کسی نبود جواب بده ؟
کسی نبود جواب بده ؟
[QUOTE=ms1ove;8987569]کسی نبود جواب
چون از سال ٩٠ عضو فعال بوديد شايد بتوانيد تا 5 ماه كسرى بگيرد باتوجه به اينكه تك پسر هستيد مى تانيد در استان يا شهر خودتان خدمت كنيد اگر بعد از ارسال دفترچه متاهل شديد مدارك را در يگان اموزشى تحويل مى دهيد
اهان مرسی
من بچه ی قروین هستم
اگه بدونین یه پادگان اینجا هست که برای وزارت دفاعه،پادگان جوادنیای قروین منظورمه
میخواستم ببینم من ۱۹ برج ۸ برم یا ۱۹ برج ۹؟
که بیفتم وزارت دفاع
احتمالش خیلی کمه که همینجوری وزارت دفاع بیوفتی، باید بری امریه بگیری برا وزارت دفاع همینجوری نمیفتی اونجا!
اره تنها پادگان وزارت دفاع جوادنیا هست اردیبهشت 95 اموزشی اونجا بودم
یعنی چی ؟ ربطی به تاریخ نداره اصولا 90 درصد کسایی که وزارت دفاع میفتن پارتی دارن شما به اشنات بگو دنبال کارات باشه
اخه من شنیدم نمیشه اموزشی رو درست کرد و یعنی دست کسی نیست
ایا درسته؟؟؟
بعدش اگه اموزشی کد ارتش بخورم،دیگه نمیتونم برم وزارت دفاع برای خدمت توی یگان
میخواستم ببینم قضیش چیه
! اینجا با پول و پارتی همه کار میشه کرد اموزشی که سهله من یه هفته مونده بود به خدمتم مالک اشتر اراک افتادم دو سه روزه بابام از طریق اشنا ردیف کرد جواد نیا قزوین افتادم
اره اگر اموزشی ارتش بیفتی دیگه بعدش نمیتونی بری سپاه یا وزارت دفاع البته بازم بستگی به پارتی و میزان کلفتیش داره
والا بچه های شهر مابدون پارتی خیلی هاشون افتادن جوادنیا.
خدا کنه شانس منم بگیره و بیفتم اینجا
بعدش بتونم بمونم..اخه واقعا نزدیکه بهمون.
اعزام من برج ۸ شده.هنوز جواب کمیسیون برای معاف از رزم م نیومده.بنظرتون بعدش که بیاد(جوابش مهم نیست)میتونم بگم برج ۹ میخوام برم؟؟
Last edited by farzinzz; 02-08-2017 at 14:31.
برای گرفتن کسری سابقه جبهه کی اقدام کنم ؟ الان من شش ماه از خدمتم گذشته و اگه کسری بیارم تا آخر امسال تموم میشه خدمتم
اگه کسری سابقه جبهه الان برم دنبالش و بزارم توی پروندم ممکن هست چون کسری دارم الکی برام اضاف بزنن ؟
سلام ابتدا پدرتون باید بره دنبال پرونده اش که اگر نداره جمعشون کنه که ارتباطی با خدمت شما نداره تا اینجا.
اما اگر از قبل پرونده داره و کارت ایثار ارتش یا کارت رزمندگی سپاه برای زمان خدمت خودشون رو دارن مشکل چندانی ندارید شما زمانی که به یگان تون رفتین یکسری مدارک باید ببرید بهشون تحویل بدین تا بهتون معرفی نامه بدن که اون معرفی نام هرو پدرتون به محل خدمت خودش میبره وسابقه خودش رو میاره و شمام یذارید لای پرونده.
نیاز به ثبت جایی نیست سیستم قدیم شون حذف شده .
اتفاقا اگر بفهمن که شما فلان قدر کسری جبهه دارید بیشتر اذیت تون میکنن و اضافه زدن بیشتر میشه چون میفهمن که به زودی از پیششون میرید.پیشنهاد میکنم در مورد داشتن کسری جبهه هیچی نگین بذارید هر زمان رفتین دنبال خلاصه پرونده تون خودشون متوجه بشن .
مواردی داشتیم که به سربازان معرفی نامه نمیدادن یا الکی امروز و فردا میکردن
.با توجه به شش ماه دیگه الا ندیگه باید اقدام کنید و نامه رو بگیرید
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)