پدر من توی سپاه خدمت کرده در زمان جنگ که یک نامه داره که در اون نوشته 18 ماه در جبهه حضور داشته و نامه دیگری داره که از طریق بسیج به جبهه رفته و 4 ماه هم از این طرف داره حالا باید دو تا گواهی اشتغال به خدمت بگیرم ؟
پدر من توی سپاه خدمت کرده در زمان جنگ که یک نامه داره که در اون نوشته 18 ماه در جبهه حضور داشته و نامه دیگری داره که از طریق بسیج به جبهه رفته و 4 ماه هم از این طرف داره حالا باید دو تا گواهی اشتغال به خدمت بگیرم ؟
پدرتان ان ٤ ماه كه از بسيج اعزام شدند در سپاه خدمت بودند؟
معمولا كسرى بسيج توسط سپاه تاييد مى شود
4 ماه از طریق عضویت بسیجی به جبهه رفته به صورت داوطلب یعنی بعد خدمت سربازیش و اون 18 ماه هم که خدمت سربازیش بوده و در سپاه بوده
خوب
كسرى بسيج در انتها توسط سپاه تاييد مى شود با اين حال شما به دو نامه اشتغال به خدمت نياز داريد يكى براى بسيج منطقه و ديگرى براى سپاه يعنى پادگانى كه پدرتان خدمت را در ان سپرى كردند
سلام دوستان اگه اخر ماه دفترچه بفرستم برای چه ماهی اعزام میشم؟
بعد می تونم تعجیل بزنم برای آبان ماه ؟
اعزام فوق ديپلم ها به بالا در ماه هاى زوج و ديپلم ها در ١٩ هر ماه
اول شهروير دفترچه را بفرستيد شايد در زمستان اعزام شويد مى توانيد تعجيل بزتيد و با درصدكمى هم ممكنه درخواست رد شود
لطفا اطلاعات قدیمی و غلط ندهید.
الان 6-7 ماه هست که فوق دیپلمه ها به همراه دیپلمه ها در 19ام هر ماه اعزام میشن و از لیسانسه ها به بالا جدا شدن.
تعجیل خیلی سختگیرانه شده تا موافقت بشه من تا الان 5 بار درخواست تعجیل زدم . .اعزامم آبان بود تعجیل میزدم برای شهریور همش رد میشد . تا اخر هفته قبل قبول کردن
Last edited by reza_03304; 05-08-2017 at 13:23.
دوستان بلخره کسایی که اضاف سنواتیشون بخشیده شده میتونن از کسری جبهه پدر استفاده کنن یا نه ؟
بله چرا نتواندد
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)