تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3952 از 4751 اولاول ... 295234523852390239423948394939503951395239533954395539563962400240524452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,511 به 39,520 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

مشترک گرامی ----
    با سلام و عرض احترام

در حال حاضر مشکلی در سرویس شما وجود ندارد و در طول شب به دلیل بالا بودن ترافیک مرکز ،شما با مشکل افت سرعت مواجه میشوید که باعث افت سرعت در دانلود شما میشود.
    لازم به ذکر است با توجه به share بودن سرویس این افت سرعت امری طبیعی است و این مورد یعنیshare بودن سرویس در قرار داد شما ذکر شده است.

چی بگم ...
    هیچی، مثل من بشین یکم فحش بده به عمهء اینا جواب منم همینو دادن! دو سه روز اعصاب مارو بازی دادن!

2. 3 کاربر از nima_mani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

مگه خطشون رو 2 مگ نبستن؟ چطور 150 تا 300 سرعت دارن
    من که قبل از محدودیتم بین 50 تا 60 بازی میکرد
    والا دقیقا خطشون روی دومگ بسته شده! چون وقتی این دوستام میگفتن همچین سرعتی شبا دارن من باورم نمیشد! تا اینکه رفتم خونشون و همه چیو خودم دیدم! جالب بود والا! زیر 100 کیلو بایت نمیومد سرعت دانلود شبانه! البته من بهشون گفتم که بعدا احتمالا محدود میشین که اخیرا یکیشون شددانلود شبانه اش حداقل 2 گیگ بود شبا حداکثر 3.5 گیگولی باز محدود شد!

4. 2 کاربر از nima_mani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

سلام !
    منم دقیقا همین مشکل رو داشتم اما امروز دوباره مثل قبل شد فکر کنم یه مشکل فنی وجود داشت ! فنی و اساسی !!
    خدا رو شکر الان که خوبه
    سلام عزیز، این مشکل اخیر واسه منو تو نبود فقط! واسه بعضی از دوستام هم بودش که اونا بدتر بود وضعشون! امروز خوب شده و مشکلی ندارم! قطعا مشکل از سوی شاتل بوده!

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

هیچی، مثل من بشین یکم فحش بده به عمهء اینا جواب منم همینو دادن! دو سه روز اعصاب مارو بازی دادن!
    والا دقیقا خطشون روی دومگ بسته شده! چون وقتی این دوستام میگفتن همچین سرعتی شبا دارن من باورم نمیشد! تا اینکه رفتم خونشون و همه چیو خودم دیدم! جالب بود والا! زیر 100 کیلو بایت نمیومد سرعت دانلود شبانه! البته من بهشون گفتم که بعدا احتمالا محدود میشین که اخیرا یکیشون شددانلود شبانه اش حداقل 2 گیگ بود شبا حداکثر 3.5 گیگولی باز محدود شد!

یعنی باید بزنیم بیرون دیگع فایده نداره

والا ما به همون 60 هم راضی هستیم فقط بیاد رو همین سرعت

7. 3 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

یعنی باید بزنیم بیرون دیگع فایده نداره

والا ما به همون 60 هم راضی هستیم فقط بیاد رو همین سرعت
    والا من چند وقتیه که میخوام بزنم بیرون از شاتل! ولی شرکت خوب پیدا نمیکنم! وبگردی خوب باشه و گرون هم نباشه و ترافیکش در ماه حداقل 5 گیگ باشه! مخابرات مازندران از نظر ترافیک و قیمت و دانلود خیلی خوبه ولی کیفیت و پشتیبانی نداره! و صد البته چیزی بنام وبگردی هم نداره! با دومگا بایتش وقتی یه سایتی رو مثل همین فروم باز میکنی، دفعه اول نمیاد بالا! باید رفرش بدی باز کامل نمیاد! هی رفرش رفرش
    از ساعت 8شب به بعد هم که مخابرات اینترنتش تو آفسایده و قطعی وصلی زیاد داره! قبلا خیلی خوب بودش ولی الان نه!

