تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 522 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دیروز توی یک از فروشگاه ها با گارانتی پارس کامتل داشت
    پس یعنی نگیرم ؟ آخه خیلی لازمش دارم
    نظر خودته ميتوني بگيري ! زد خوب در امد بياي يقه ما رو بگيري ! كـــه عمرا خوب در بياد اونم گارانتي تو ايران كه فقط يه پول مفت از تو جيب تو ميره تو جيب اونا بعد هيچ
    از ظاهرش خوشم نمیاد وگرنه کا 810 رو می گرفتم
    كلا مثل هم هستن به جز دكمه ها چه جوري از ظاهرش خوشت نيومد
    موفق باشيد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نظر خودته ميتوني بگيري ! زد خوب در امد بياي يقه ما رو بگيري ! كـــه عمرا خوب در بياد اونم گارانتي تو ايران كه فقط يه پول مفت از تو جيب تو ميره تو جيب اونا بعد هيچ

كلا مثل هم هستن به جز دكمه ها چه جوري از ظاهرش خوشت نيومد
    موفق باشيد!
    دقیقا واسه خاطر دکمه هاش خوشم نمیاد اگه دکمه هاش هم مثل کا800 بود همین رو می گرفتم
    پس یعنی شما میگی برای این که با اطمینان خرید کنم همین کا810 رو بگیرم ؟

داره خودمونی میشه tornadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

H.vike سلام .gdfs مال گوشیه خودمه ولی وقتی میریزم فایده ای نداره فرمتشم bin هست میتونی یه توضیحی در مورد ریختنش با باکس بدی در ضمن گوشی اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه که بخوای باستول 1.8 و 1.11 کاری بکنی.اون گفت باید کردیت مصرف کنم البته گفت 30 تومن یکم پیاز داغشو زیاد کردم.راستی کردیت چیه. ممنون .

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

از ظاهرش خوشم نمیاد وگرنه کا 810 رو می گرفتم
    با ظاهرش کنار بیا و برو بگیر
    منم از ظاهر 810 خوشم نمیاد ولی این سری می خواستم قاب 810 رو بندارم رو گوشیم که دوستان گفتن نمیشهآخه این روزها هر کی از خونه قهر میکنه یه K800 می خره ((دیگه خیلی ضایع شده))

شما برو همون 810 رو بگیر کم کم با ظاهرش کنار میای

دقیقا واسه خاطر دکمه هاش خوشم نمیاد اگه دکمه هاش هم مثل کا800 بود همین رو می گرفتم
    پس یعنی شما میگی برای این که با اطمینان خرید کنم همین کا810 رو بگیرم ؟
    راستی یه چیزی
    با این حرف من تو شک نیفتیا
    اما اگه رفتی 810 گرفتی و از بد روزگار خوب درنیومد یقه ما رو نگیری ((اینو به این دلیل میگم که احتمال ابسیلون اگه خوب در نیومد نیایی یقه ما رو بگیریی ))

ولی دوستان گفتن که تا حالا هیچ موردی که 810 مشکل داشته باشه گزارش نشده پس برو 810 بگیر حالشو ببر
    Last edited by hossein-p30-f; 09-07-2008 at 12:39.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بدون شك الان K810 بهتره
    درسته كمي گرونه حدود 30 تومن فكر كنم
    ولي خوب كار ميكنند
    K800 خوب هم اگه يكي گير بياره بگيره بهتره
    K810 از K800 خوشگلتره فقط دكمه هاش يه جوري طراحي شده كه نوشتن sms كمي سخت تره

راستي يه سوال
    الان مموري از نوع M2 كه مال K800 هست با ظرفيت 4 گيگ تو بازار هست؟
    اگه اره قيمتش چنده
    همچنين قيمت 2 گيگش چنده ؟
    يكي از بچه ها برا P990 مموري 4 گيگ گرفته بد جوري حال ميكنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با ظاهرش کنار بیا و برو بگیر
    منم از ظاهر 810 خوشم نمیاد ولی این سری می خواستم قاب 810 رو بندارم رو گوشیم که دوستان گفتن نمیشهآخه این روزها هر کی از خونه قهر میکنه یه K800 می خره ((دیگه خیلی ضایع شده))

