خوب شماها چرا کنسول رو هر سری از برق میکشین ؟
من هیچ وقت هیچ کدوم از وسیله های برقیم رو از برق نمیکشم و همیشه stand by هستن مگر این که برق بره
خوب شماها چرا کنسول رو هر سری از برق میکشین ؟
من هیچ وقت هیچ کدوم از وسیله های برقیم رو از برق نمیکشم و همیشه stand by هستن مگر این که برق بره
خيلي عجيبه !!!نميدونم چرا نداده...
تازه وقتي توي خود منوي بازي ميرم تو war journal و بعد achievement اون قسمت تموم كردن بازي
به صورت co'op يكم مونده پر شه!!!حالا انشاالله achievement بازيه fable 2 رو ميگيرم جبران ميشه!!!
سلام .
به کدوم نوع از 360 به صرفه تره ؟ Arcade یا پرمیوم ؟
ببینید من میخوام اردیبهشت ماه یا فروردین بخرم . به نظرتون تا اون موقع پرمیوم قیمتش به 300 یا کمتر میرسه که بخرم ؟؟ آخه میگن پرمیوم از آرکد بهتره .
آیا گرافیک بازی به مونیتور ربط داره ؟ مونیتور من برای یه XBOX 360 چطوره ؟
Flatron 775ft 17' LG
آیا ریجن پال گرونتر از بقیه هست ؟
میگن قراره XBOX 720 بیاد . اگه اون بیاد دیگه برای این بازی نمیاد؟
--------
من میخوام آنلاین بازی کنم و به XBL وصل باشم و اچیمونت و ... ! اگه کپی خور کنم چند درصد احتمال بن شدن هست ؟ چیکار کنم این احتمال به 0 برسه ؟ (فقط نگید که بازی ارجینال بخر !)
اول بگم که کنسول یک چیز دیگه هست..سلام .
ببینید . من اول میخواستم پی سی خودم رو ارتقا بدم و یه Core 2 QUAD بخرم و با رم 3 گیگ و VGA 8600 GT 512 مگ که الان دارم .
اما وقتی فهمیدم که کنسول XBOX360 به مونیتور میخوره خیلی خوش حال شدم !
قیمت دقیق این کنسول چنده ؟ ریجن فرقی داره ؟ اگه آره یه چیزی باشه اکثر بازی با ریجن های مختلف رو بخونه .
به مونیتور من میخوره ؟
Flatron 775ft 17" LG
Geforce8600 GT 512 MB DDR2
به نظرتون کدوم به صرفه تره ؟ هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ کارایی ؟ مثلا یه چیزی باشه تا 4-5 سال دست نزنی بهش !
ممنون
من هم خودم هی کامپیتور رو ارتقاع میدادم و با کلی خرج بازم میدیدم که مشکل داره و... و در آخر تصمیم گرفتم که کنسول بخرم و الان هم 100 درصد راضی هستم.
قیمتها الان خیلی آمده پایین .. ریجین هم سعی کن پال بگیری که بازی هاش معمولا زودتر عرضه میشه..
به نظر من الیت بهتر و کاملتره.. اما اگر tvhd نداری پریمیوم رو بگیر.به کدوم نوع از 360 به صرفه تره ؟ Arcade یا پرمیوم ؟
ببینید من میخوام اردیبهشت ماه یا فروردین بخرم . به نظرتون تا اون موقع پرمیوم قیمتش به 300 یا کمتر میرسه که بخرم ؟؟ آخه میگن پرمیوم از آرکد بهتره .
آیا گرافیک بازی به مونیتور ربط داره ؟ مونیتور من برای یه XBOX 360 چطوره ؟
Flatron 775ft 17' LG
آیا ریجن پال گرونتر از بقیه هست ؟
میگن قراره XBOX 720 بیاد . اگه اون بیاد دیگه برای این بازی نمیاد؟
--------
من میخوام آنلاین بازی کنم و به XBL وصل باشم و اچیمونت و ... ! اگه کپی خور کنم چند درصد احتمال بن شدن هست ؟ چیکار کنم این احتمال به 0 برسه ؟ (فقط نگید که بازی ارجینال بخر !)
