تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 616 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من از دانشگاه انصراف دادم (دانشگاه آزاد) و میخوام یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنم!
    الان معافیت تحصیلی من باطل شده دیگه؟؟
    از دانشگاه که پرسیدم برای نظام وظیفه میگفت باید بری حوزه نظام وظیفه و یه برگه معافیت تحصیلی ازشون بگیری و ببری واسه ثبت نام دانشگاه جدید!
    حالا سوالم اینجاست این برگه معافیت تحصیلی رو حوزه نظام وظیفه راحت بهم میده؟چی باید ببرم همرام؟

ضمنا متولد شهریور 71 هستم و ترم دوم انصراف دادم!

ممنونم!

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

دفترچه رو مطالعه کردم عین دفترچه :

مدرک تحصیلی : دیپلم و پیش دانشگاهی

تاریخ اخذ دیپلم : دی ماه

ماه تولد : کلیه ماه های سال

موعد اعزام : 18 مهر ماه سال بعد از اخذ دیپلم ( که مال من پارسال بوده و انگار میشه 18 مهر همین امسال !!! )

من اینو خوندم و میگم این تاریخ اعزام یعنی اعزام به خدمت

بعدشم نوشته مشمولان که من با توجه به این 18+1372 = 1390 که میشه سال احضار

الانم دیگه من دانش آموز نیستم و فکر کنم اگه کاری نکنم اضافه خدمت و .... ( داشنگاه رو بیخیال )

شما میگی من اصلا دفترچه رو ارسال نکنم ؟؟ اینجوری اضاف نمیخورم

شرمنده ها بد جوری سر 2 راهی موندم رفتم پلیس + 10 میگه اگه قبول نشی سربازی !!!

بابا ملتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مگه هر کس حق دو بار شرکت رد کنکور رو نباید داشته باشه

اینجوری که میشه کشک

ممنون از پاسخگوییتون
    سلام دوست عزیز
    ببین هیچ مشکلی نیست تاریخ اعزامت تو میفته 18 آبان 91.با احتشاب یک سال معافیت تحصیلی این وسط.
    تازه تو که نیمه اول 72 استی هیچ مشکلی نداری واسه یکسال موندن اگه نیمه دوم 71 هم بودی فقط باید دفترچه میگرفتی و میگفتی که میخوای یکسال بمونی تاریخ اعزامت رو مینداختند پاییز 91 که تا اون موقع دانشگاه واست معافیت تحصیلی میکره و حله.هیچ مشکلی نیست و نیازی به گرفتن دفترچه نداری فقط بشین خوب بخون واسه کنکور91 .

3. 2 کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم شرایطم مشابه شماست.متاسفانه در این زمینه که مورد سوال ماست افراد کمی هستند که تجربه داشته باشند.
    از لحاظ مشمولیت که مشکلی وجود ندارد. چون طبق بند 8 قانون نظام وظیفه برای کسانی که مجاز به ثبت نام در دانشگاه هستند این چنین آمده که عینا مشابه شرایط ماست:
    من برای اطمینان بیشتر از سایت نظام وظیفه هم سوال پرسیدم که این گونه جواب دادند:

ولی در مورد روند کار و مراحل هنوز به جواب قطعی نرسیدم.
    الان سوال من هم اینه که آیا باید اول انصراف داد و نامه انصراف را برد نظام وظیفه و مجوز گرفت؟ یا دانشگاه مقصد نامه می دهد که ببریم نظام وظیفه و مجوز ثبت نام بگیریم و بعد انصراف بدهیم؟
    ممنون میشم کسانی که تجربه در این زمینه دارند راهنمایی کنند.
    پاک گیج شدم.
    زمان کمی هم به اعلام نتایج و موعد ثبت نام دانشگاه ها مانده.
    ببین دوست من
    من همین امروز رفتم اینکارو انجام دادم

کارنامه را می بری نظان وظیفه بهشون می گی اونا هم می بینن که می تونی یا نه باید بیشتر از 4 ترم نشده باشه

بعد بهم گفت برو انصراف بده بیا اینجا
    رفتم انصراف دادم
    برگه ی انصرافم گرفت زد تو کامپیوتر
    بهم گفت برو
    هیچی بهم نداد
    گفتم بابا الان دانشگاه مدرک می خواد
    گفت اگر خواست ازشون نامه بگیر ببر نظام وظیفه اون شهر برات از توی کامپیوتر تایید می کنه
    همین
    فقط دوسال از سنواتم کم شد

