تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3956 از 4105 اولاول ... 29563456385639063946395239533954395539563957395839593960396640064056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,551 به 39,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام مرسی از جوابتون
    اخه کف پام صافه و خیلی سرپا باشم یا زیاد راه برم،واقعا درد میگیره پام و به همین خاطر میترسم که توی رژه به مشکل بخورم و رفتم سراغش و فرستادنم کمیسیون.خدا کنه جای خوبی بیفتم.اخه کامپیوتر هم بلدم و گواهینامه هم دارم و شانسم خوب باشه،درست و حسابی تمومش میکنم.
    نظر شما چیه!!؟
    منم کف پام صاف ماهیچش که دقیقا نمیتونم رژه برم یا زیاد وایسمیسم درد شدید دارم تایید کردن ولی معافی حتی دریغ از معاف رزمی خودم نخواستم .....توخدمت رانندگی اصلا قبول نکن بگو گواهی نامه ندارم مشکلات زیاد وبدی داره ساعتش زیاد هزینه ماشین باخودته 24ساعته باید دردسرس باشی وکلا مکافات
    من خودم پایان دوره ام اخراشم برج 6 خدمت تمام دیگه نمیکشه جواب بدم
    Last edited by امید رض; 30-07-2017 at 05:52.

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

دوستان دفترچه رو دی پست کنم چه موقعی برای خدمت اعزام میشم؟
    آیا ماه رمضون خوبه واسه آموزشی یا نه‌!
    کلاً بهترین موقع برای ارسال دفترچه کی هست؟ (که توی نیرو انتظامی هم نیفتم)
    Last edited by xaxi; 30-07-2017 at 13:22.

در آغاز فعالیت reza_03304's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببین اصلا معلوم نیست چند ماه بعد اعزامتو بزنن . خیلی ها بودن 3 ماه بعد پست دفترچه اعزام شدن خیلی ها هم حتی شده 1 سال بعد اعزام بشن من خودم اول خرداد پست کردم اعزامم شده اول آبان هرچه هم درخواست تعجیل میزنم قبول نمیکنن .پلیس +10 میگه پادگان ها خیلی شلوغه و بعیده قبول کنن . پارسال هم که حتی با اینکه مشمولین برگه سبز داشتن گفتن پادگان ها پره و خیلی هارو 2 ماه بعد و 4 ماه بعدش اعزام کردن .
    این هم که کجا بیوفتی اصلا مشخص نیست و دست کسی نیست چون سیستم تعیین میکنه نه زمان پست دفترچه ... ماه رمضون و محرم و عید نوروز برای اموزشی عالیه

4. این کاربر از reza_03304 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salarp20500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017
    محل سكونت
    Saturn

پيش فرض

دوستان دفترچه رو دی پست کنم چه موقعی برای خدمت اعزام میشم؟
    آیا ماه رمضون خوبه واسه آموزشی یا نه‌!
    کلاً بهترین موقع برای ارسال دفترچه کی هست؟ (که توی نیرو انتظامی هم نیفتم)
    به دلیل بخشیده شدن اضافه خدمت تا بهمن ماه اگه دی بفرستی فکر کنم خیلی طول بکشه اعزام بشی
    اگه تصمیمتو گرفتی بری خدمت سریع برو کاراتو انجام بده وقتی بری خدمت هی به خودت میگی کاش زودتر اومده بودم
    برج 12 هم خیلی خوبه اگ اعزام بشی فقط اگه نیروی انتظامی افتادی تمدید کن شاید ارگانت جای دیگه بیفته حتما موافقت میشه بدلیل ترافیک شدید سرباز
    تنها راه هم که نیروی انتظامی نیوفتی پارتی هستش

6. این کاربر از salarp20500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

به دلیل بخشیده شدن اضافه خدمت تا بهمن ماه اگه دی بفرستی فکر کنم خیلی طول بکشه اعزام بشی
    اگه تصمیمتو گرفتی بری خدمت سریع برو کاراتو انجام بده وقتی بری خدمت هی به خودت میگی کاش زودتر اومده بودم
    برج 12 هم خیلی خوبه اگ اعزام بشی فقط اگه نیروی انتظامی افتادی تمدید کن شاید ارگانت جای دیگه بیفته حتما موافقت میشه بدلیل ترافیک شدید سرباز
    تنها راه هم که نیروی انتظامی نیوفتی پارتی هستش
    مرسی از جواب دوستان

والا خدمتو که حتماً باید رفت .. ولی واقعیتش اینه که اصلاً دوست ندارم به این زودیا برم .. همون دی یا آذر پست میکنم ببینم چی میشه ..
    ممنون

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بنده پدر و مادرم متاسفانه خارج از کشور زندگی میکنند و بنده نیز یک ماه دیگه راهی سربازی ام، وقتی که رفتم اونجا دیگه واقعا کسی رو ندارم که برگردم پیشش، سوالم اینه که آیا میشه کلا مرخصی نگرفت تو سربازی؟ اگه مثلا به همه سرباز ها مرخصی بدن میشه که نرم؟
    در پایان دوره اموزشی یک مرخصی پایان دوره حدود یک هفته تا ۱۰ روز شاید داشته باشید تا پایان مرخصی و تا زمان مشخص هم که نمی توانید خودتان را به یکان جدید معرفی کنیددر این مدت لازمه در جایی بمانید
    اما در حالت کلی بعد از اموزشی در یگان می توانید مرخصی نگیرد اما ممکنه این موضوع باعث سواستفاده و فرمانده یگان یا دیگر سربازان شود متاسفانه نمی توانید مثلا مرخضی بگیرد و در اسایشگاه بمانید چون در اکثر یگانها در اسایشگاه بعد از بیدار باش تا پایان ساعت اداری بسته می شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

منم کف پام صاف ماهیچش که دقیقا نمیتونم رژه برم یا زیاد وایسمیسم درد شدید دارم تایید کردن ولی معافی حتی دریغ از معاف رزمی خودم نخواستم .....توخدمت رانندگی اصلا قبول نکن بگو گواهی نامه ندارم مشکلات زیاد وبدی داره ساعتش زیاد هزینه ماشین باخودته 24ساعته باید دردسرس باشی وکلا مکافات
    من خودم پایان دوره ام اخراشم برج 6 خدمت تمام دیگه نمیکشه جواب بدم
    سلام.
    مشکلات ماشین رو میشه چند نمونه ش رو بگین، البته غیر از مسئولیت تصادف کردن که خرجش با خودته....
    بعد منظورتون از اینکه هزینه ماشین با خودته چیه؟؟ منظورتون هزینه بنزین و روغن و اینا هست؟؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان تکلیف این قانون جدید کسری خدمت فرزندان رزمندگان مشخص نشد؟ جزئیاتش و اینکه تاریخ تولد تاثیر داره یا نه و .....
    منظورم این خبره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوستان سلام.از اینجا کسی خدمتش توی وزارت دفاع بوده؟؟؟کسی میدونه چه ماه هایی وزارت دفاع نیرو میگیره؟؟؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان سلام.از اینجا کسی خدمتش توی وزارت دفاع بوده؟؟؟کسی میدونه چه ماه هایی وزارت دفاع نیرو میگیره؟؟؟
    سلام من وزارت دفاعم صنایع هوایی
    هر دو ماه یه بار میگیره سرباز صفرها 19 ماه های فرد و لیسانس و بالاتر اول هر ماه زوج

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •