تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3952 از 4105 اولاول ... 29523452385239023942394839493950395139523953395439553956396240024052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,511 به 39,520 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=mani6606;8980505]براى بردن دستگاه قند خون به داخل پادگان نياز به نسخه پزشك داريد

ممنون

نسخه هر پزشکی قبوله یا نامه پزشک خودشون رو باید داشته باشیم؟

سوال دیگه ای که دارم تقسیم سربازها رو ستاد کل نیروهای مسلح انجام میده یا نظام وظیفه نیروی انتظامی؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=alireza-1991;8980642]
    براى بردن دستگاه قند خون به داخل پادگان نياز به نسخه پزشك داريد

ممنون

نسخه هر پزشکی قبوله یا نامه پزشک خودشون رو باید داشته باشیم؟

سوال دیگه ای که دارم تقسیم سربازها رو ستاد کل نیروهای مسلح انجام میده یا نظام وظیفه نیروی انتظامی؟
    اگر پزشك معالج باشه بهتره در غير اين صورت هر پزشك عمومى هم بود مشكلى ندارد. تقسيمات پايان اموزشى توسط خود سازمان ها انجام مى شود يعنى فردى كه سرباز نيروى زمينى ارتش است در پايان اموزشى توسط ستاد نيروى زمينى ارتش تقسيم مى شود.

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=mani6606;8980647]

اگر پزشك معالج باشه بهتره در غير اين صورت هر پزشك عمومى هم بود مشكلى ندارد. تقسيمات پايان اموزشى توسط خود سازمان ها انجام مى شود يعنى فردى كه سرباز نيروى زمينى ارتش است در پايان اموزشى توسط ستاد نيروى زمينى ارتش تقسيم مى شود.
    درسته ممنون

نه منظورم تقسیم اولیه واسه نیروانتظامی و ارتش و... هست

5. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=alireza-1991;8980652]

درسته ممنون

نه منظورم تقسیم اولیه واسه نیروانتظامی و ارتش و... هست
    تقسيم اوليه با نظام وظيفه است

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تقریبا 1 هفته هست تقسیم شدم و رفتم تو یگان خدمتیم
    اونجا هم نزدیک هشر هست و تیپ بهش میگگن
    واقعا سخته
    الان به خاطر وقت بیکاری فشار روانی زیادی روم میاد و همش فکر میکنم تا سربازی تموم بشه عمر من داره حروم میشه
    دوستانی که این دوران را گذراندن پیشنهادشون چیه؟ مخصوصا چند مدت اولیه که همش بالای برجکی و پست میدی تا ببرنت تو اداری یه مدت میشه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چقدر طول می کشه کارت صادر شه؟

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

واقعا سخته
    الان به خاطر وقت بیکاری فشار روانی زیادی روم میاد و همش فکر میکنم تا سربازی تموم بشه عمر من داره حروم میشه
    دوستانی که این دوران را گذراندن پیشنهادشون چیه؟ مخصوصا چند مدت اولیه که همش بالای برجکی و پست میدی تا ببرنت تو اداری یه مدت میشه
    خداقوت خدمت همینه، بعد یه مدت برات عادی میشه و اگر بری مرخصی و برگردی باز میری توی کما تا چند هفته تا باز عادت کنی رفیق. نمیدونم کجایی و درجت چیه، اما خدمت توی تیپ سخته(بچه ها توی تیپ هر روز تانک میشستن و برق مینداختن یا....!) سعی کن لیاقت خودت نشون بدی تا بری جای بهتر اعلام کن عکاسی بلدی و یا امور مسجد یا از این قبیل اگرم شد دنبال انتقالی باش. در هر صورت موفق باشی
    Last edited by iaupp; 11-07-2017 at 12:13.

داره خودمونی میشه salarp20500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017
    محل سكونت
    Saturn

پيش فرض

چقدر طول می کشه کارت صادر شه؟

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
    بستگی به یگانت داره منو رفیقم تو یه شهر خدمت میکریدم ولی پادگانمون فرق داشت برای اون 2 هفته ای اومد

ولی برای من 3 ماه طول کشید (به یگانم زنگ زدم گفتن روال اینجا اینجوریه صبر میکنن نامه عدم بدهی به ارتش و قطع شدن حقوق براشون بیاد بعد مدارک میفرستن تهران :|)

واقعا سخته
    منم با نظر دوستمون موافقم باید تحمل کنی خدمت همه جا همینه یه چند ماهی تحمل کن بعد پایت میره بالا کسی کاری بهت نداره من روز اول نگهبانی تا فکر فرارم پیش رفتم وقتی وارد یگان شدم تا 5 ماه مرخصی نرفتم چون میدونستم برم مرخصی برگردم شرایط سخت میشه پس سعی کن زیاد نری مرخصی تا کامل عادت کنی به پادگان
    خودم تیپ خدمت کردم میدونم چی میکشی از کلاس رفتنای بیخودیش بگیر تا هر هفته بازدید از تیپ با خودم گفتم من اینجا دوم نمیارم یک دفه مامور شدم یه جای دیگه و وضعیتم خیلی بهتر شد
    اگه گواهی نامه داری راننده هم بشی بد نیست وضعیتت بهتر میشه.
    Last edited by salarp20500; 11-07-2017 at 17:39.

12. این کاربر از salarp20500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فقط زمانی که تو یگان رفتین برای تقسیمات فرمانده پادگان که میاد معمولا میپرسه چه کاره بودی وچی بلدی الان که بلد بودین رو بهش بگین البته سعی کنید تخصص هایی رو بگین که به کارشون میاد مثلا کامپیوتر و طراحی ها خیلی به کارشون میاد توی پادگان ها هم دارن یاد میگیرن که طراح های خوب رو جذب کنن که معمولا اداری میشین.
    مثلا توی تیپ ما یه گروه از سربازان رو جذب کردن بشینن طراحی مجله ای که توش کل پادگان رو از جهات مختلف تحت پوشش بده چون این کارا برای رزومه شون خوبه البته برای شما هم خیلی خوبه.
    برنامه نویسی بلد هستید به مسئول مستقیم بخش تون بگین که میتونید فلان نرم افزار رو بنویسید که به دردشون بخوره
    مثلا خودم کل یک قران عثمان طه رو بصورت لایه باز تو خدمت طراحیشو انجام دادم وتقریبا کار شش ماهم شد وکسی هم کاری به کارم نداشت

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من 11 ماه خذمت هستم
    6ماه اضافه خدمت سنواتی داشتم حالا که بخشیده شده میتونم برای کسر خدمت جبهه پدرم اقدام کنم ؟

پدرم 22ماه جبهه داره اما این 22 ماه دوران سربازیش بوده که در اهواز منطقه جنگی خدمت کرده

ایا برام کسری به حساب میاد؟؟؟؟؟ چون یکی گفته بود دوران سربازی حساب نمیشه باید داوطلبانه رفته باشه جبهه؟

22 ماه چند ماه کسری میخوره ؟

لطفا کسایی که اطلاع دارن بهم جواب بدن منتظرم
    مرسی
    Last edited by pedram9; 12-07-2017 at 20:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •