سرعت من افتضاح بوده تو این دو سه روزه!تا الان اینجوری نبوده! وبگردی هم نمیتونستم بکنم! همین فروم رو الان بزور بالا میارم! طرح آفیس دو مگ دارم!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت من افتضاح بوده تو این دو سه روزه!تا الان اینجوری نبوده! وبگردی هم نمیتونستم بکنم! همین فروم رو الان بزور بالا میارم! طرح آفیس دو مگ دارم!
ولی سرعت من که اصلا مشکلی نداشت حتی v p n و ssh و socks مشکلی نداره دیشب که خیلی خوب کار میکرد (گوش شیطون کر)
راستی دیشب به شاتل ایمیل زدم و اونا هم محدودیت رو برداشتند.من فقط 15 روز محدود بودم
ولی دیگه جرات دانلود حجیم رو ندارم
اینم از سرعت دانلود دیشب ساعت 5 .
مودم زایسلتون گاهی اوقات پیش نمیاد که چراغ internetخاموش بشه بعد قرمز بشه بعد سبز؟
در ضمن شاتل یه نرم افزار ساخته که اکثر مشکلات رو میگه البته غیر مشکل نویز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت speedtest.net همیشه هم درست نیست بهتره سرعت دانلود رو از دانلود یک فایل با سرور غیر مشغولی مثل opera.com یا firefox.com یا microsoft.com تست کنی چون این سایت speedtest.net از سرور های ایران برای تست سرعت استفاده میکنه ,سرور های ایران هم در اکثر اوقات مشغول هستند به خصوص در ساعات 4 بعد از ظهر تا 12 شب.
اینم همین الان
بهتره پینگ رو دستی از تو cmd بگیری با این عدد که dns خوده شاتله 85.10.1.12 یا 85.10.1.15
![]()
Last edited by Microsoft Windows; 29-12-2012 at 03:54.
سرویست چیه؟ تو رایگان چقدر سرعت بالایی داری؟
اونا تو جواب ایمیلت چیزی نگفتن؟
منم ایمیل بزنم بگم ورداره ؟
اینم سرعت افتضاح ما![]()
Last edited by Abolfazl-Star; 28-12-2012 at 18:48.
2مگ اکو -سرعت در اکثر اوقات رو 259 ثابت قفله بعضی وقتی بالا تر هم میره
هنوز که جوابه ایملمو ندادن نمیدونم چرا ولی محدودیت برداشته شد از دیشب
از توی صدای مشتری بزن ببین چی میگن
این طرحی که شما استفاهده میکنید باید آفیس باشه... درسته؟؟؟ چون اکو اقتصادی تا 512 بشتر نداره... طرح 2 مگ آفیس که شبانه ریاگان نداره که بخواد محدودیت اعمال بشه....
نه دوست عزیز 2مگابیت اکو که شبا هم رایگان داره من با کارت دانشجویی گرفتم
من داشتم میخریدم از روی این فرم انتخاب کردم
![]()
Last edited by Microsoft Windows; 28-12-2012 at 20:00.
خیلی هم خوب... آخه من فقط سایتو دیده بودم... اونجا سرویسای 2 مگ شبانه رایگان نداره...
![]()
Last edited by arashsard; 28-12-2012 at 21:25.
واقعا تو دانلود شبانه سرعت همیشه بالای 250 هست؟
منم همین الان براشون نوشتم خداکنه از محدودیت دربیام![]()
دوست عزیز در مورد مودم باید بگم اخیرا همین چیزی که شما گفتین پیش اومده! یهو مودم چراغش قرمز میشد و بعد میرفت و دوباره از اول چراغهاش شروع میکرد به سبز شدن و اتصال! من مودمو پیش یه خبره بردم گفتش مشکلی نداره! فقط SNR رو که دید گفتش مشکل قطعی تو واسه نویز هستش!
اینم پینگ من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بگم من این مشکلات فقط و فقط این دو سه روز پیش اومده و مطمئنا از سوی شاتل هستش! شک ندارم! چون امروز صبح سرعت عالی شد مثل قبل و من دو گیگ دانلود کردم با سرعت 270 تا 350 کیلو بایت ! خیلی خوب بودش!منتظر هستم ببینم واسه فردا و بعدا چطور پیش میره!
![]()
دوست عزیز ، من دوتا از دوستام 128 اکو دارن شبانه اکثراً سرعتشون 150 میرسه! حتی بعضی شبا خودم دیدم 300 کیلو بایت بوده ! اونم مستمر!والا من آفیس دو مگ دارم شبا رایگان هم نیستش، اینجوری سرعت ندارم
![]()
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)