تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 959 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495895 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

داره خودمونی میشه rezakheyri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اواره ام

پيش فرض

دو بازی x-men & velvet assassin هم عرضه شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

سلام بچه ها ممنون از تاپيك خوبتون ولي به نظر من كمي ترجمه بد نيست اخبار را از بازي سنتر كپي نكنيد بهتره برين گيم اسپات ترجمه كنيد مگي جون ترجمش خوبه بدين اون تا ترجمه كنه تا تاپيك مستقل باشه.

3. این کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض تغییر نام EA Redwood Shores !

EA اعلام کرد که استدیو EA Redwood Shores به Visceral Games تغییر نام داد!

همچنین این استدیو یعنی Visceral Games دو عنوان معرفی نشده در کنار دو بازی Dante's Inferno و Dead Space: Extraction در دست ساخت دارد.

وقتی از Glen Schofield نائب رییس شرکت EA و مدیر کل Visceral Games دلیل تغییر نام را جویا شدند او در پاسخ بیان کرد که:در طی دو سال گذشته در مصاحبه هایی که برای بازیهای Dead Space ,Lord of The Rings,Jame Bond و ... انجام میشد اکثر مردم این سوال را از ما میپرسیدند که منظور از EA Redwood Shores چیست؟!! که این نشان دهنده ی این بود که اکثر افراد در این مورد دچار گیجی و شک و تردید هستند.

هدف ما انتخاب یک نام جدید و ویژه بود تا دو مرتبه مردم دچار تردید و سوال در خود نشوند.

حالا وقتی مردم نام Visceral را میشنوند انها متوجه میشوند که این همان استدیو سازنده ی عنوان Dead Space میباشد.

او همچنین بیان کرد که با این نام این بخش از استدیو هویت خاص خودش را در میان دیگر سازندگان از زیر شاخه های EA مانند: BioWare , Pandemic و یا Maxis یدک میکشد.

وقتی از او در مورد استفاده از IP جدید در عنوانهایی که در اینده عرضه خواهند کرد پرسیده شد,او در جواب به این سوال بیان کرد که:

ساختن IP جدید هزینه ی زیادی را در بر دارد و در بعضی مواقع شرکت صاحب IP متحمل ضرر زیادی در این زمینه میشود.

بنابراین هدف ما فقط رفتن به سمت IP نمیباشد!

وقتی به شرکتی مانند Capcom نگاه میکنم انها IP های خود را تبدیل به امتیاز بزرگی برای شرکت خود میکنند!
    وقتی بازیهایی مانند SF ,Resident Evil و یا Onimusha نگاه میکنم فکر نمیکنمIP جدیدی در میان انها وجود داشته باشد پس Capcom یک هدف دارد و ان نیز استفاده از همین IP های موجود و تبدیل ان به امتیاز های بزرگ میباشد که این هدف اصلی من(Glen Schofield) میباشد!

همچنین لوگوی Visceral Games را در عکس بالا مشاهده میکنید.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلی:
    کد:

5. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض خروج Richard Teversham از مایکروسافت!

Richard Teversham مدیر ارشد بخشXbox ,business قصد دارد شرکت مایکروسافت را ترک کرده و به شرکت Apple به پیوندد!

مایکروسافت نیز در بیانیه ای اظهار داشت که :

"ما تایید میکنیم که Richard Teversham یک فرصت و موقعیت جدید خارج مایکروسافت به دست اورده است.
    Richard روی هم رفته به مدت 15 سال در مایکروسافت خدمت کرد و توانست موفقیت های خوبی را برای این شرکت به ارمغان بیاورد.

ما از او متشکریم و برایش ارزوی موفقیت میکنیم."

همچنین مایکروسافت تایید کرد که انها در حال انتخاب جایگزینی برای Richard هستند.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

7. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض تیم Mistwalker در حال کار بر روی پروژه جدید خود هستند

هیرونوبو ساکاگوچی از سوی تیم Mistwalker در آخرین آپدیت وبلاگ خود اظهار داشت که بازی بعدی این استدیوی ژاپنی، زمانی در همین امسال رونمایی خواهد شد.

او اطلاعات مبهمی در مورد این بازی داد که به شرح زیر می‌باشد:

" قصد داریم که به صورت اساسی، یک کنترل یکپارچه و بی‌نقص در تمام بازی قرار دهیم و آن را با صحنه‌های تماشایی CG مخلوط کنیم. کنترل این بازی فوت و فن‌های جدید دارد و خود بازی نیز مخلوطی از RPG استراتژی و رشد شخصیت می‌باشد. وضعیت شما بر پایه فعل و انفعال با محیط پیرامونتان رقم می‌خورد."

" احتمالا زمانی تا پایان امسال می‌توانم این پروژه را رونمایی کنم. در طول این مدت سعی می‌کنیم که artwork‌های بازی و همچنین کارکنانی که بر روی آن فعالیت می‌کنند را معرفی کنیم. این بازی نسبت به پروژه‌های قبلی متفاوت بوده و کارکنان و عناصر این بازی نیز نسبت به پروژه‌های قبلی متفاوت است. آن‌ها روح و قلب خودشان را در این کار قرار داده‌اند. همچنان منتظر بمانید."

mistwalker سازنده دو عنوان موفق در سبک نقش افرینی به نام‌های Lost Odyssey و Blue Dragon می‌باشد. این تیم همچنین بازی Cry On را نیز در لیست بازی‌های کنسل شده خود دارد.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

لیست کامل بوکسورها موجود در Fight Night Round 4 اشکار شد!