شما برو همون 810 رو بگیر کم کم با ظاهرش کنار میای

راستی یه چیزی
    با این حرف من تو شک نیفتیا
    اما اگه رفتی 810 گرفتی و از بد روزگار خوب درنیومد یقه ما رو نگیری ((اینو به این دلیل میگم که احتمال ابسیلون اگه خوب در نیومد نیایی یقه ما رو بگیریی ))

ولی دوستان گفتن که تا حالا هیچ موردی که 810 مشکل داشته باشه گزارش نشده پس برو 810 بگیر حالشو ببر
    مجبورم برم سراغ همین کا 810 . فروشنده ها هم میگن کا 810 از کا 800 و کا 770 بهتره . یکی از فروشنده ها هم می گفت من اگه پولدار بشم همین کا 810 رو می گیرم

فقط یک مورد دیگه اینه که کا 810 با گارانتی پارس کامتل 220 تا 225 تومنه ، با گارانتی پارس نیکاتل 235 تومن و با گارانتی سیتادل 235 تا 240 تومنه ، حالا به نظر شما همون پارس کامتل رو بگیرم ؟ آخرش هم من نفهمیدم گارانتی اصلی سونی اریکسون پارس کامتله یا پارس نیکاتل

لطفا به من بگین موقع خرید حواسم به چه مواردی باید باشه و چه چیزی رو باید در فاکتور قید بکنند ؟
    به نظر شما واسه ی خانم ها کدوم رنگش مناسب تره ؟
    راستی اون فروشگاهی که پارس سیتادل رو 240 تومن میداد رنگ سورمه ایش یک دست بود و شیک تر بو د یعنی این که پشت و روی گوشی یک دست سورمه ای بود ولی مال بقیه سورمه ایش یک دست نیست یعنی رنگ روی گوشی تیره تر از پشت گوشیه . درضمن این گوشی که با گارانتی سیتادل هست رو می گفت باید نرم افزار و مموری رو هم روش ببری یعنی روی هم یک چیزی حدود 280 تومن باید بابت گوشی پرداخت بشه و به هیچ وجه گوشی رو بدون نرم افزار و مموری نمی فروخت .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بدون شك الان K810 بهتره
    درسته كمي گرونه حدود 30 تومن فكر كنم
    ولي خوب كار ميكنند
    K800 خوب هم اگه يكي گير بياره بگيره بهتره
    K810 از K800 خوشگلتره فقط دكمه هاش يه جوري طراحي شده كه نوشتن sms كمي سخت تره

راستي يه سوال
    الان مموري از نوع M2 كه مال K800 هست با ظرفيت 4 گيگ تو بازار هست؟
    اگه اره قيمتش چنده
    همچنين قيمت 2 گيگش چنده ؟
    يكي از بچه ها برا P990 مموري 4 گيگ گرفته بد جوري حال ميكنه
    در مورد مموری 4 گیگ من درست اطلاعی ندارم ولی یکی از همین فروشنده ها با اطمینان می گفت 4 گیگ هنوز توی بازار نیومده و فقط تا دو گیگ موجود هست قیمتش رو هم گفت ولی من فراموش کردم ، فکر کنم اگه اشتباه نکنم گفت حدود بیست تومنه ، درست الان یادم نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مجبورم برم سراغ همین کا 810 . فروشنده ها هم میگن کا 810 از کا 800 و کا 770 بهتره . یکی از فروشنده ها هم می گفت من اگه پولدار بشم همین کا 810 رو می گیرم

فقط یک مورد دیگه اینه که کا 810 با گارانتی پارس کامتل 220 تا 225 تومنه ، با گارانتی پارس نیکاتل 235 تومن و با گارانتی سیتادل 235 تا 240 تومنه ، حالا به نظر شما همون پارس کامتل رو بگیرم ؟ آخرش هم من نفهمیدم گارانتی اصلی سونی اریکسون پارس کامتله یا پارس نیکاتل

