تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3953 از 4751 اولاول ... 295334533853390339433949395039513952395339543955395639573963400340534453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,521 به 39,530 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه arminagha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام !
    شما طبیعتا اصلا نمی تونی توی اون ساعات دانلود زیادی داشته باشی با این وجود اگه باز هم زیاد دانلود کنی سرویست محدود میشه , محدودیت ارتباطی با محدود یا نامحدود بودن سرویس نداره دوست خوبم
    mamnoon aziz

2. این کاربر از arminagha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arminagha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

والا من چند وقتیه که میخوام بزنم بیرون از شاتل! ولی شرکت خوب پیدا نمیکنم! وبگردی خوب باشه و گرون هم نباشه و ترافیکش در ماه حداقل 5 گیگ باشه! مخابرات مازندران از نظر ترافیک و قیمت و دانلود خیلی خوبه ولی کیفیت و پشتیبانی نداره! و صد البته چیزی بنام وبگردی هم نداره! با دومگا بایتش وقتی یه سایتی رو مثل همین فروم باز میکنی، دفعه اول نمیاد بالا! باید رفرش بدی باز کامل نمیاد! هی رفرش رفرش
    از ساعت 8شب به بعد هم که مخابرات اینترنتش تو آفسایده و قطعی وصلی زیاد داره! قبلا خیلی خوب بودش ولی الان نه!

من الان یه مشکل بزرگ دارم با شاتل! بعد از این دو سه روز افت سرعت، وی پی ان ها و ساکس و SSH و نرم افزارهایی مثل فری گیت و غیره سرعتشون وحشتناک کم شده و دیگه اصلا قابل استفاده نیستن! تا الان چنین مشکلی نداشتم جز اون زمانیکه پورتهای وی پی ان رو بسته بودن! شما همچین مشکلی ندارین؟
    من با سوسک سرعت دانلود ۱۲۸ ام همیشه روی ۹۰ مقطوع و مشکلی اصلا نداره

4. 3 کاربر از arminagha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

اگه جواب دادن منو درجریان بزار
    مشترک گرامی جناب آقای سینا سرحدی
    باسلام
    بااحترام به اطلاع میرسانم سرویس شما مورد بررسی قرار گرفت.مشکلی در پارامترهای خط و وضعیت پهنای باندتان مشاهده نشد.با توجه به اینکه افت سرعت احساس میکنید میتوانید با ایجاد تغییر در اصلاح الگوی مصرفی سرعت سرویس را بهبود ببخشید.بدلیل اشتراکی بودن سرویسها و ضریب اشتراک گذاری 1 به 10 ، مشترکین بر اساس تشابه الگوی مصرفی با هم به اشتراک گذارده می شوند .بنابراین استفاده از سرویس با سرعت و کیفیت عالی نیازمند اینست که هر کاربر به نوع خود در مصرف تعدیل را برقرار سازد.با توجه به اینکه بازه زمانی رایگان تمایل استفاده مشترکین از اینترنت بیشتر میباشد لذا شما میتوانید با اصلاح الگوی مصرف به مرور بهبود را مشاهده نمایید.ضمنا این مورد فقط از طرف خود مشترکین قابل تغییر است لذا از جانب شاتل زمانبندی وجود ندارد و هم اکنون نیز با پارامترهای سرعت عالی به اینترنت متصل میباشید.

خوب راست میگه بدبخت دیگه
    Last edited by Microsoft Windows; 29-12-2012 at 21:31.

6. 3 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

مشترک گرامی جناب آقای سینا سرحدی
    باسلام
    بااحترام به اطلاع میرسانم سرویس شما مورد بررسی قرار گرفت.مشکلی در پارامترهای خط و وضعیت پهنای باندتان مشاهده نشد.با توجه به اینکه افت سرعت احساس میکنید میتوانید با ایجاد تغییر در اصلاح الگوی مصرفی سرعت سرویس را بهبود ببخشید.بدلیل اشتراکی بودن سرویسها و ضریب اشتراک گذاری 1 به 10 ، مشترکین بر اساس تشابه الگوی مصرفی با هم به اشتراک گذارده می شوند .بنابراین استفاده از سرویس با سرعت و کیفیت عالی نیازمند اینست که هر کاربر به نوع خود در مصرف تعدیل را برقرار سازد.با توجه به اینکه بازه زمانی رایگان تمایل استفاده مشترکین از اینترنت بیشتر میباشد لذا شما میتوانید با اصلاح الگوی مصرف به مرور بهبود را مشاهده نمایید.ضمنا این مورد فقط از طرف خود مشترکین قابل تغییر است لذا از جانب شاتل زمانبندی وجود ندارد و هم اکنون نیز با پارامترهای سرعت عالی به اینترنت متصل میباشید.

