تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3951 از 4105 اولاول ... 29513451385139013941394739483949395039513952395339543955396140014051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,501 به 39,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با موافقت فرماندهي کل قوا، اضافه خدمت سنواتي و انضباطی کارکنان وظيفه در حال خدمت، بخشيده شد .

سردار کمالي رئيس اداره سرمايه انساني ستاد کل نيروهاي مسلح: اضافه خدمت مشمولان غايبي که تا ۲۲ بهمن سال ۹۶ خود را برای خدمت دوره سربازي معرفي کنند بخشيده شده است/میزان
    Last edited by Xeoc; 05-07-2017 at 15:25.

2. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

رهبرمون اضافه خدمتي هارو بخشيدن پاشيم بريم سربازي

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

رهبرمون اضافه خدمتي هارو بخشيدن پاشيم بريم سربازي

خب خودت پاشو برو سربازی

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

در حال حاضر گواهی دوره تکمیلی چه مزیتی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان..

فرق بین پادگان آموزشی و یگان آموزشی چیه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    کسی هست که یگانش قسمت حسابداری بوده باشه یا اینکه اطلاع داشته باشه چه جور جاییه؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان..

فرق بین پادگان آموزشی و یگان آموزشی چیه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    پادگان از چندين گردان تشكيل شده هر گردان چندين يگان اموزشى دارد يعنى يك سرباز اموزشى جز يگان x گردان y از پادگان z هست
    سلام
    کسی هست که یگانش قسمت حسابداری بوده باشه یا اینکه اطلاع داشته باشه چه جور جاییه؟
    كار دفترى
    بيشتر افسر وطيفه هاى رشته حسابدارى انجا هستند و بيشتر كارهاى بايگانى انجام مى شود

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    alireza-1991 و sunshineboy بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید ممنونم.این بیماری من حساسیت غذایی هست تقریبا بیشتر غذا هایی که می خورم باعث میشه گوش.دست.پا.شکم.کمر و... کهیر بزنه و بعد ورم کنه.البته غذا هایی هستن که با خوردن اون ها قرص هم جلوی ورم من رو نمیگیره فکر نکنم نخوردن قرص در آزمایش ثبت بشه.می تونم چند ساعت قبل از آزمایش قرص بخورم که اگر تو نتیجه آزمایش تاثیر داره باشه.برای این بیماری بیشتر از ۲۰ دکتر مختلف رفتم هیچ کدوم نگفتن آزمایش بگیر میگن درمانی نداره تا آخر عمر باید قرص مصرف کنی.alireza-1991 و sunshineboy شما تونستین معافیت بگیرین؟آزمایش هم میگیرن؟من ۴سال غیبت سربازی دارم تاثیری تو گرفتن معافیت نداره؟
    من واسه دیابت نوع 2 اقدام کرده بودم که شورای عالی هم رای به معاف از رزم داد صرفا به این خاطر که خوب کنترل میکنم و قرصهام رو به موقع میخورم و ای وان سی که میشه میانگین قند سه ماهه از 7 که در آیین نامه آورده شده کمتر و 5.5 هست.

رفیق مملکت رو کلک و حقه بازی میچرخه. بزرگترین و مرگبارترین اشتباه زندگیم رو مرتکب شدم. چوب صداقتم رو خوردم.

حالا جالب اینجاست در آیین نامه اصلا اسمی از معاف از رزم آورده نشده و یا معاف دایم داره و یا سرباز. نه جیگر این رو داشتن که معاف ندن و سرباز و نه شجاعت اینکه معاف دایم بدن.

خلاصه اینکه پشت دستم رو داغ میکنم که دیگه از خودم صداقت نشون بدم. دروغ میگم و کلک میزنم و کارم رو جلو میبرم.

حالا این وسط هم موندیم دستگاه گلوکومتر رو که سوزن داره یا داروهای کاهنده قند خون که میتونه عوارض ایجاد کنه رو مگه میشه برد پادگان؟ عجب مملکتی داریم!!!!
    Last edited by alireza-1991; 09-07-2017 at 11:39.

11. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان اين قضيه كه رهبر اضافه خدمتي ها رو بخشيده يعني اون كسايي كه اضافه خدمت داشتن الان ميتونن واسه امريه اقدام كنن؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

من واسه دیابت نوع 2 اقدام کرده بودم که شورای عالی هم رای به معاف از رزم داد صرفا به این خاطر که خوب کنترل میکنم و قرصهام رو به موقع میخورم و ای وان سی که میشه میانگین قند سه ماهه از 7 که در آیین نامه آورده شده کمتر و 5.5 هست.

رفیق مملکت رو کلک و حقه بازی میچرخه. بزرگترین و مرگبارترین اشتباه زندگیم رو مرتکب شدم. چوب صداقتم رو خوردم.

حالا جالب اینجاست در آیین نامه اصلا اسمی از معاف از رزم آورده نشده و یا معاف دایم داره و یا سرباز. نه جیگر این رو داشتن که معاف ندن و سرباز و نه شجاعت اینکه معاف دایم بدن.

خلاصه اینکه پشت دستم رو داغ میکنم که دیگه از خودم صداقت نشون بدم. دروغ میگم و کلک میزنم و کارم رو جلو میبرم.

حالا این وسط هم موندیم دستگاه گلوکومتر رو که سوزن داره یا داروهای کاهنده قند خون که میتونه عوارض ایجاد کنه رو مگه میشه برد پادگان؟ عجب مملکتی داریم!!!!
    براى بردن دستگاه قند خون به داخل پادگان نياز به نسخه پزشك داريد
    دوستان اين قضيه كه رهبر اضافه خدمتي ها رو بخشيده يعني اون كسايي كه اضافه خدمت داشتن الان ميتونن واسه امريه اقدام كنن

بله مى توانيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •