه که شما از A1 تا A15 را انتخاب کن و توی Name Box یک اسم به نام Range بهش بده.
شکل زیر را نگاه کن
بقیه مراحل را هم توی پست های قبلی کامل بهت توضیح دادم . مطابق همون توضیحاتی که دادم انجام بده .
موفق باشی
سلام سطح 1 و 2 و 3 که نوشتید در هدر قرار بدهم
ببینید از ردیف 1 تا 5 را چطور می شه در هدر گذاشت چون من کپی کردم اما جدولش کپی نشد و همش بهم ریخت
سلام
تو یه sheet جدید میخوام نام و شماره کارت و حساب و ... افراد رو به ترتیب بنویسم.
یعنی فرض دو تا ستون به نام : "نام" و "شماره کارت"
حالا نمیدونم چرا وقتی شماره کارت مثلا 6037991075667975 رو وارد میکنم اون 5 آخری رو جاش 0 وارد میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز خوب شد متوجه شدم وگرنه همرو همونطوری غلط ثبت میکرد.چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون ستون رو فرمت سلش رو نامبر گذاشتم بدون فاصله و ,
منتظر پاسخ دوستان هستم
باید فرمت سلول رو روی text بذاری
میزارم رو تکست بعدش علامت مثلث کوچولو سبز( که نمایانگر خطا هستش) کنارش میاد
بعد اینکه وقتی نامبر هست چرا باید رو تکست بزارم؟دلیل فنیش رو اگه ممکنه
سلام
پیشاپیش اگر سوالم تکراریه معذرت میخوام، دوستان اگر لطف کنن و منو سریع راهنمایی کنن ممنونم میشم
میخواستم بدونم چطور میشه حاصل جمع اعداد تصادفی چند سلول برابر عدد دلخواه من بشه؟!
من 50 تا عدد دارم که از 20 تا 50 متغیره، حالا میخوام داخل 5 سلول طوری اعداد تصادفی بچینم که جمعشون هر بار برابر یکی از این 50 تا عدد من بشه ، مثلا 50، یکبار بشه 23، یکبار 45 و بهمین ترتیب تا 50 تا تموم بشه
ممنون
Last edited by hraa; 08-06-2013 at 21:59.
دوستان ممنون میشم اگر کسی یه نگاهی به درخواست قبلیم بندازه ( پست 3959) و کمکی بکنه
راهنماییم کنین
خیلی واجبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)