ساک-س و وی پی ان ها واسه من و چندتا از دوستای من ،بشدت سرعتش کم شده و اصلا قابل استفاده نیستش! تو این چند روز اخیر اینجوری شده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ساک-س و وی پی ان ها واسه من و چندتا از دوستای من ،بشدت سرعتش کم شده و اصلا قابل استفاده نیستش! تو این چند روز اخیر اینجوری شده![]()
snr که افتضاحه! ببین خودت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد SSH هم تو گوگل سرچ بزنی خودت بدست میاری! ولی وقت کردم حتما برات پخ میکنم!البته بگم چون SSH رایگان پیدا کردنش بسیار سخته!من یکی دارم که خیلی محدوده و سرعت دانلودش بیشتر از 20 نمیره! من معمولا اینو زمانی استفاده میکردم که وی پی ان یا دیگر فیل-تر شکن هام کار نمیکرد
الان از سایفون استفاده میکنم که همه سایتهارو باز نمیکنه ولی تو دانلود تا 200 هم میده! البته این دو سه روز که اصلا تا 20 هم نمیره
![]()
ولی من و دوستای من که آفیس دومگ داریم تو این چند روز بشدت سرعت وی پی ان ها و بقیه چیزا اومده پایین برامون!![]()
درود
دوستان من سرویس 128 اکو دارم و طی این چند روزه هیچ مشکلی با س.ا.ک.س و وی. پی. ان نداشتهام!
دوست عزیز، آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر ممکنه؛ لطفاً عکس پروفایلت رو عوض کن؛ من که اصلاً از این عکس خوشم نمیاید!!!!
موفق باشید.
![]()
یک ساله شاتل. 128kb 15gb eco
در اکثر موارد بجز قیمتش که ارزون تره با صبانت(ندا گستر) برابری میکنه.
ماهانه حدود 7500 تومن.
سرعت دانلود و آپلود در 95% مواقع حدود 250 kb
شبانه (1-8 ) رایگان با سرعت حدود 100 kb.
توی یک سال به مناسبت های مختلف حدود 5 گیگ هدیه میده.
توی ایام خاص گیگ اضافه 2500 تومن.
تجربه شخصی نه تبلیغ.
7773577
من چیکار کنم که تو بدت میاد داداش
من همین شکلی هستم دیگه
حالا زیاد گیر نده!
در ضمن بگم که من آفیس دارم و دوستام هم همینطور! بشدت سرعت وی پی ان ها اومده پایین! همین الان یه وی پی ان دارم که واسه من سرعتش صفره ولی دوستم با 128 اکو داره ازش با بالاترین سرعت استفاده میکنه!![]()
موافقم...![]()
دوستان
خسته نباشید
این شرکتای اینترنت خصوصی به باقی شهرها نمایندگی میدن ؟
دوست من؛
اگه خواستی وی. پی. ان خودتو بده منم تست کنم ( پیغام خصوصی) شاید مشکل از خط و یا adsl خودت هست!
منم برات یه وی. پی. ان میفرستم، تستش کن ببین چطوریاست!؟
نمیخوای عکست رو عوض کنی !؟ هر طور صلاح میدانی!
ممنون
![]()
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)