سلام
چند وقتیه که توی اسپید تست سرورم رو توی اربیل عراق نشون میده و isp رو شهراد میزنه!
کسی میدونه چرا اینجوریه؟؟
سلام
چند وقتیه که توی اسپید تست سرورم رو توی اربیل عراق نشون میده و isp رو شهراد میزنه!
کسی میدونه چرا اینجوریه؟؟
سلام
من الان صبانت دارم و چند وقتی هست که سیاست دزدی منصفانه رو روی اکانت های شبانه خودش اعمال کرده و سرعت دانلود 16 کیلوبایت بر ثانیه هست.
به همین دلیل قصد کوچ کردن به سمت پارس آنلاین رو دارم
میخواستم بدونم پارس آنلاین هم از اینجور محدودیت های مصرف منصفانه برای دانلود شبانه داره یا خیر؟
در ضمن بنده ساکن تهران و مرکز مخابراتی توحید هستم، آیا سرویس های پارس آنلاین در این مرکز مخابراتی خوب هست؟
اگر بطور مثال درخواست سرویس یک مگابیت محدود رو بدم، خطم رو روی چند مگابیت میبندن؟
2750u دی لینک
یه شرکت داغونه که پارس ازش پهنای باند اجاره کرده (مثل اینکه)
بچه ها این نرم افزار net meter pro چجوریاس؟ فقط مصرف خودم رو نشون میده؟ آخه من که اینقدر استفاده نکردم
الان 4 تا صفحه خبر باز کردم استفاده از 63 مگابایت اینترنت رو در مدت 10 دقیقه نشون میده
در حالی که هیچ کس هم استفاده دیگه ای نداشته و نرم افزاری هم در حال آپدیت نیستش آنتی ویروس هم اوکی
واقعا گیج شدم دیگه پارس آنلاین داره بلند می کنه یا مصرفم زیاده یا شایدم صفحات امروزی زیاد حجم استفاده میکنن![]()
Last edited by mohamedx6; 09-10-2014 at 14:06.
اگه از فیلتر شکن استفاده مکینی اونا خودشون کلی ترافیک استفاده میکنند
والا برو تکس منیجر ببین چه نرم افزار هایی دارند از اینترنت استفاده میکنند
داداش . خود صفحه(سنگین یا سبک بود) و تعداد صفحه هایی که باز میکنی هم در نظر بگیر.![]()
الولفضل دیگه ملتو الکی سر کار نذار دیگه...10 گیگ رو رد کنی سرعتت میاد رو 60... حتی یه بایتم به آدم تخفیف نمیده! (البته آپلود حساب نمیشه)
یک کلام افتضاح
نه فیلتر غیر فعاله
تو تسک منیجر هم فقط همین موزیلا گیگ می سوزونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)