لیست کامل بوکسور های موجود در عنوان جدید EA یعنی Fight Night Round 4 مشخص شد!

لیست موجود به وسیله اسکن های Playstation Magazine برداشته شده است که شما میتوانید اسکن ها را اینجا مشاهده بفرمایید.

در مجموع نام 50 بوکسور در این لیست موجود میباشد.

لیست:

Mike Tyson
    Muhammad Ali
    Ricky Hatton
    Ray Robinson
    Thomas Hearns
    Miguel Cotto
    Shane Mosely
    Jake Lamotta
    Marvin Hagler
    Roy Jones Jr.
    Carlos Monzon
    Jermaine Taylor
    Kelly Pavlik
    Manny Pacquiao
    Pernell Whittaker
    Julio Caesar Chavez
    George Foreman
    Joe Frazier
    Lennox Lewis
    Ray Leonard
    James Toney
    Roberto Duran
    Marco Antonio Barrera
    Amin Asikainen
    Paulie Malignaggi
    Kermit Cinteron
    Eddie Chambers
    Arturo Gatti
    Corey Spinks
    Tommy Morrison
    Sergio Mora
    Fernando Montiel
    Jorge Armando Arce
    Arementa
    Anthony Mundine
    Emanuel Agustus
    Vinny Paz
    Vivian Harris
    Billy Dib
    Diego Corrales
    Erik Morales
    Nate Campbell
    Ronald “Winky” Wright
    Yuriorkis Gamboa
    Nonito Donair
    Arthur Abraham
    Joe Calzaghe
    Roberto Guerrero
    Edwim Valero
    Victor Ortiz

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Free Radical و پروژه رویایی !

موسس و CEO شرکت Crytek یعنی Cevat Yerli گفته است که ما این فرصت را به استدیوی UK یا همان Free Radical سابق داده ایم که پروژه رویایی خود را که تا کنون موفق به ساخت ان نشده اند، تولید کنند. Yerli توضیح داده است که هدف اصلی ما از خرید FR فقط و فقط زنده نگه داشتن ایده و رویاهای بازیساز هایی است که در این شرکت کار میکردند و جنبه مالی در ادامه قرار داشته است.

در سال گذشته FR با بحران مالی شدیدی رو به رو شد تا حدی که چیزی حدود 180 شغل از دست رفت اما Crytek با خرید این شرکت 40 شغل را حفظ کرد و قصد دارد تا با کمک مالی که به FR میکند رویاهای انها را به واقعیت تبدیل کند.

منبع:
    کد:

داره خودمونی میشه rezakheyri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اواره ام

پيش فرض

سلام بچه ها ممنون از تاپيك خوبتون ولي به نظر من كمي ترجمه بد نيست اخبار را از بازي سنتر كپي نكنيد بهتره برين گيم اسپات ترجمه كنيد مگي جون ترجمش خوبه بدين اون تا ترجمه كنه تا تاپيك مستقل باشه.
    این یکیو هستم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

دوست من فکر خوبیه سعی می کنم از سایتهای خارجی بزارم

دوست من شما ترجمه می کنید؟ چرا تا حالا من ندیدم منبعی برای خبرهاتون ذکر کنید؟
    Last edited by mohsen.rajabi; 06-05-2009 at 09:13.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض صحبت‌های نویسنده فیلم Gears of War

فیلم‌سازی بر اساس بازی‌های کامپیوتری صنعتی است که در اکثر اوقات متزلزل نشان داده است. تابحال فیلم‌های کثیری با شکست مواجه شده و برخی از آن‌ها نیز در همان مراحل اولیه، کنسل شده است.
    Chris Morgan، نمایشنامه نویس فیلم GeOW در گفتگویی اخیر خود به مخاطبان این اطمینان را داده است که این فیلم، از آن دسته از فیلم‌ها نخواهد بود و مراحل تهیه و تولید آن بخوبی در حال پیشروی است.

وی در دیدار اخیر خود با MTV گفت:" تیم در حال برآورد هزینه‌ها و اختصاص بودجه لازم به این فیلم می‌باشند. این فیلم به طرز باورنکردنی عالی خواهد بود."

وی افزود:" یکی از مسائلی که فعلا تیم را به خود مشغول کرده مقدار هزینه‌های است که این فیلم در بر خواهد داشت. استدلال من این است که نگاهی به لایه‌های زیرین قضیه بیندازیم. به بازی و سناریوی آن نگاه کنید... با توجه به اینکه زمین توسط لوکاست‌ها اشغال خواهد شد، هزینه فیلم باید بسیار زیاد باشد."

البته مرحله بودجه‌ریزی از مراحل ابتدایی فیلمسازی است ولی این نشانه خوبی است و امیدواریم که استدیو بتواند اعتبار لازم را به این فیلم تخصیص داده و عنوان شایسته‌ای را به بازار عرضه کند.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

14. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •