می گم مصطفی اون طرحت رو هم موقع خواستی اجرا کنی یه ندا بدی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته فکر کنم باید وحید رو بیخیال بشیم !!!!!!!!!!! چون دو تا فحش می ده بن میشه !!!!!!!!!!!!!
می گم مصطفی اون طرحت رو هم موقع خواستی اجرا کنی یه ندا بدی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته فکر کنم باید وحید رو بیخیال بشیم !!!!!!!!!!! چون دو تا فحش می ده بن میشه !!!!!!!!!!!!!
برو توی Rally point و از منو سمت چپ Simulator رو انتخاب کن.
تعداد نیروهای طرف رو بنویس.
لول دیوار خودت رو بنویس.
تعداد نیروهای خودت رو هم بنویس. بعد ببین نیروهات میتونن طرف رو شکست بدن یا نه.
متوجه شدم.مرسی.
خیلی به دردم خورد!!!
طی یک عملیات شهادت طلبانه ! آخرین تاپیکی که توی متفرقه بود رو بالا کشیدیم !
برین یه صفایی بهش بدین !!!!!! منه بد بخت تنهایی اخطار می گیرما !!!!!!!! LOL !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین نیومده شناختتفقط ادعا داره ! :دي از یه نوب چه انتظاری داری ؟؟ :دي
از بس که تابلوئی
منم تو ورلد ۲۵ که بودم یکیشون رفته بود بالای دیوار هر چی می گفتم بیا پایین نمیومد یه اچ سی فرستادم یدونه زد تو سرش افتاد پایینآرچر هم کارش اینجوریه که از پشت دیوار تیر میندازه! پس اولا باید لول دیوارت بالا باشه تا کماندارانت کشته نشن
بیچاره شانسم نداشت دیوارم لول ۲۰ بود
ببخشیدا جسارتهمی گم مصطفی اون طرحت رو هم موقع خواستی اجرا کنی یه ندا بدی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته فکر کنم باید وحید رو بیخیال بشیم !!!!!!!!!!! چون دو تا فحش می ده بن میشه !!!!!!!!!!!!!
شماها هم یه چیزیتون می شه
تا شما هستین ما ازین جسارتا نمیکنیم...ببخشیدا جسارته
شماها هم یه چیزیتون می شه
ستاد احیای تاپیکهای فرسوده عضو فعال میپذیرد !
شما که مدیر هستی میتونی تاپیکهای اسقاطی هم احیا کنی !!!!
مگه بیکارم؟![]()
شاید !!!!!!! ببینم به قسمت متفرقه هم دسترسی داری ؟؟؟؟؟؟؟ من یه دو سه تا تایپک باحال دیدم ! یه سندی چیزی براشون گرو بزاری کلی صفا میشه !![]()
همه کسانی که که هفته ای یکبار به این تاپیک سر میزنن به نوعی بیکارن !!!
اونایی که تریبال هم بازی میکنن از نوعی بیکاری مزمن بدخیم رنج میبرن ....
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)