خوب راست میگه بدبخت دیگه

چرا 1 به 10 اینطوری که خیلی بد میشه بین ده نفر سرعت تقسیم میشه

این الگوی مصرف رو خوب اومده اینقدر دان میکنیم که خط تا حد انفجار میره

من الان چند شبه اصن دان نکردم امشب ببینم سرعت چطوریاس

8. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود شاتل 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.

10. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود شاتل 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.

سلام دوست عزیز

128 تا 512 سرعتاشون تو یه رنج ( 200 تا 250 ) هست فقط سرعت آپ استریم افزایش پیدا میکنه البته بستگی به خط و مقدار نویزی

که رو خطت هست هم داره

اگه دانلودت خیلی زیاده اصلا شاتل رو پیشنهاد نمیکنم چون بعد از یه حجمی که دلشون بخواد محدودت میکنن مثله من

ولی اگر دانلودت کم هست و فقط در حد وبگردی با سرعت نسبتا خوبی که شاتل رو داره همین رو انتخاب کن

12. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه من دانلودم زیاده به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم راستی نامحدودم باشه.من الان 256 نامحدود مخابرات دارم سرعتش تا 1 هفته پیش عالی بود اما الان خراب شده میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم.

14. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه من دانلودم زیاده به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم راستی نامحدودم باشه.من الان 256 نامحدود مخابرات دارم سرعتش تا 1 هفته پیش عالی بود اما الان خراب شده میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم.
    کدوم شهر و منطقه ای بعد برو تو تاپیک های مخصوصشون مثلا پارس ببین راضین بروبکسی که تقریبا تو منطقه خودتن یا نه چون این کوچه با اون کوچه سرعتش فرق میکنه

16. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مزخرقترین شرکت شاتل هست من الان 6 ماه ازش اومدم بیرون یادم میفته بعد از 15 گیگی دانلود کردن در ماه منو محدود کردن و سرعتم بین 3 و 5 میشد و زنگ میزدم میگفت مشکلی نداره خط شما همه چی خوبه هر چی بهش میگفتم الان سرعت من 3 هست میگفت همش بخاطر ای اشتراکی بودن هست و الان همه چون ساعت رایگان هست همه دارند استفاده میکنند به این خاطر هست ومن هر شب همچنان همین سوال رو میکردم و اونها هم همین جواب تکراری اصلآ لامصب انگار با تو حرف نمیزنه اصلآ نمشنوه چی داری میگی بعضی وقتها احساس میکردم که پشت تلفن یه نوار هست که گذاشتند خاد بهتون رحم کنه اونهایی که 6 ماه و یا 1 ساله بستند من که راحت شدم از دستشون

18. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

مزخرقترین شرکت شاتل هست من الان 6 ماه ازش اومدم بیرون یادم میفته بعد از 15 گیگی دانلود کردن در ماه منو محدود کردن و سرعتم بین 3 و 5 میشد و زنگ میزدم میگفت مشکلی نداره خط شما همه چی خوبه هر چی بهش میگفتم الان سرعت من 3 هست میگفت همش بخاطر ای اشتراکی بودن هست و الان همه چون ساعت رایگان هست همه دارند استفاده میکنند به این خاطر هست ومن هر شب همچنان همین سوال رو میکردم و اونها هم همین جواب تکراری اصلآ لامصب انگار با تو حرف نمیزنه اصلآ نمشنوه چی داری میگی بعضی وقتها احساس میکردم که پشت تلفن یه نوار هست که گذاشتند خاد بهتون رحم کنه اونهایی که 6 ماه و یا 1 ساله بستند من که راحت شدم از دستشون
    الان از چه شرکتی گرفتی و حالا وضعیتت چطوره؟

20. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •