لول فارمت خیلی خیلی پایینه ! خیلی نیرو کم داری ! point whore نباشید ! :دي ( خودمم همیشه این جوری بازی می کنم ! :دي) تا اکادمی هم وقت زیاده ! اوول نیروهای زیادی بساز بعد به فکر نوبل باش !
لول فارمت خیلی خیلی پایینه ! خیلی نیرو کم داری ! point whore نباشید ! :دي ( خودمم همیشه این جوری بازی می کنم ! :دي) تا اکادمی هم وقت زیاده ! اوول نیروهای زیادی بساز بعد به فکر نوبل باش !
باراک و دوار رو ببر بالا چون تحت حمله ای !راستی بهم بگید که الان بهترین ساختمونی رو که بایستی آپگرید کنم،چی هست!!!
یه چیز دیگه:
آیا با بالا بردن لول ساختمان باراک،نیروها قویتر هم میشوند!!!
نه اثری نداره فقط سرعت ساخت رو زیاد می کنه ! لولی بازی می کنی یا اون یکی مدل ؟؟؟ اگه لولی بازی می کنی که برای قوی تر شدنشون فقط باید توی اسمیتلی اپ گریدشون کنی !
اونم به خاطر تو دادم !!!!
کار خوبی کردی !! :دياونم به خاطر تو دادم !!!!
چه جالب ! از وقتی که بازی رو ترک کردم سرعتم از 40 پایین تر نمی اد !!! شانس رو می بینی ؟
تو ورژن 5 تو ورد 28 و 29 خیلی چیزا اضافه شده!
یوزر من توی 29 اینه : Vir@ng@r
کسی هست ؟
اگه منظورت v 5.0 هستش اون به ورلد های دیگه هم اضافه میشه
اسمیتلی قدرت نیروها رو زیاد می کنه؟
جایی در موردش توضیح داده شده تا بخونم؟
منظورت چی بود دوست عزیزم.لولی بازی می کنی یا اون یکی مدل
راستی آخرین لول توی این ورد واسه ی ریسورس ها 2400 هست ولی مال این آموزشی که توی صفحه ی اوّل دانلود کرد،4800 می باشد،داستان از چه قراره؟؟؟
راستی این point whore که الان وگفتی یعنی چه!!!
اگه smithy تک ریسرچی باشه فقط توانایی ساخت نیروها رو به تو میده
ولی توی smithy با سیستم لولی میتونی هر نیرو رو تا سه لول ریسرچ کنی. با هر بار ریسرچ کردن نیرو قابلیت های هجومی و دفاعی بیشتر میشه.
ولی محدودیت این سیستم اینه که جمعا بیشتر از 15 بار نمی تونی نیروهاتو ریسرچ کنی. و بنابراین نمی تونی همه نیروهاتو به لول 3 برسونی.
توی همون PDF پست اول توضیح داده شده
میزان ریسورس دریافتی بستگی به سرعت بازی داره. هر چی سرعت بیشتر باشه حد نهایت دریافت ریسورس در هر ساعت بیشتر میشه.
بنابراین مقصود نویسنده از 4800 ریسورس در ساعت؛ برای یه ورلد با سرعت بالاتری نسبت به ورلدی هست که تو الآن داری بازی می کنی
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاة
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)