تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 848 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این سرویسی که میگید رو من تا حالا ندیدم

ولی پارس آنلاین اصلا سرویساش ثبات ندارند و دائما تغییر میده

مثلا 128 نامحدود چند ماه پیش حذف کرد ولی بعدش دوباره گذاشت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی این طرح فقط برای ثبت نام اولیه است و بعدش نمیتونم دوباره همین رو انتخاب کنم؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی این طرح فقط برای ثبت نام اولیه است و بعدش نمیتونم دوباره همین رو انتخاب کنم؟
    من که کاربر قدیمی هستم اصلا این سرویس رو ندیدم

50 گیگ برای 3 ماه خیلی خوبه اونم 40 هزارتومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که کاربر قدیمی هستم اصلا این سرویس رو ندیدم

50 گیگ برای 3 ماه خیلی خوبه اونم 40 هزارتومن
    ظاهرا این طرح فقط برای ثبت نام هست یعنی بعدش دیگه...
    حیف منطقه ما پورت های وب نداره
    یعنی این شرکت ها تا وقتی که های وب هست باید برن بوق بزنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا این طرح فقط برای ثبت نام هست یعنی بعدش دیگه...
    حیف منطقه ما پورت های وب نداره
    یعنی این شرکت ها تا وقتی که های وب هست باید برن بوق بزنن
    دقیقاً فقط برای ثبت نام هست. من زنگ زدم برای جمع آوری سرویسم به من میگه با شماره ی جدید نمیخواید ثبت نام کنید؟ طرح های ویژه داریم برای مشتری های جدید ...

ولی وقتی مشتری پارس آنلاین بشید میشید مثل ما که الان هستیم و در بهترین حالت میتونید 1 گیگ رو 2200 تومن بخرید و برای اون هم باید 1 میلیون تومن بدید و طرح 2 ساله بخرید مگر اینکه تخفیفی چیزی بدن این وسط مسطا
    Last edited by Mehran14233; 27-11-2016 at 11:20.

5. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گل بود به سبزه نیز اراسته شد
    من الان یک چیز فهیمدم، دیگر نمی دونم چی رو باید از حرف های پارس انلاین باور کنم یکی منو ارشاد کنه....

[SPOILER]

و

[/SPOILER]
    +

همه افراد عادی که تمدید رو فقط می زنن حواسشون باشه چون برای من طرح 1 ماهم رو کرده بود چند ماه و با نصف حجم یک ماهه فعلیم و اگر همینجور شارژ کنید بدجور حالتون رو می گیره اخه این چه کاری هست کردن دنبال دردسر می گردن

اینها هم با این ظاهر جدید سایتشون - خطا خیلی ایجاد می کنه بااسه درست فهمیدن اطلاعات.... الان ان پایین رو دیدم در لیست قیمت ها - بجای اینکه قیمت ماهانه رو درشت کنه، 2 سالانه رو درشت کرده
    یه خورده توضیح بیشتری میدید؟البته این سرویس رو خودشون هم به اصرار سازمان مقررات گذاشتن ،دقیقا مرداد ماه که قوانین جدید وضع شد،سازمان مقرارت ،شرکت ها را موظف کردند که یک سرویسی رو به مشتریانشون بدن

البته این سرویس از بقیه سرویس ها ارزونتر هست نسبت به ترافیکش

فقط متاسفانه ترافیک خارجیش کم هست مثلا اگر 12 گیگ میداد شاید تا یک ماه کافی بود ،
    یه فایده ای هم داشت این بود که تونشتم یه سری برنامه و فایل رو از سایتهای یاس دانلود و پیکوفایل و اون سایتهایی که خودشون عنوان کرده بودند دانلود کنم ولی خب حتی به 2 گیگ هم نرسید
    این دید من است با نوع مصرف و کاربری من:
    اینها دارن روی مواردی کار می کنند که همش رو بستر غلط هست و بدرد کاربرای اینترنت نمی خوره، حالا هرچقدر هم با اب و تاب باشه.
    امتیاز اینترنت به این هست که دسترسی نامحدود به تمام اطلاعات و منابع . به صورت به روز وجود داشته باشه تا افراد بتونن محتوای خودشون رو انتخاب و پیدا کنند.
    حالا اینها امدن با مسدود کردن منابع و محتوا های متخلف جلوی دسترسی اطلاعات رو به عناوین مختلف گرفتن و از ان طرف همان منابع رو به صورت کپی کاری مجدد، ناقص، دلبخواه ... دوباره روی سایت های داخلی از انواع و اقسام می زارن بعد دوباره باسه ان می خوان هزینه بگیرن.... خودت بگو چقدر این کار منطقی هست.... از دید من این شده اینترانت شرکتی
    تازه مباحث کپی رایت و ... هم به کنار که محتوای طرف رو بدون اجازه طرف و حتی اشاره به منبع اصلی می زان باسه خودشون.

بجای اینکه همان هزینه رو بزارن روی زیر ساخت ارتباطی که کیفیت وکمیتش رو افزایش بدن صرف، کاری می کنن که به صورت کاذب زنده است و اگر کوچکترین دسترسی ازادی باشه کسی حتی نگاهشون نمی کنه، مثل داستان خودروسازی دارن میشن که اگر در رو باز کنن کلا از صفحه روزگار حذف می شن.....

