هیچی، مثل من بشین یکم فحش بده به عمهء ایناجواب منم همینو دادن!
دو سه روز اعصاب مارو بازی دادن!
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هیچی، مثل من بشین یکم فحش بده به عمهء ایناجواب منم همینو دادن!
دو سه روز اعصاب مارو بازی دادن!
![]()
والا دقیقا خطشون روی دومگ بسته شده! چون وقتی این دوستام میگفتن همچین سرعتی شبا دارن من باورم نمیشد! تا اینکه رفتم خونشون و همه چیو خودم دیدم!جالب بود والا! زیر 100 کیلو بایت نمیومد سرعت دانلود شبانه! البته من بهشون گفتم که بعدا احتمالا محدود میشین که اخیرا یکیشون شد
دانلود شبانه اش حداقل 2 گیگ بود شبا حداکثر 3.5 گیگ
ولی باز محدود شد!
![]()
سلام عزیز، این مشکل اخیر واسه منو تو نبود فقط! واسه بعضی از دوستام هم بودش که اونا بدتر بود وضعشون!امروز خوب شده و مشکلی ندارم!
قطعا مشکل از سوی شاتل بوده!
یعنی باید بزنیم بیرون دیگع فایده نداره
والا ما به همون 60 هم راضی هستیم فقط بیاد رو همین سرعت![]()
والا من چند وقتیه که میخوام بزنم بیرون از شاتل! ولی شرکت خوب پیدا نمیکنم! وبگردی خوب باشه و گرون هم نباشه و ترافیکش در ماه حداقل 5 گیگ باشه!مخابرات مازندران از نظر ترافیک و قیمت و دانلود خیلی خوبه ولی کیفیت و پشتیبانی نداره! و صد البته چیزی بنام وبگردی هم نداره! با دومگا بایتش وقتی یه سایتی رو مثل همین فروم باز میکنی، دفعه اول نمیاد بالا! باید رفرش بدی باز کامل نمیاد! هی رفرش رفرش
از ساعت 8شب به بعد هم که مخابرات اینترنتش تو آفسایده و قطعی وصلی زیاد داره!قبلا خیلی خوب بودش ولی الان نه!
من الان یه مشکل بزرگ دارم با شاتل! بعد از این دو سه روز افت سرعت، وی پی ان ها و ساکس و SSH و نرم افزارهایی مثل فری گیت و غیره سرعتشون وحشتناک کم شده و دیگه اصلا قابل استفاده نیستن!تا الان چنین مشکلی نداشتم جز اون زمانیکه پورتهای وی پی ان رو بسته بودن!
شما همچین مشکلی ندارین؟
والا منم آی اس پی خوب نمیشناسم وگرنه که همین الان میگفتم جمع کنن![]()
شاید منطقه شما مخابراتش خوب نباشهاین SSH چیه؟
نه من که از یه نرم افزاری استفاده میکنم که سرعتش خیلی خوبه و تا120 کیلو سرعت دان میده
ssh کارش مثل همون ساکس پروکسیه! اول با یه نرم افزارِ کلینت، تونل باز میکنی و بعد با پروکسفایر آی پی لوکال هاست و پورت رو ست میکنی و فیل-تر رو دور میزنی!منطقه ما مخابراتش عالیه که! 0111 بابل
بیشترین سرعت دانلود توی مخابرات کل کشور رو مازندران و بابل داره
میتونی به تاپیکش یه سری بزنی و خودت ببینی!
اون نرم افزارها که تو میگی ، من اکثراشون رو دارم و همهشون سرعتشون تو وبگردی پایین اومده! توی دانلود هم!نمیدونم چرا! به شاتل زنگیدم گفتش واسه نویز خط شماست!
در حالیکه تو این دوسال چنین مشکلی نداشتم و فقط این چند روز این جوری شده!
![]()
بچه ها چرا ما این همه بدبختیم اخه خسته شدم به خدا دیگه.....ببینم سووووسک برای شما الان کار میکونه؟
اخه مگه چه گناهی کردم اینجا به دنیا اومدم ایکاش کره یا نه افغانستان بودم ای بابا
اگه خواستی و میخوای واسم یکم بیشتر توضیح بده در مورد این ssh و نرم افزار کلاینت پ خ کن
مگه SNR خطت چنده؟ماله من که 35 هست
![]()
آره عزیز سوسکـــ من که خوب کار میکنه
عزیز افغانستان 2 ساله تو سراسر کشورش داره اینترنت 3G ارائه میده حالا اینترنت ADSL بماند
ولی اینجا ...![]()
هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)