نه مطمئن باش نزدیکای عید به بعد قیمتها دوباره میره بالا.. قیمت جهانی پریمیوم 299 دلاره چه طوری انتظار داری با 300 تومن کنسول بخری..
برتری این مدل ها فقط به خاطر وسایل جانبی هست و هیچ برتری در کیفیت سخت افزار وجود نداره.
نه تمام ریجن ها باید قیمتشون یکی باشه و پال از همه کمتره
همه این حرفها شایعه هست و فعلا از کنسول جدید خبری نیست.. بازیها هم خیالت راحت که حداقل تا سال 2015 برای این کنسول بازی درست می کنند.
باید بازی های که میگیری با یک نرم افزار مخصوص چک کنی که کار خیلی راحتی هست و احتمال بن شدنتو به 0.001 کاهش میدی.
Last edited by Terova; 02-01-2009 at 13:37.
خلاصه و مفید جواب میدم که دیگه دچار تردید و شک نباشی
1 - premium به صرفه تر است از هر نظر
2 - هرچقدر نمایشگر چه مونیتور چه tv دارای res بالاتر باشن تفکیک و شفافیت بهتری میگیری
3 - نه اتفاقا این ریجن از همه ارزونتر هست و بهترین و به صرفه ترین ریجن هست
که از بقیه برتری هایی هم داره مثل سریعتر release شدن بازی های اون در حد 7 تا 10 روز
4 - در مورد اون کنسول چرند گفتن شایعس . تا 2014 هیچ کنسول جدید در کار نیست و طبق مقاله ای که gamespot منتشر کرد نه developer های بازی ها نه خود manufacture ها هیچ چیز جدیدی برای ارایه ندارن
چون هنوز نه PS3 نه X360 از نهایت سخت افزارشون استفاده نشده . و اگر هم کنسولی بیاد
مطمنا باید یک نسل جلوتر از CELL باشه . همون CELL که ناحالا نتونستن از معنی واقعی اون
حتی 10 درصد استفاده کنن . اونم به خاطر سخت بودن ساختار بازی سازی روی این پردازنده . برای همین 70 درصد بازی های PS3 پورت شده از XBOX 360 هستن
مدیر EPIC GAMES سازنده GeOW هم گفته تا 2014 تمام نیاز های سخت افزاری بازار رو به طور کامل میتونه 360 تامین کنه
کپی خور کردن ربطی به BAN نداره
من خودم کپی خورم مدت هاست وصل میشم اما بن نشدم
کسی رو هم ندیدم برای این موصوع بن شه اگه مواردی رو رعایت کنه مثل IExtreme , fs
اما اگه تغییر سخت افزاری مثل 12 ولت انجام بدی , بازی هایی که FULL STEALTH نیستن یا REVIEW هستن بزنی بن میشی
البته در هنگام تایپ این پست terova هم زحمت کشیدن جواب دادن
![]()
من شرمندم.. ببخشیدالبته در هنگام تایپ این پست terova هم زحمت کشیدن جواب دادن
![]()
البته احتمال بن شدن بعد از 12 ولت کردن زیر 0.01 درصده چون تا حالا هیچ گزارشی داده نشدهاما اگه تغییر سخت افزاری مثل 12 ولت انجام بدی
به مانیتورت میخوره.. فقط باید یک کابل vga بگیری.. البته کیفیت تصویرش به tv های hd و مانیتورهای که پورت dvi دارن نمیرسه .. اما کیفیتش بد نیست.. ربطی هم به گرافیک ندارهآیا گرافیک بازی به مونیتور ربط داره ؟ مونیتور من برای یه XBOX 360 چطوره ؟
Flatron 775ft 17' LG
با این وضعی که شما ها دارید میگید کنسول باید خیلی خیلی خیلی به صرفه تر باشه .
مثلا میریم یه c2q برای کامپیوتر میخریم . 1 سال بعد یه نوع جدیدش میاد بازی های قبلی ساپورت نمیکنه .
فقط یعنی تا اردیبهشت از 300 هزار تومن بالاتر میره ؟ اگه بره که خیلی بد میشه (آخه همه قطعات دارن میان پایین !)
دوست عزیز اگه یادت باشه شما قبلا به من گفته بودی که حدود 280 پول داری.
خب تا قبل اسفند نمیتونی 350-360 تا جمع کنی؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)