من الان یه مشکل بزرگ دارم با شاتل! بعد از این دو سه روز افت سرعت، وی پی ان ها و ساکس و SSH و نرم افزارهایی مثل فری گیت و غیره سرعتشون وحشتناک کم شده و دیگه اصلا قابل استفاده نیستن! تا الان چنین مشکلی نداشتم جز اون زمانیکه پورتهای وی پی ان رو بسته بودن! شما همچین مشکلی ندارین؟

9. 2 کاربر از nima_mani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

والا من چند وقتیه که میخوام بزنم بیرون از شاتل! ولی شرکت خوب پیدا نمیکنم! وبگردی خوب باشه و گرون هم نباشه و ترافیکش در ماه حداقل 5 گیگ باشه! مخابرات مازندران از نظر ترافیک و قیمت و دانلود خیلی خوبه ولی کیفیت و پشتیبانی نداره! و صد البته چیزی بنام وبگردی هم نداره! با دومگا بایتش وقتی یه سایتی رو مثل همین فروم باز میکنی، دفعه اول نمیاد بالا! باید رفرش بدی باز کامل نمیاد! هی رفرش رفرش
    از ساعت 8شب به بعد هم که مخابرات اینترنتش تو آفسایده و قطعی وصلی زیاد داره! قبلا خیلی خوب بودش ولی الان نه!

من الان یه مشکل بزرگ دارم با شاتل! بعد از این دو سه روز افت سرعت، وی پی ان ها و ساکس و SSH و نرم افزارهایی مثل فری گیت و غیره سرعتشون وحشتناک کم شده و دیگه اصلا قابل استفاده نیستن! تا الان چنین مشکلی نداشتم جز اون زمانیکه پورتهای وی پی ان رو بسته بودن! شما همچین مشکلی ندارین؟

والا منم آی اس پی خوب نمیشناسم وگرنه که همین الان میگفتم جمع کنن

شاید منطقه شما مخابراتش خوب نباشه
    این SSH چیه؟ نه من که از یه نرم افزاری استفاده میکنم که سرعتش خیلی خوبه و تا120 کیلو سرعت دان میده

11. 2 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

والا منم آی اس پی خوب نمیشناسم وگرنه که همین الان میگفتم جمع کنن

شاید منطقه شما مخابراتش خوب نباشه
    این SSH چیه؟ نه من که از یه نرم افزاری استفاده میکنم که سرعتش خیلی خوبه و تا120 کیلو سرعت دان میده
    ssh کارش مثل همون ساکس پروکسیه! اول با یه نرم افزارِ کلینت، تونل باز میکنی و بعد با پروکسفایر آی پی لوکال هاست و پورت رو ست میکنی و فیل-تر رو دور میزنی! منطقه ما مخابراتش عالیه که! 0111 بابل بیشترین سرعت دانلود توی مخابرات کل کشور رو مازندران و بابل داره میتونی به تاپیکش یه سری بزنی و خودت ببینی!
    اون نرم افزارها که تو میگی ، من اکثراشون رو دارم و همهشون سرعتشون تو وبگردی پایین اومده! توی دانلود هم! نمیدونم چرا! به شاتل زنگیدم گفتش واسه نویز خط شماست!در حالیکه تو این دوسال چنین مشکلی نداشتم و فقط این چند روز این جوری شده!

13. این کاربر از nima_mani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه ها چرا ما این همه بدبختیم اخه خسته شدم به خدا دیگه.....ببینم سووووسک برای شما الان کار میکونه؟

اخه مگه چه گناهی کردم اینجا به دنیا اومدم ایکاش کره یا نه افغانستان بودم ای بابا

15. 2 کاربر از 5ive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ssh کارش مثل همون ساکس پروکسیه! اول با یه نرم افزارِ کلینت، تونل باز میکنی و بعد با پروکسفایر آی پی لوکال هاست و پورت رو ست میکنی و فیل-تر رو دور میزنی! منطقه ما مخابراتش عالیه که! 0111 بابل بیشترین سرعت دانلود توی مخابرات کل کشور رو مازندران و بابل داره میتونی به تاپیکش یه سری بزنی و خودت ببینی!
    اون نرم افزارها که تو میگی ، من اکثراشون رو دارم و همهشون سرعتشون تو وبگردی پایین اومده! توی دانلود هم! نمیدونم چرا! به شاتل زنگیدم گفتش واسه نویز خط شماست!در حالیکه تو این دوسال چنین مشکلی نداشتم و فقط این چند روز این جوری شده!

اگه خواستی و میخوای واسم یکم بیشتر توضیح بده در مورد این ssh و نرم افزار کلاینت پ خ کن

مگه SNR خطت چنده؟ ماله من که 35 هست

17. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

بچه ها چرا ما این همه بدبختیم اخه خسته شدم به خدا دیگه.....ببینم سووووسک برای شما الان کار میکونه؟

اخه مگه چه گناهی کردم اینجا به دنیا اومدم ایکاش کره یا نه افغانستان بودم ای بابا

آره عزیز سوسکـــ من که خوب کار میکنه

عزیز افغانستان 2 ساله تو سراسر کشورش داره اینترنت 3G ارائه میده حالا اینترنت ADSL بماند

ولی اینجا ...

19. 4 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •