تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3954 از 4105 اولاول ... 29543454385439043944395039513952395339543955395639573958396440044054 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,531 به 39,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان.من در نیروی انتظامی خدمت میکنم و توی ستاد فرماندهی از پله ها افتادم و رباط صلیبی زانوم پاره شد و عمل کردم الان هم استعلاجی هستم خواستم بدونم جانبازی یا ایثارگری و بیمه بهم تعلق میگیره که بیفتم دنبالش؟
    کسی نیست جواب مارو بده؟دیه زانوم چقدر میشه بخوان بدن؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده؟دیه زانوم چقدر میشه بخوان بدن؟
    اول ببین شامل دیه میشه یا نه ، بعدش میزان دیه رو پزشکی قانونی معین میکنه که چند درصد هست. هر چند درصد که شد حساب کن دیه امسال ۲۱۰ میلیون تومانه.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان امروز ابلاغه ی بخشش برای اداره ما اومد و دوستانی که سنواتشون بخشیده شده نمیتونن از کسری و ... استفاده کنن و این بخشش فقط برای اضافه خدمت بوده و استفاده از کسری برای امثال منی که قبلا سنوات داشتم هنوز ممنوعه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت reza_03304's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بهت هیچ دیه ای تعلق نمیگیره چون خودت از پله افتاده .مثل اینه که تو خیابون با موتور بخوری زمین بعد بری بخوای از کارخونه موتور سازی شکایت کنی که هیچ ربطی بهش نداره . شما هواستو جمع کن تا دیگه نخوری زمین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام دوستان.
    پدر من 10 ماه جبهه داوطلبانه داره. میخواستم ببینم من اگه بخوام برای کسری خدمت اقدام کنم کی باید بیافتم دنبالش؟؟ همون اول که دفترچه رو میدم به پلیس+10 یا بعد از اینکه آموزشیم اینا تموم شد؟ ممنون میشم جواب بدین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک سرباز وظیفه پادگان آمادگاه آبیک عصر امروز هم خدمتی های خود را به رگبار بست.
    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرباز وظیفه جمعی پادگان آمادگاه ( ارتش) آبیک امروز در ساعت استراحت با سلاحی که دراختیار داشت ، اقدام به تیراندازی به سوی هم خدمتی های خود کرد.
    بر اثر این تیراندازی سه سرباز جان خود را از دست دادند و شش تن دیگر زخمی و به بیمارستان ولی عصر (عج) آبیک منتقل شدند.
    گفته می شود، سرباز ضارب پس از تیراندازی اقدام به خودزنی کرده که به علت وخامت شدید ، وی به بیمارستان شهید رجایی قزوین منتقل شده است.
    شنیده ها حاکی است که سرباز ضارب به علت آنچه گفته می شود که با درخواست انتقالی وی موافقت نشده، اقدام به تیراندازی کرده است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قزوین- معاون مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری قزوین خبر کشته شدن سه سرباز و مجروح شدن شش سرباز در حادثه پادگان آبیک را تایید کرد. علی مقدمی در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اظهارداشت: سرباز وظیفه ساسان خلیلی عصر امروز دوشنبه وارد آسایشگاه شده و هم خدمتی های خود را به رگبار گلوله می بندد.
    وی افزود: بر اثر شلیک این سرباز ۸ نفر مجروح می شوند و ضارب پس از این کار اقدام خودزنی می کند که آمار مجروحان به ۹ نفر می رسد.
    مقدمی تصریح کرد: پس از این حادثه همه مجروحان به بیمارستان ولیعصر آبیک منتقل شده و ۴ نفر با اورژانس هوایی و بالگرد به بیمارستان شهید رجایی قزوین منتقل می شوند.
    مقدمی تصریح کرد: متاسفانه بر اثر جراحت شدید مجروحان تعداد سه نفر تاکنون جان باخته اند و حال دو نفر دیگر نیز بسیار وخیم است و احتمال زنده ماندن آنها کم است.
    رئیس دبیرخانه شورای تامین استان قزوین یادآورشد: همه مجروحان سرباز و اهل استانهای اصفهان و گلستان هستند.
    مقدمی بیان کرد: سرباز ضارب که از ناحیه شکم به شدت مجروح شده وضعیت وخیمی دارد و در حال حاضر تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
    وی افزود: علت دقیق این حادثه همچنان در دست بررسی است و اطلاعات جامع تر بزودی اعلام می شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام دوستان.
    پدر من 10 ماه جبهه داوطلبانه داره. میخواستم ببینم من اگه بخوام برای کسری خدمت اقدام کنم کی باید بیافتم دنبالش؟؟ همون اول که دفترچه رو میدم به پلیس+10 یا بعد از اینکه آموزشیم اینا تموم شد؟ ممنون میشم جواب بدین.
    دوستان کسی نمیدونه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بعده اینکه برگ سبز رو گرفتی میشه بری دنبالش و برگه کسری رو بگیری، اگرم نرفتی، بعد از آموزشی وقتی رفتی یگان و 1-2 ماه در یگان موندی آمارت که اومد باید بری دنبال کسری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

بنده پدر و مادرم متاسفانه خارج از کشور زندگی میکنند و بنده نیز یک ماه دیگه راهی سربازی ام، وقتی که رفتم اونجا دیگه واقعا کسی رو ندارم که برگردم پیشش، سوالم اینه که آیا میشه کلا مرخصی نگرفت تو سربازی؟ اگه مثلا به همه سرباز ها مرخصی بدن میشه که نرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •