من Doh را در تنظیمات میکروتیک دیدم اصلا نمیدونم چی هست ..
این کاری که من میکنم قانونی هست و من هم سازنده قند شکن (چیز پی ان ) نیستم
ویدئو ها را با سرعت نور باز میکنه ..
با آنتی ویروس کار نمیکنه
حجم زیادی هم میخوره حتی بیشتر از چیز پی ان ، احتمالا چون encapsulation نیست .
doh مخفف dns over https هست
و ما ی چیزی به اسم dot هم داریم!
ادرس های مثل youtube روی ایپی های گوگل رنجشون روش سرویس های مختلف ارایه میدن نمیتونن عین قدیم بزنن یه شرکت رو کلا ایپی هاش رو ببندن مثلا بخوان یوتیوب رو عین قدیم فیلتر کنن کل ایپی هاش رو ببندن گوگل هم کلا قطع میشه بخاطر همین dpi که بازرسی میکنن پکت هارو با سرور فیلترینگ
شما با فعال کردن doh یا dot رمزنگاری میکنید ادرسی رو که پرسیدید در کنارش هم goodbye dpi پکت هدر رو خورد میکنه مثلا youtube.com رو تو پکت اینترنت ارسالی و دریافتی y o u t u be .com ارسال و دریافت میکنه دور میزنه سرور های فیلترینگ رو و چیز قابل مفهموی برای dpi یا همون سرور فیلترینگی ک داخل پکت هارو میبینه نیست و رد میکنه و شما علی یارت رو میگید به سرور فیلترینگ عشق حال
doh از طریق پرسش post کردن روی پورت 443 و https این درخواست رو میپرسه و رمزنگاری میکنه
همینطور dot هم از طریق tls
پروتکل های دیگه هم جز این دوتا هست و من دیگه توضیح نمیدم
این روش برای من همیشه جواب داده و همیشه هم باز کرده برای شما هم جواب میده اگر نداد فقط باید دی ان اس رمزنگاری شده رو تغیر بدید ی سرچ بزنید کلی ازین سرور ها هستن مجانی
مرورگر هم فایرفاکس من استفاده کردم برای این کار شما از مرورگر های دیگه هم میتونید استفاده کنید این ویدیوش هست
نه فقط یوتیوب بلکه سایت هایی که ایپی هاشون باز هستن و فقط از طریق دومین فیلتر شدن میشه دور زد با این روش!
برنامه فوق العاده کم حجم و سبک هستش 1 مگ بیشتر حجم نداره حتی میتونه سایت های شب جمعه ای و فیس بوک و اینا رو هم باز کنه ! (اپدیت ابان : الان ک نت رو زدن ترکوندن و ایپی های کلا شرکت فیس بوک رو بستن از این طریق نمیشه استفاده اش کرد تویتر و یوتیوب و کلادفلر مشکلی ندارن)
تنظیمش رو فایرفاکس .. (بقیه مرورگر ها هم تو تنظیمات فقط باید همین حالت doh رو فعال کنید اگر به ارور تایم اوت برخورد کردید تو این روش روی nextdns تنظیم کنید یا از روش پاین استفاده کنید)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/CODE]
تنظیم برای idm و بقیه برنامه ها که همچین قابلیت رو ندارن حتی اینترنت اکسپلورر ... به کمک simple dnscrypt
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید بگید این چه داستانیه باو ی وی پی میریزیم راحت میکنیم خودمونو !
ولی این روش چون تونل نمیکنه 1 درصد هم باعث افتاد کیفیت نمیشه راحت با نت 16 مگ میشه فورکی هم دید! حتی تبلیغ های یوتیوب هم برداشته میشه چون ایپی از ایران وارد شده و تبلیغ مناسب برای ایران نداره که نشون بده ! خلاصه که حال کنید سایت های شب جمعه ای هم از ایران محتوا براتون میذاره وطنی کار کنید
واس مام التماس دعا کنید و اینکه این روش فعلا غیر قابل فیلتره! هرکاریشم بکنن نمیشه فعلا روسیه نتونس ایران هم نمیتونه! فقط تنها راه اینکه این روشو ببندن اینه که همین جلوی dns های رمزنگاری شده رو بگیرن! که یکی دو تا نیست این نشد سرور بعدی!
خوبی هم که داره فشار زیادی ن باعث میشه برعکس ویپی ان به سرور بیاد که تو استریم ها سرعت کیفیت ویدیو دیدن افت کنه و ...
برنامه های استفاده شده 100 درصد اپن سورس ان
برنامه goodbye dpi برای دور زدن فیلترینگ
simple dnscrypt
برای رمزنگاری dns
تست شده روی اینترنت شاتل همراه اول ایرانسل شمام که مخابراتید تست کنید نتیجه رو بگید