تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3953 از 4105 اولاول ... 29533453385339033943394939503951395239533954395539563957396340034053 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,521 به 39,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من 11 ماه خذمت هستم
    6ماه اضافه خدمت سنواتی داشتم حالا که بخشیده شده میتونم برای کسر خدمت جبهه پدرم اقدام کنم ؟

پدرم 22ماه جبهه داره اما این 22 ماه دوران سربازیش بوده که در اهواز منطقه جنگی خدمت کرده

ایا برام کسری به حساب میاد؟؟؟؟؟ چون یکی گفته بود دوران سربازی حساب نمیشه باید داوطلبانه رفته باشه جبهه؟

22 ماه چند ماه کسری میخوره ؟

لطفا کسایی که اطلاع دارن بهم جواب بدن منتظرم
    مرسی
    بله مى توانيد اقدام كنيد
    منطقى جنگى ربطى به سرباز يا دواطلب ندارد

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله مى توانيد اقدام كنيد
    منطقى جنگى ربطى به سرباز يا دواطلب ندارد
    پس چون سرباز بوده هم جز ایثارگری حساب میشه ؟
    و میتونه کسری جبهه بگیره ؟

- راستی غیبت ها بخشیده شده جایی گفته شده میشه از کسری استفاده کرد ؟ یا باز هم ممنوعه واسه کسایی که غیبت داشتند؟

- این بخشش غیبت ها که انجام شده خودش اتومات بخشیده میشه یا باید برم پرونده ای نامه ای چیزی بگیرم
    Last edited by pedram9; 13-07-2017 at 08:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان.من در نیروی انتظامی خدمت میکنم و توی ستاد فرماندهی از پله ها افتادم و رباط صلیبی زانوم پاره شد و عمل کردم الان هم استعلاجی هستم خواستم بدونم جانبازی یا ایثارگری و بیمه بهم تعلق میگیره که بیفتم دنبالش؟

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید سربازی که حین خدمت فرار میکنه دقیقا چه وضعیتی داره؟من خیلی سرباز فراری دیدم برا خودشون زندگی میکنن و کسی هم کاریشون نداره،این مجاراتای حبسو اینجور چیزا اصلن عملی هم میشه؟

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    اگر ما بعد از آموزشی که تقسیم شدیم و یه شهر دیگه غیر از محل سکونت افتادیم وضعیت اقامت به چه شکل هست؟؟
    حتما باید ساعت 9 شب برگردیم؟
    موبایل و اینا میتتونیم همراه داشته باشیم؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خسته نباشید سربازی که حین خدمت فرار میکنه دقیقا چه وضعیتی داره؟من خیلی سرباز فراری دیدم برا خودشون زندگی میکنن و کسی هم کاریشون نداره،این مجاراتای حبسو اینجور چیزا اصلن عملی هم میشه؟
    وضعیتش که میشه سرباز فراری باید بره دادگاه نظامی ، دیگه هر چند وقت یه بار مقطعی گیر میدن مثلا تو شهر یا مخصوصا بین راه ها تو اتوبوس ها مشکوک بشن مدارک چک میکنن ، زندگی با ترس و لرزه دیگه هر چند سال هم طرحهایی مثل خرید و بخشش اضافه و اینا مطرح میشه.
    سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    اگر ما بعد از آموزشی که تقسیم شدیم و یه شهر دیگه غیر از محل سکونت افتادیم وضعیت اقامت به چه شکل هست؟؟
    حتما باید ساعت 9 شب برگردیم؟
    موبایل و اینا میتتونیم همراه داشته باشیم؟
    مگه خوابگاه دانشگاه ؟!
    شما کلا ۲۴ ساعته در اختیار یگان هستید باید کلا تو پادگان یا کلانتری باشید مگه روزی چند ساعت مرخصی روزبرگ دفترچه ای بگیرید ، حتی سربازهای تو شهر خودشون هم اگه ظهرها مرخصشون میکنند در صورت عدم نیاز و باز هم با دفترچه هستش.
    قانونا که موبایل و هر وسیله مشابه مثل پلیر و ... خیر ولی در خصوص موبایل ساده بدون دوربین زیاد برای بچه های شهرهای دیگه سخت گیری نمیکنند میتونید تحویل دژبانی بدید.
    Last edited by Captain_America; 14-07-2017 at 15:42.

7. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

معمولا اونقدر سفت و سخت نمیگیرن که برن دنبال سرباز و بندازنش زندان ولی مقطعی ممکنه یه موقع بیان دم در خونه دستگیر کنن و یا یه موقع کارت به کلانتری افتاد بگیرنت تحویلت میدن. ولی خب این شرایط به ندرت اتفاق میفوته.
    در ضمن یه موقع سرباز فراری بعدا پشیمون شد و خواست برگرده سر خدمت میره دادگاه نظامی و قاضی بسته به مدت زمان فرار جریمه نقدی می کنه و 2-3 روز هم میندازنت زندان و بعدش میری سر خدمت!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

من سرباز زندان ام
    الان قانون اومده حداقل جریمه 3 میلیون تومنی رو باید بدی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو مقطع کاردانی یکبار انصراف و تغییر رشته دادم معافیت تحصیلی تمدید شد الان سنوات تحصیلیم تموم شده و 12 واحد باقی مونده تا فارغ التحصیلی. بهم یه ترم سنوات ارفاقی میدن که کاردانی رو تمام کنم و کارشناسی بخونم یا نه دیگه وارد غیبت میشم؟
    باتشکر

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو مقطع کاردانی یکبار انصراف و تغییر رشته دادم معافیت تحصیلی تمدید شد الان سنوات تحصیلیم تموم شده و 12 واحد باقی مونده تا فارغ التحصیلی. بهم یه ترم سنوات ارفاقی میدن که کاردانی رو تمام کنم و کارشناسی بخونم یا نه دیگه وارد غیبت میشم؟
    باتشکر
    این شرایط خاص رو حتما از قسمت نظام وظیفه دانشگاه و نظام وظیفه نیرو انتظامی شهرتون حضوری پیگیر باشید ، کم نبوده دانشجو و دانشگاه جور دیگه ای استنباط کردند فکر کردند دانشجو هنوز فرجه داره بعد رفته دیده اسمش تو غایبین هست ، یا یه مورد دوست خودم دانشگاه اسم ایشون رو نداده بوده نظام وظیفه ۴ سال براش غیبت زده بودند تو سیستم روزی که رفت برای کارای سربازیش تو نظام وظیفه گرفتنش من زنگ زدم باباش از شهرستان اومد جواز کسب گرو گذاشت کلی دوندگی کردن استشهاد جمع کردن از رئیس دانشگاه نامه مکتوب گرفتند با هزار و یک بدبختی تو سازمان مرکزی تو سیستم وضعیتش اصلاح شد ! مگر نه میخواستند با وضعیت تحصیلی همون پیش دانشگاهی و ۴ سال غیبت بفرستندش. اینو گفتم که بدونی زیاد اعتماد نکن به سیستم دانشگاه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •