دو بازی x-men & velvet assassin هم عرضه شد
دو بازی x-men & velvet assassin هم عرضه شد
سلام بچه ها ممنون از تاپيك خوبتون ولي به نظر من كمي ترجمه بد نيست اخبار را از بازي سنتر كپي نكنيد بهتره برين گيم اسپات ترجمه كنيد مگي جون ترجمش خوبه بدين اون تا ترجمه كنه تا تاپيك مستقل باشه.
EA اعلام کرد که استدیو EA Redwood Shores به Visceral Games تغییر نام داد!
همچنین این استدیو یعنی Visceral Games دو عنوان معرفی نشده در کنار دو بازی Dante's Inferno و Dead Space: Extraction در دست ساخت دارد.
وقتی از Glen Schofield نائب رییس شرکت EA و مدیر کل Visceral Games دلیل تغییر نام را جویا شدند او در پاسخ بیان کرد که:در طی دو سال گذشته در مصاحبه هایی که برای بازیهای Dead Space ,Lord of The Rings,Jame Bond و ... انجام میشد اکثر مردم این سوال را از ما میپرسیدند که منظور از EA Redwood Shores چیست؟!! که این نشان دهنده ی این بود که اکثر افراد در این مورد دچار گیجی و شک و تردید هستند.
هدف ما انتخاب یک نام جدید و ویژه بود تا دو مرتبه مردم دچار تردید و سوال در خود نشوند.
حالا وقتی مردم نام Visceral را میشنوند انها متوجه میشوند که این همان استدیو سازنده ی عنوان Dead Space میباشد.
او همچنین بیان کرد که با این نام این بخش از استدیو هویت خاص خودش را در میان دیگر سازندگان از زیر شاخه های EA مانند: BioWare , Pandemic و یا Maxis یدک میکشد.
وقتی از او در مورد استفاده از IP جدید در عنوانهایی که در اینده عرضه خواهند کرد پرسیده شد,او در جواب به این سوال بیان کرد که:
ساختن IP جدید هزینه ی زیادی را در بر دارد و در بعضی مواقع شرکت صاحب IP متحمل ضرر زیادی در این زمینه میشود.
بنابراین هدف ما فقط رفتن به سمت IP نمیباشد!
وقتی به شرکتی مانند Capcom نگاه میکنم انها IP های خود را تبدیل به امتیاز بزرگی برای شرکت خود میکنند!
وقتی بازیهایی مانند SF ,Resident Evil و یا Onimusha نگاه میکنم فکر نمیکنمIP جدیدی در میان انها وجود داشته باشد پس Capcom یک هدف دارد و ان نیز استفاده از همین IP های موجود و تبدیل ان به امتیاز های بزرگ میباشد که این هدف اصلی من(Glen Schofield) میباشد!
همچنین لوگوی Visceral Games را در عکس بالا مشاهده میکنید.
منبع:
منبع اصلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Richard Teversham مدیر ارشد بخشXbox ,business قصد دارد شرکت مایکروسافت را ترک کرده و به شرکت Apple به پیوندد!
مایکروسافت نیز در بیانیه ای اظهار داشت که :
"ما تایید میکنیم که Richard Teversham یک فرصت و موقعیت جدید خارج مایکروسافت به دست اورده است.
Richard روی هم رفته به مدت 15 سال در مایکروسافت خدمت کرد و توانست موفقیت های خوبی را برای این شرکت به ارمغان بیاورد.
ما از او متشکریم و برایش ارزوی موفقیت میکنیم."
همچنین مایکروسافت تایید کرد که انها در حال انتخاب جایگزینی برای Richard هستند.
منبع:
هیرونوبو ساکاگوچی از سوی تیم Mistwalker در آخرین آپدیت وبلاگ خود اظهار داشت که بازی بعدی این استدیوی ژاپنی، زمانی در همین امسال رونمایی خواهد شد.
او اطلاعات مبهمی در مورد این بازی داد که به شرح زیر میباشد:
" قصد داریم که به صورت اساسی، یک کنترل یکپارچه و بینقص در تمام بازی قرار دهیم و آن را با صحنههای تماشایی CG مخلوط کنیم. کنترل این بازی فوت و فنهای جدید دارد و خود بازی نیز مخلوطی از RPG استراتژی و رشد شخصیت میباشد. وضعیت شما بر پایه فعل و انفعال با محیط پیرامونتان رقم میخورد."
" احتمالا زمانی تا پایان امسال میتوانم این پروژه را رونمایی کنم. در طول این مدت سعی میکنیم که artworkهای بازی و همچنین کارکنانی که بر روی آن فعالیت میکنند را معرفی کنیم. این بازی نسبت به پروژههای قبلی متفاوت بوده و کارکنان و عناصر این بازی نیز نسبت به پروژههای قبلی متفاوت است. آنها روح و قلب خودشان را در این کار قرار دادهاند. همچنان منتظر بمانید."
mistwalker سازنده دو عنوان موفق در سبک نقش افرینی به نامهای Lost Odyssey و Blue Dragon میباشد. این تیم همچنین بازی Cry On را نیز در لیست بازیهای کنسل شده خود دارد.
منبع:
لیست کامل بوکسورها موجود در Fight Night Round 4 اشکار شد!
لیست کامل بوکسور های موجود در عنوان جدید EA یعنی Fight Night Round 4 مشخص شد!
لیست موجود به وسیله اسکن های Playstation Magazine برداشته شده است که شما میتوانید اسکن ها را اینجا مشاهده بفرمایید.
در مجموع نام 50 بوکسور در این لیست موجود میباشد.
لیست:
Mike Tyson
Muhammad Ali
Ricky Hatton
Ray Robinson
Thomas Hearns
Miguel Cotto
Shane Mosely
Jake Lamotta
Marvin Hagler
Roy Jones Jr.
Carlos Monzon
Jermaine Taylor
Kelly Pavlik
Manny Pacquiao
Pernell Whittaker
Julio Caesar Chavez
George Foreman
Joe Frazier
Lennox Lewis
Ray Leonard
James Toney
Roberto Duran
Marco Antonio Barrera
Amin Asikainen
Paulie Malignaggi
Kermit Cinteron
Eddie Chambers
Arturo Gatti
Corey Spinks
Tommy Morrison
Sergio Mora
Fernando Montiel
Jorge Armando Arce
Arementa
Anthony Mundine
Emanuel Agustus
Vinny Paz
Vivian Harris
Billy Dib
Diego Corrales
Erik Morales
Nate Campbell
Ronald “Winky” Wright
Yuriorkis Gamboa
Nonito Donair
Arthur Abraham
Joe Calzaghe
Roberto Guerrero
Edwim Valero
Victor Ortiz
منبع:منبع اصلي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Free Radical و پروژه رویایی !
موسس و CEO شرکت Crytek یعنی Cevat Yerli گفته است که ما این فرصت را به استدیوی UK یا همان Free Radical سابق داده ایم که پروژه رویایی خود را که تا کنون موفق به ساخت ان نشده اند، تولید کنند. Yerli توضیح داده است که هدف اصلی ما از خرید FR فقط و فقط زنده نگه داشتن ایده و رویاهای بازیساز هایی است که در این شرکت کار میکردند و جنبه مالی در ادامه قرار داشته است.
در سال گذشته FR با بحران مالی شدیدی رو به رو شد تا حدی که چیزی حدود 180 شغل از دست رفت اما Crytek با خرید این شرکت 40 شغل را حفظ کرد و قصد دارد تا با کمک مالی که به FR میکند رویاهای انها را به واقعیت تبدیل کند.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکیو هستم![]()
دوست من فکر خوبیه سعی می کنم از سایتهای خارجی بزارم
دوست من شما ترجمه می کنید؟ چرا تا حالا من ندیدم منبعی برای خبرهاتون ذکر کنید؟
Last edited by mohsen.rajabi; 06-05-2009 at 09:13.
فیلمسازی بر اساس بازیهای کامپیوتری صنعتی است که در اکثر اوقات متزلزل نشان داده است. تابحال فیلمهای کثیری با شکست مواجه شده و برخی از آنها نیز در همان مراحل اولیه، کنسل شده است.
Chris Morgan، نمایشنامه نویس فیلم GeOW در گفتگویی اخیر خود به مخاطبان این اطمینان را داده است که این فیلم، از آن دسته از فیلمها نخواهد بود و مراحل تهیه و تولید آن بخوبی در حال پیشروی است.
وی در دیدار اخیر خود با MTV گفت:" تیم در حال برآورد هزینهها و اختصاص بودجه لازم به این فیلم میباشند. این فیلم به طرز باورنکردنی عالی خواهد بود."
وی افزود:" یکی از مسائلی که فعلا تیم را به خود مشغول کرده مقدار هزینههای است که این فیلم در بر خواهد داشت. استدلال من این است که نگاهی به لایههای زیرین قضیه بیندازیم. به بازی و سناریوی آن نگاه کنید... با توجه به اینکه زمین توسط لوکاستها اشغال خواهد شد، هزینه فیلم باید بسیار زیاد باشد."
البته مرحله بودجهریزی از مراحل ابتدایی فیلمسازی است ولی این نشانه خوبی است و امیدواریم که استدیو بتواند اعتبار لازم را به این فیلم تخصیص داده و عنوان شایستهای را به بازار عرضه کند.
منبع:
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)