دوست عزيز من گفتم ادرس دقيقش رو بدين خودم كه مي دونستم بايد برم ميدون امام خميني لطف كن بگو از مترو كه پياده شدم كجا برم![]()
دوست عزيز من گفتم ادرس دقيقش رو بدين خودم كه مي دونستم بايد برم ميدون امام خميني لطف كن بگو از مترو كه پياده شدم كجا برم![]()
تقریبا روبروی ساختمان بزرگ مخابرات پاساژ لباف
فروشگاه کیان و...
قيمت پايين مي خواين فروشگاه مالكي من ديدم در همه حال پايين ترين قيمت رو مي ده .
جايي سراغ دارين يه روزه Lcd پي اس پي رو عوض کنه؟يه از بچه ها تواين تاپيک گفت که يه روزه عوض ميکنن.30روزه که بازي نکردم دارم مي ترکم
والا هر جايي تو تهران من ديدم يه روزه نهايت سه روزه عوض مي كنن !
سه روزه چرا؟! بابا ببری باید جلوت باز کنه، عوض کنه، ببنده، پول خون باباشو ازت بگیره(!) بده بهت!
اصلا خودت هم میتونی (اگه Lcd ش رو گیر بیاری) اینقدرام سخت نیست. فقط باید 2 -3 خورده دست به آچار باشی!!
اين مالكي كجاست؟؟
سه روزه منظورم مغازه هايي بود كه خودشون ال سي دي ندارن و مي فرستن جايي براشون عوض مي كنن ! بعد دوباره بر مي گرده و مي دن به مشتري ........سه روزه چرا؟! بابا ببری باید جلوت باز کنه، عوض کنه، ببنده، پول خون باباشو ازت بگیره(!) بده بهت!
اصلا خودت هم میتونی (اگه Lcd ش رو گیر بیاری) اینقدرام سخت نیست. فقط باید 2 -3 خورده دست به آچار باشی!!
تو همون توپخونه س مغازه تابلويي ... البته تو پاساژ لباف نيست همون بيرونه .....اين مالكي كجاست؟؟
خودمونیم جاوید! تو هم خوب بلدی ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اي بابا من نصف عمر مفيدم رو تو توپخونه گذروندم !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)