این البوم 13 چاووشی خیلی خبرساز شده
این البوم 13 چاووشی خیلی خبرساز شده
تاریخ ریلیزش مشخص شده یا نه؟
این آلبوم13 از خیلی وقت پیش آماده بوده ولی به همین دلیلی که گفتی نداده بیرون
فکر کنم می خواد سالی 1 آلبوم بده بیرون
شما کنسرت ابی یا محسن یگانه رفتی اصلا ؟
380 درجه که می شه 20 درجه
360 برمی گرده به خود اصلیش و 20 درجه هم که اختلاف !
برادر اطلاعات غلط بهت دادن !
اگر کنسرت محسن یگانه نرفتی، حتما برو
اگرم نمیخوای بری، پیشنهاد می کنم دانلود کن
اگرم نمیخوای که هیچ بازم بیا بگو یه خواننده دیگست !
یگانه یکی از کساییه که نه پلی بک میخونه و نه افکت داره صداش که از خوندن بترسه !
تو کنسرتم 100 درصد مثل اهنگ اصلی (هیچکس) نمیتونه بخونه
اما جزو خواننده هاییه که تو کنسرت کارش ردیفه
خواجه امیری هم خیلی قدرتمنده
یعنی چی واسه خواننده های ایرانی معنی نداره !؟!!!
واسه حامی یا مسیحا یا رهنما یا ... هم معنی نداره ؟!
یا حتی سیروان ؟!
البته کنسرت فقط نباید جنبه کیفیت کاری داشته باشه !
مثلا من میگم بهترین کنسرت های ایران رو احسان خواجه امیری اجرا میکنه ! چون واقعا بی نقصه !
هم صداش توی کنسرت دل نشینه ... واقعا صدای احسان تویه کنسرت با موزیک ضبط شدش هیچ فرقی نداره !
تویه جنبه ظاهری هم احسان کنسرت هاش تکه !
یه اینترو جدید واسه هر کار ... گروه های نوازنده مختلف ... نوازنده پیانو ، فلوت ، جاز و ... همه نوازنده ها با طرح و نقشه سر جای خودشون قرار گرفتن ... نور پردازی عالی ... هماهنگی کامل بین اعضای بر گذار کننده !
خود احسان کت شلواری هم که میپوشه واسه کنسرت کم کمش 800 تومن پولشه !
خیلی سنگین و رنگین میاد رو استیج ... بدون جلف بازی اضافه ... آدم کیف میکنه پای کنسرتش میشینه ! : دی
ولی از اون ور یه سری هم کنسرت که چه عرض کنم ، مجلس عروسی بر پا میکنن ...
یه کیبورد آورده ... آهنگ خام رو پلی بک میکنه و الکی یه چیزی هم روش میزنن ...
بعد طرف خواننده موقع خوندن ، 10 ثانیه کار رو خودش میخونه ... 30 ثانیه میکرفون رو میگیره طرف مردم که همراهش بخونن ! : دی ... آخه عزیزم ما پول دادیم که خودت بخونی !
لباساشون هم که وا عجبا ! : دی ... شلوار جین پاره ... تی شرت اندامی با هزار تا آرم روش ... یه چفیه هم دور گردنش : | ... اومدیم کنسرت مثلا ! : دی
کلا کنسرت یه خواننده کیفیتش بسته به هدف اون خواننده از برگزاریش داره !![]()
دوسش دارم الان دارم آلبوم حریص رو گوش میدم و منتظرم فردا آلبوم خاص بیاد
محسن چاوشی: همه حرفها را در آثارم میزنم
موسیقی ما – بهمن بابازاده: پس از انتشار آلبوم «حریص» محسن چاوشی در سکوت کامل خبری به سر میبرد و با وجود حرف و حدیث های فراوانی که در مورد او در بازار موسیقی کشور مبنی بر وقوع اتفاقات تلخ و دور از انتظار در زندگی شخصی این خواننده نقل میشود، او همچنان خود را در بایکوت خبری قرار داده و حاضر نیست با هیچ رسانه ای گفتگو کند.
اما این سکوت از قرار در قطعهای به نام «ها» شکسته شده و همه دغدغههای عاشقانه این خواننده را در خود نهفته دارد. قطعهای که تمام حال و روز پر دردسر این روزهای چاوشی را روایت میکند و عشق عمیقی که دیگر نیست و «ها» ی گرمی که دستهای سردش را گرمایی دهد...
این خواننده در مورد این قطعه و سکوت این روزهایش به «موسیقی ما» گفت: «هیچ حرفی برای گفتن ندارم. همه حرفهای من در کارهایم است و همه میتوانند همه چیزهایی را که از من دوست دارند بدانند، از کارهایم برداشت کنند. در مورد "ها" هم من همه حرفهایم را در مورد خودم و حال و روز این روزهایم در این قطعه آوردهام و به نظرم این بهترین شیوه ممکن است که یک هنرمند فقط با کارهایش بتواند با مخاطبان خودارتباط برقرار کند.»
«ها» در قالب آلبوم «خاص» 20 تیرماه در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد.
آلبوم «خاص» با حضور تعداد زیادی از ستارههای موسیقی از قبیل محسن چاوشی، فرزاد فرزین، بابک جهانبخش، رضا یزدانی، مهدی مدرس، شهاب رمضان، علی اصحابی، پیام صالحی و مازیار فلاحی تولید شده و در مراحل نهایی چاپ و تکثیر قرار دارد.
یه نفر میتونه خود "ها" یا دموشو لینک بده؟
دموی آلبوم خاص
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم کنسرتش رو رفتم هم دانلود کردم
صداش توی کنسرتش با استدیو زمین تا اسمون فرق داره
حالا چون شما طرفدارشی و چیزی متوجه نمیشی دلیل نمیشه بیای اینجا یه جمله رو به انواع مخختلف واسه من تکرار کنی
مال خاجه امیری رو ندیدم و نمیتونم نظری بدم
واسه ایرانی ها معنی نداره چون نه امکاناتش رو دارن نه ارضه(orze) کنسرت دادن رو
یارو کنسرت گذاشته فکر میکنی همسایه بقلی عروسی گرفته ! یه کیبورد بر میداره همینجور میزنه اون یکی هم میخونه هیچی حالیت نمیشه از اون طرف هم هی میکروفون رو میگیره سمت تماشاگرا که چی مثلا من طرفدارام زیاده!
کلا اینقدر جو گیر میشه که از خود بی خود میشه!
شما با کنسرت های ایرانی حال میکنی دلیل نمیشه من هم مثل شما باشم![]()
Last edited by vahid_ba; 10-07-2011 at 22:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)