یعنی اول بایستی اسمیتی رو به لول بیست برسونم و تمامی ریسرچهای سربازان رو بزنم اونوقت می تونم لول قدرتشون رو زیاد کنم؟
به این عکس یه نگاهی بندازید در کجاش می تونم قدرت مثلآ سرباز نیزه دار رو تا لول سه بالا ببرم!!!
![]()
یعنی اول بایستی اسمیتی رو به لول بیست برسونم و تمامی ریسرچهای سربازان رو بزنم اونوقت می تونم لول قدرتشون رو زیاد کنم؟
به این عکس یه نگاهی بندازید در کجاش می تونم قدرت مثلآ سرباز نیزه دار رو تا لول سه بالا ببرم!!!
![]()
نه این سیستم تک ریسرچی هست. تو فقط میتونی نیروهاتو ریسرچ کنی تا ساخته بشن. ارتقا قدرت نیروها با استفاده از smithy ممکن نیستش.
ولی اگه paladin داشته باشی با استفاده از اون میتونی یکی از نیروهاتو قدرتمند تر کنی
این بالاییه یعنی اینکه تک سرچی هست و نمی شه قدرتشو زیاد کرد ! البته بگم این برای تمام بازی کنایی که توی اون ورلد بازی می کننه !
point whore ( جدا از معنی لغویش !: دي) یعنی کسی که فقط امتیاز رو می بره بالا و نیرو کم می سازه !
فک کنم پالاداین نداره !!!نه این سیستم تک ریسرچی هست. تو فقط میتونی نیروهاتو ریسرچ کنی تا ساخته بشن. ارتقا قدرت نیروها با استفاده از smithy ممکن نیستش.
ولی اگه paladin داشته باشی با استفاده از اون میتونی یکی از نیروهاتو قدرتمند تر کنی
اتفاقآ من با پالادین به شهر های دیگه حمله می کنم و نیروها رو هدایت می کنه.
به نظرم تک ریسرچی بهتره چون دیگه خیالم راحته که دشمنام ریسرچ نکردند نیروهاشونو!
:21پالادینت ایتمیه؟
اتفاقا به نظر من لولیش بهتره ! چون بعضی ها ممکنه درست سرچ نکنن و اون خیلی بهت کمک می کنه !اتفاقآ من با پالادین به شهر های دیگه حمله می کنم و نیروها رو هدایت می کنه.
به نظرم تک ریسرچی بهتره چون دیگه خیالم راحته که دشمنام ریسرچ نکردند نیروهاشونو!
نه.شما قطعآ روی اون عکسی که گذاشتم،دارید میگید که پالادین ندارم.چون فرستاده بودمش به جنگ!
با پالادین دائمآ دارم به شهرهای اطرافم حمله می کنم.
من از روی این گفتم !
اخه من هر چی بازی کردم یه عکس پالاداین کنار
هست ! ولی واسه شما نبود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)