متاسفانه بخاطر منافع سطحی و سود سریع ( که البته با این وضع برنامه ریزی که کشور داره و هنوز درست نشده، مشکل عمقی) شرکت ها میان هر کدوم باسه خودشون به صورت جزیره جزیره، سایت پشتیبانی می کنن ( که نمونه سرویس های اشتراک ویدیویی اش از همه مشخص تر است - هر شرکتی یک سایتی رو ساپورت می کنه)
    اگر بیان روی بستر و پلتفرم مشترک سرمایه گذاری طولانی کنند که همه کل مجموعه داخلی رو ساپورت کنند که در کل سود ده و قابل اعتماد باشه و حتی اگر یک روزی کلا سر یک عده به سنگ خورد و امدن تو مسیر درست، سایت ها و خدماتشون مثل جزایر ارواح نشه.....
    بعدش اگر کار درست رو انجام دادن بیان برای جذب بیشتر مخاطب نه باز زور چماغ و گرون کردن/ محدود کردن حجم/ محدود کردن دسترسی اینترنت اصلی- بیان کیفیت ارتباط با سرویس های داخلی رو افزایش بدن.

+

از سمت دیگر الان ما محتوا سازهارو داریم که به دلیل همین کپی کاری کار و عدم دیده شدن منابشون در جایی که می خوان - منفعتی از منابع نمی برن.
    در سمت محتوای ویدیویی هم چون هر شرکت یکی رو ساپورت می کنه محتوا ساز می دونه فقط یک گروه کاربری کوچک از یک شرکت، دسترسی مناسب از لحاظ کیفی دارن وبقیه باید با کیفیت پایین تر ببینند. + محدودیت حجم هم محتواهای حجیم مثل همین ویدیو سازی رو به شدت محدود و سرکوب می کنه که اصلا جالب نیست.
    - مشکل دیگر هم بستری هست که الان محتوا سازها مجبورن روش کار کنند اصلا کمیت و کیفیت قابل فبول و حتی پشتیبانی قابل قبول از محتوا ساز را نداره.
    محدودیت حجم اپلود، کپی کردن و بارگذاری مجدد فایل جای دیگر و عدم پشتیبانی سایت ها در حفظ و حمایت محتوا سازها، پشتبانی بد سایت ها در جستجو و دسته بندی محتوا ( خنده دار اینکه حتی بعضی هاشون پول می گیرن که تو نتایج بزارن، اونم از کسایی که منفرد کار می کنند.) عدم دادن بخشی از در امد تبلیغاتی که از محتوای عرضه شده میاد به سازنده ان .....

بخوام اینو ادامه بدم مشتی نمونه خروار است و بدرد بحث های میزگرد می خوره.....

کسی جواب سوال ما رو نمیده؟
    بر اساس اتفاقی که باسه من افتاده فکر نمی کنم بتونی حساب کنی. احتمالا بعد از پایان دوره یکی از طرح های فعلی رو به عنوان پیشنهاد تمدید بهت می ده نه انهایی که الان داری.

7. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان سرویسایی ک 3 ساعت رایگان دارند سرعتشون محدود میشه تو اون 3 ساعت؟

9. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من ثبت نام كردم و يه كد بهم داد
    اونو بايد بزنم توي كد هديه صفحه كاربري پارس آنلاين؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام
    واقعیت نمیدونم!!
    همون اول هم گفتم که اصلن ADSL ندارم... فقط دیدم 3 گیگ هدیه میده, گفتم اینجا اعلام کنم
    اگر با پشتیبانی خود اینترنت صجبت کنید بهتره

موفق باشید

در آغاز فعالیت persiancreed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان این سرعت 8 مگ که جدیدآ اومده تو پنل سرعت دانلود رو IDM چقدر میده ؟ من الان 256 گرفتم رو 16 بسته شده snr . سرعت دانلودم روی 2 مگه با IDM .. کسی این سرویس 8 مگ رو تست کرده ؟
    Last edited by persiancreed; 01-12-2016 at 11:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان این سرعت 8 مگ که جدیدآ اومده تو پنل سرعت دانلود رو IDM چقدر میده ؟ من الان 256 گرفتم رو 16 بسته شده snr . سرعت دانلودم روی 2 مگه با IDM .. کسی این سرویس 8 مگ رو تست کرده ؟
    سلااام.
    اخه چراااا این جوریه؟#؟
    من خطم رو 9 مگه، سرعت دانلودم رو 400(تازه اونم فقط نصفه شب و گاهی وقتا روزا) اون سری سرویس 1 مگ گرفتم، دانلود منیجر تا 470 میرفت، اللن 512 دارم، تا 420 میره

زنگ میزنم میگم چرا این مدلیه؟!؟
    میگه اخه هرچی بیشتر بهتون میدیم، هدیه شرکته. میگم چرا بقیه دارن،من ندارم؟ (دیگه یادم نیست چی جواب داد، ولی چرت گفت)

sent from my tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلااام.
    اخه چراااا این جوریه؟#؟
    من خطم رو 9 مگه، سرعت دانلودم رو 400(تازه اونم فقط نصفه شب و گاهی وقتا روزا) اون سری سرویس 1 مگ گرفتم، دانلود منیجر تا 470 میرفت، اللن 512 دارم، تا 420 میره

زنگ میزنم میگم چرا این مدلیه؟!؟
    میگه اخه هرچی بیشتر بهتون میدیم، هدیه شرکته. میگم چرا بقیه دارن،من ندارم؟ (دیگه یادم نیست چی جواب داد، ولی چرت گفت)

sent from my tapatalk

ببینید سرعت دانلود بستگی به پهناباندی که به شما اختصاص دادن هست .. شما یک عکس از اول صفحه مودم تون رو بگیرید ببینم پهناباند تون رو روی چه بستن ؟
    به پشتیبانی فنی بگید که پهناباند رو روی 9 یا 12 یا 16 مگ ببندن ..

میزان پهناباند هم بازم بستگی به فاصله شما تا مرکز مخابراتی و نویز ی که خط تلفن شما ایجاد میکنه هست ...
    Last edited by karwan125; 02-12-2016 at 19:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •