سلام من كه كلافه شدم كسي sony ericsson vivaz داره مشكل ماراحل كنه نميتونم هيچي نصب كنم .
فارسي هم كه نميشه .
سلام من كه كلافه شدم كسي sony ericsson vivaz داره مشكل ماراحل كنه نميتونم هيچي نصب كنم .
فارسي هم كه نميشه .
j132 چه جوره؟مثل ج 100 محکم هست و باتری خیلی قوی داره؟کیبوردش چطوره؟چراق قوه داره؟
Last edited by zimka_14162; 03-08-2010 at 14:28.
سلام دوستان
من p1 دارم و مستر ریستش کردم و الان زبان فارسیش نمیاد! یعنی به عنوان زبان دوم وقتی میزنم ، نمیاد فارسی! اشتباه کردم اولش برای تنظیم زبان نزدم فارسی ! حالا دیگه نمیاد!!
سلام
شما باید Cer & Key گوشیتون رو داشته باشید تا بتونید گوشیتون رو هـک کنید تا برنامه ها رو بتونی نصب کنی !
با ساین کردن برنامه هم میتونی مشکلت رو حل کنی که اونم نیاز بـه Cer & Key داره
سلام
گوشی ساده ای هستش و کیبردش عالیه در برابر گرد و خاک و مشت و لقـــد
باطری خوبی داره همه گوشی های ساده باطری خوبی دارن و چراغ قوه هم داره
سلام
خب یکبار دیگه مستر ریســت کنید ببینید بازم تنظیم زبان میــاد و فارسی میاد
موفق باشید!![]()
سلام به همگی دوستان ما هم قبلا یه m600i داشتیم اینورا زیاد میومدیم
ولی دیگه دورانش گذشت تا همین چند روز پیش سالم بود که افتاد تو اب و lcd رفت واسه خودش
حالا من یه سوال داشتم از دوستان میخواستم بدونم چطور میتونم گوشی رو ببرم رو حالت phone mode
چون میخوام دفترچه تلفن هاشو بک اپ بگیرم بزارم تو سیستم خیلی نیاز دارم
اگه میشه راهنمایی کنید
با تشکر![]()
کردم ولی نشد!!
سلام به همه
من یک گوشی VIVAZ دارم.GPS مشکل داره.هر جا هم بردم نفهمیدن. برنامه Smartcom GPS هم ریختم روش.هیچ تاثیری نداره
چند بار ریستش کردم. از توی سایت سونی اریکسون حدود 200 مگا بایت آپدیت کردم!!! بازم نشد.کسی به این مشکل بر خورده؟
سلام
دوستان من پچ قفل صفحه کلید برای w800 - R1L002 میخوام
اون فایل زیپ افزایش SMS رو هم بهم بدین
ممنون
سلام دوســت عزیز پچ قفل صفحه کلید برای این فریمور من ندیدم ...
برای افزایش Sms هم فایلش رو براتون ضمیمه کردن![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:06.
سلام خسته نباشید همگی
یه w810 دارم که بعد از کلی که خرجش کردم الان دکمه دوربینش کارنمیکنه..یعنی تو حالت تست کار میکنه..نگهشم که میدارم دوربین میاد بالا ولی عکسبرداری نمیکنه!ولی وقتی دکمه #و9 رو نگه میدارم بعد عکس میگیرم کار میکنه!UIF عوض کردم..کانکتور ورودی UIF عوض کردم ..فلش کردم..درست نشد!! مشکل از کجاست؟لطفا راهنمایی بنمایید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)