ببین این قانون برای امسال انجام شد برای سال های دیگه را نمی دون باید بری بپرسی

5. 4 کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من از دانشگاه انصراف دادم (دانشگاه آزاد) و میخوام یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنم!
    الان معافیت تحصیلی من باطل شده دیگه؟؟
    از دانشگاه که پرسیدم برای نظام وظیفه میگفت باید بری حوزه نظام وظیفه و یه برگه معافیت تحصیلی ازشون بگیری و ببری واسه ثبت نام دانشگاه جدید!
    حالا سوالم اینجاست این برگه معافیت تحصیلی رو حوزه نظام وظیفه راحت بهم میده؟چی باید ببرم همرام؟

ضمنا متولد شهریور 71 هستم و ترم دوم انصراف دادم!

ممنونم!
    ممنون میشم دوستان اگه اطلاعی دارند

ببین دوست من

کارنامه را می بری نظان وظیفه بهشون می گی اونا هم می بینن که می تونی یا نه باید بیشتر از 4 ترم نشده باشه

رفتم انصراف دادم
    بهم گفت برو
    هیچی بهم نداد
    گفت اگر خواست ازشون نامه بگیر ببر نظام وظیفه اون شهر برات از توی کامپیوتر تایید می کنه
    همین

فرم انصراف چیه؟
    من امروز که انصراف که دادم فقط یه فرم تسویه حساب بهم دادند از اتاقای مربوطه (16 تا اتاق) مهر و امضای فرم رو جمع کردم بعد رفتم بایگانی آموزش دانشگاه فروم رو تحویل دادم و مدارک اصلیم رو بهم تحویل دادند....مدرک پیش دانشگاهی + چکی که پارسال گذاشته بود برای وثیقه....
    دیگه فرمی برای انصراف بهم ندادن مشکلی پیش میاد؟
    ولی کپی فرم توسه حساب رو دارم همون رو ببرم نظام وظیفه؟
    چون نظام وظیفه دانشگاه میگفت برای ثبت نام دانشگاه جدید باید بری از نظام وظیفه یه برگه معافیت تحصیلی بگیری.
    الان فردا علاوه بر پرینت قبولی رشته جدید،دیگه چی ببرم برای گرفتن معافیت تحصیلی از نظام وظیفه؟
    ممنون

7. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ببین دوست من

رفتم انصراف دادم
    بهم گفت برو
    هیچی بهم نداد
    همین

4 ترمتون کامل شده بود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم شرایطم مشابه شماست.متاسفانه در این زمینه که مورد سوال ماست افراد کمی هستند که تجربه داشته باشند.
    از لحاظ مشمولیت که مشکلی وجود ندارد. چون طبق بند 8 قانون نظام وظیفه برای کسانی که مجاز به ثبت نام در دانشگاه هستند این چنین آمده که عینا مشابه شرایط ماست:
    من برای اطمینان بیشتر از سایت نظام وظیفه هم سوال پرسیدم که این گونه جواب دادند:

ولی در مورد روند کار و مراحل هنوز به جواب قطعی نرسیدم.

الان سوال من هم اینه که آیا باید اول انصراف داد و نامه انصراف را برد نظام وظیفه و مجوز گرفت؟ یا دانشگاه مقصد نامه می دهد که ببریم نظام وظیفه و مجوز ثبت نام بگیریم و بعد انصراف بدهیم؟

ممنون میشم کسانی که تجربه در این زمینه دارند راهنمایی کنند.

پاک گیج شدم.

زمان کمی هم به اعلام نتایج و موعد ثبت نام دانشگاه ها مانده.

منم گیج شدم؛راستش من 5 شنبه بلیط دارم که برم اون شهره انصراف بدم،الان موندم اول انصراف بدم یا برم دنبال نظام وظیفه،از الان انصراف بدم مشکلی نیست که؟ چون یه جا خوندم تا یک ماه مهلت ثبت نام داری،دوستان اگه کسی این کار رو انجام داده ممنون میشم توضیح بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ممنون میشم دوستان اگه اطلاعی دارند