لطفا به من بگین موقع خرید حواسم به چه مواردی باید باشه و چه چیزی رو باید در فاکتور قید بکنند ؟
    به نظر شما واسه ی خانم ها کدوم رنگش مناسب تره ؟
    راستی اون فروشگاهی که پارس سیتادل رو 240 تومن میداد رنگ سورمه ایش یک دست بود و شیک تر بو د یعنی این که پشت و روی گوشی یک دست سورمه ای بود ولی مال بقیه سورمه ایش یک دست نیست یعنی رنگ روی گوشی تیره تر از پشت گوشیه . درضمن این گوشی که با گارانتی سیتادل هست رو می گفت باید نرم افزار و مموری رو هم روش ببری یعنی روی هم یک چیزی حدود 280 تومن باید بابت گوشی پرداخت بشه و به هیچ وجه گوشی رو بدون نرم افزار و مموری نمی فروخت .
    صد در صد K810 از k800 و k770 بهتــــره
    شما چه گيري به اين گارانتي دادين كه بايد حتما داشته باشه اگه سودي داخلش هست به ما هم بگين ! بعد از چند وقت كه گارانتي هم تموم نشده خداي نكرده گوشيت خراب بشه ببري گارانتي ديگه الكيه براشون

حواست به سريال پشت باطري و جعبه باشه با هم يكي باشه ! مموري كه ميخري امتحانش كن عكس بگير فيلم برداري كن ببين مشكل با ذخيره شدن تو مموري نداره ! وسايل هاي تو جعبه هم نگاه كن

از نظر من سورمه اي باحالتره چه به دخترا چه به پسرا
    از اين لحاظ هم ميگن بايد مموري و نرم افزار هم ببري براي اينكه پول بيشتري تو جيبـــشون بره چيكار ميتونيم بكنيم ديگه مجبوريم بخريم
    موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

H.vike سلام .gdfs مال گوشیه خودمه ولی وقتی میریزم فایده ای نداره فرمتشم bin هست میتونی یه توضیحی در مورد ریختنش با باکس بدی در ضمن گوشی اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه که بخوای باستول 1.8 و 1.11 کاری بکنی.اون گفت باید کردیت مصرف کنم البته گفت 30 تومن یکم پیاز داغشو زیاد کردم.راستی کردیت چیه. ممنون .
    برا توضيح براي باكس هاي مختلف هست كدمشون اگه خودت بري تو گوگل سرچ كني { آموزش فلش با باكس } سايت هاي زيادي بهت ميده بيشترشون با تصوير هستن
    {كرديت} هم همون Unlock هســـــت فارسيـــــشه
    موفق باشيد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

صد در صد K810 از k800 و k770 بهتــــره
    شما چه گيري به اين گارانتي دادين كه بايد حتما داشته باشه اگه سودي داخلش هست به ما هم بگين ! بعد از چند وقت كه گارانتي هم تموم نشده خداي نكرده گوشيت خراب بشه ببري گارانتي ديگه الكيه براشون

حواست به سريال پشت باطري و جعبه باشه با هم يكي باشه ! مموري كه ميخري امتحانش كن عكس بگير فيلم برداري كن ببين مشكل با ذخيره شدن تو مموري نداره ! وسايل هاي تو جعبه هم نگاه كن

از نظر من سورمه اي باحالتره چه به دخترا چه به پسرا
    از اين لحاظ هم ميگن بايد مموري و نرم افزار هم ببري براي اينكه پول بيشتري تو جيبـــشون بره چيكار ميتونيم بكنيم ديگه مجبوريم بخريم
    موفق باشيد!
    این مواردی رو که شما میگی چک کنم رو باید همون توی مغازه چک کنم ؟
    در ضمن مموری هم مگه اصل و تقلبی داره ؟ آیا مارک بخصوصی باید باشه ؟
    در مورد مموری و نرم افزاری که اجباری می فروشن من هم نظر شما رو دارم دقیقا واسه ی این که پول بیشتری به جیب بزنند این کار رو می کنند ولی خدائیش رنگ سورمه ای اونی که با مموری و نرم افزار میده یک چیز دیگه است خیلی شیک تر از سورمه ای های دیگه ی همین کا 810 هستش
    Last edited by Setareh 2006; 09-07-2008 at 20:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •