بله مى توانيد اقدام كنيد
منطقى جنگى ربطى به سرباز يا دواطلب ندارد
بله مى توانيد اقدام كنيد
منطقى جنگى ربطى به سرباز يا دواطلب ندارد
پس چون سرباز بوده هم جز ایثارگری حساب میشه ؟
و میتونه کسری جبهه بگیره ؟
- راستی غیبت ها بخشیده شده جایی گفته شده میشه از کسری استفاده کرد ؟ یا باز هم ممنوعه واسه کسایی که غیبت داشتند؟
- این بخشش غیبت ها که انجام شده خودش اتومات بخشیده میشه یا باید برم پرونده ای نامه ای چیزی بگیرم
Last edited by pedram9; 13-07-2017 at 08:04.
سلام دوستان.من در نیروی انتظامی خدمت میکنم و توی ستاد فرماندهی از پله ها افتادم و رباط صلیبی زانوم پاره شد و عمل کردم الان هم استعلاجی هستم خواستم بدونم جانبازی یا ایثارگری و بیمه بهم تعلق میگیره که بیفتم دنبالش؟
سلام خسته نباشید سربازی که حین خدمت فرار میکنه دقیقا چه وضعیتی داره؟من خیلی سرباز فراری دیدم برا خودشون زندگی میکنن و کسی هم کاریشون نداره،این مجاراتای حبسو اینجور چیزا اصلن عملی هم میشه؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
اگر ما بعد از آموزشی که تقسیم شدیم و یه شهر دیگه غیر از محل سکونت افتادیم وضعیت اقامت به چه شکل هست؟؟
حتما باید ساعت 9 شب برگردیم؟
موبایل و اینا میتتونیم همراه داشته باشیم؟
وضعیتش که میشه سرباز فراری باید بره دادگاه نظامی ، دیگه هر چند وقت یه بار مقطعی گیر میدن مثلا تو شهر یا مخصوصا بین راه ها تو اتوبوس ها مشکوک بشن مدارک چک میکنن ، زندگی با ترس و لرزه دیگه هر چند سال هم طرحهایی مثل خرید و بخشش اضافه و اینا مطرح میشه.
مگه خوابگاه دانشگاه ؟!
شما کلا ۲۴ ساعته در اختیار یگان هستید باید کلا تو پادگان یا کلانتری باشید مگه روزی چند ساعت مرخصی روزبرگ دفترچه ای بگیرید ، حتی سربازهای تو شهر خودشون هم اگه ظهرها مرخصشون میکنند در صورت عدم نیاز و باز هم با دفترچه هستش.
قانونا که موبایل و هر وسیله مشابه مثل پلیر و ... خیر ولی در خصوص موبایل ساده بدون دوربین زیاد برای بچه های شهرهای دیگه سخت گیری نمیکنند میتونید تحویل دژبانی بدید.
Last edited by Captain_America; 14-07-2017 at 15:42.
معمولا اونقدر سفت و سخت نمیگیرن که برن دنبال سرباز و بندازنش زندان ولی مقطعی ممکنه یه موقع بیان دم در خونه دستگیر کنن و یا یه موقع کارت به کلانتری افتاد بگیرنت تحویلت میدن. ولی خب این شرایط به ندرت اتفاق میفوته.
در ضمن یه موقع سرباز فراری بعدا پشیمون شد و خواست برگرده سر خدمت میره دادگاه نظامی و قاضی بسته به مدت زمان فرار جریمه نقدی می کنه و 2-3 روز هم میندازنت زندان و بعدش میری سر خدمت!
من سرباز زندان ام
الان قانون اومده حداقل جریمه 3 میلیون تومنی رو باید بدی ...
سلام دوستان
من تو مقطع کاردانی یکبار انصراف و تغییر رشته دادم معافیت تحصیلی تمدید شد الان سنوات تحصیلیم تموم شده و 12 واحد باقی مونده تا فارغ التحصیلی. بهم یه ترم سنوات ارفاقی میدن که کاردانی رو تمام کنم و کارشناسی بخونم یا نه دیگه وارد غیبت میشم؟
باتشکر
این شرایط خاص رو حتما از قسمت نظام وظیفه دانشگاه و نظام وظیفه نیرو انتظامی شهرتون حضوری پیگیر باشید ، کم نبوده دانشجو و دانشگاه جور دیگه ای استنباط کردند فکر کردند دانشجو هنوز فرجه داره بعد رفته دیده اسمش تو غایبین هست ، یا یه مورد دوست خودم دانشگاه اسم ایشون رو نداده بوده نظام وظیفه ۴ سال براش غیبت زده بودند تو سیستم روزی که رفت برای کارای سربازیش تو نظام وظیفه گرفتنش من زنگ زدم باباش از شهرستان اومد جواز کسب گرو گذاشت کلی دوندگی کردن استشهاد جمع کردن از رئیس دانشگاه نامه مکتوب گرفتند با هزار و یک بدبختی تو سازمان مرکزی تو سیستم وضعیتش اصلاح شد ! مگر نه میخواستند با وضعیت تحصیلی همون پیش دانشگاهی و ۴ سال غیبت بفرستندش. اینو گفتم که بدونی زیاد اعتماد نکن به سیستم دانشگاه.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)