فرم انصراف چیه؟
    من امروز که انصراف که دادم فقط یه فرم تسویه حساب بهم دادند از اتاقای مربوطه (16 تا اتاق) مهر و امضای فرم رو جمع کردم بعد رفتم بایگانی آموزش دانشگاه فروم رو تحویل دادم و مدارک اصلیم رو بهم تحویل دادند....مدرک پیش دانشگاهی + چکی که پارسال گذاشته بود برای وثیقه....
    دیگه فرمی برای انصراف بهم ندادن مشکلی پیش میاد؟
    ولی کپی فرم توسه حساب رو دارم همون رو ببرم نظام وظیفه؟
    چون نظام وظیفه دانشگاه میگفت برای ثبت نام دانشگاه جدید باید بری از نظام وظیفه یه برگه معافیت تحصیلی بگیری.
    الان فردا علاوه بر پرینت قبولی رشته جدید،دیگه چی ببرم برای گرفتن معافیت تحصیلی از نظام وظیفه؟
    ممنون
    ببین به غیر از مدارک دوتا فرم برای نظام وظیفه ارسال می شه

یکی محرمانه خودشون می فرستند
    یکی را می دن به خودت یعنی از اون 2 تا بهت می دن
    که یکیشو بدی به نظلم وظیفه و یکیشو برای خودت نگه داری

من یکیشو بردم دادم بهش
    برام زد تو کامپیوتر و نامه را انداخت اونور بهم گفت حله

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

آره

تا اینجا که کار خوب پیش رفته مگر اینکه از اینجا به بعد خراب بشه ( مرحله ی ثبت نام )

11. 4 کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا منم نیمه 2 71 هستم....یه بار رفتم میدون سپاه اصلا جواب درست حسابی ندادن..
    رفتم پلیس +10 گفتن شاید 1 سال معاف شی شایدم بهت بگن بری سربازی..
    حالا منم میخوام سال دیگه بخونم...به نظرتون اینکه دفترچه رو پست کنم ریسگ نداره؟؟
    این کار بهتره یا این که برم امسال دانشگاه بعد مرخصی بگیرم که اگرم سال دیگه قبول نشدم لااقل اینو داشته باشم..؟؟
    میشه دقیقا بگید برای عقب انداختن سربازی تا سال دیگه باید چیکارا رو بکنم؟؟

تشکر پیش پیش....

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

آقا منم نیمه 2 71 هستم....یه بار رفتم میدون سپاه اصلا جواب درست حسابی ندادن..
    رفتم پلیس +10 گفتن شاید 1 سال معاف شی شایدم بهت بگن بری سربازی..
    حالا منم میخوام سال دیگه بخونم...به نظرتون اینکه دفترچه رو پست کنم ریسگ نداره؟؟
    این کار بهتره یا این که برم امسال دانشگاه بعد مرخصی بگیرم که اگرم سال دیگه قبول نشدم لااقل اینو داشته باشم..؟؟
    میشه دقیقا بگید برای عقب انداختن سربازی تا سال دیگه باید چیکارا رو بکنم؟؟

تشکر پیش پیش....
    سلام،

اینو خیلی توضیح دادم ولی بازم توضیح می دم

شما برای کنکور 91 احتیاج به ارسال دفترچه دارید چون سال اعزامتون امسال هست!اما مشکلی نیست!شما آخر پست اول رو ببین متوجه می شی آخرین فرصت ارسال دفترچت کی هست!15 روز قبلش برو دفترچه رو با دقت پر کن و ارسال کن ،20 روز بعد برگه اعزام به خدمتت می یاد بدون مهر غیبت و سال اعزامتون هم مهر 91 به بعد می ندازند که ایشالله دانشگاه هستید !البته توجه کن که دیر اقدام نکنی که غیبت بخوری !

14. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام،

اینو خیلی توضیح دادم ولی بازم توضیح می دم

شما برای کنکور 91 احتیاج به ارسال دفترچه دارید چون سال اعزامتون امسال هست!اما مشکلی نیست!شما آخر پست اول رو ببین متوجه می شی آخرین فرصت ارسال دفترچت کی هست!15 روز قبلش برو دفترچه رو با دقت پر کن و ارسال کن ،20 روز بعد برگه اعزام به خدمتت می یاد بدون مهر غیبت و سال اعزامتون هم مهر 91 به بعد می ندازند که ایشالله دانشگاه هستید !البته توجه کن که دیر اقدام نکنی که غیبت بخوری !
    خیلی ممنون...
    شرمنده چون واقعا سخته تقریبا 400 صفحه رو گشت، گفتم بذارم دیگه....ببخشید..

مرسی بازم سوال داشتم میپرسم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •