تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 754 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

اگه مشکل نویز خارجی مثل اکتریسته باشه مقدار attention زیاد نمیشه پس شما از این لحاظ مشکلی نداری.
    به احتمال قریب به یقین مشکل شما قطع بودن سیم هست از سه قسمت: 1. داخل منزل 2.از جعبه تقسیم تا منزل 3. سیم کشی زیر زمین مخابرات که بازم به احتمال زیاد مورده اخره و کاری از دستت بر نمیاد !
    بنظرم یه شکایت توی سامانه بازرسی مخابرات کن شاید فرجی بشه!!!
    من زنگ زدم 195 اونجا شکایت کردم

سیم کشی هم از سیم کشی داخلی ساختمان استفاده نمیکنم ، ولی با این حال طبقه ی بالای ما که Adsl مخابرات دارن با این که نویزشون خیلی از من بیشتره و snr هاشون روی 5-6 هست ، پینگشون خیلی از من بهتره؛ ثبات نداره و بالا پایین میره ولی با dns گوگل و سرویس های کاهش پینگ به 90 هم میرسه google.com من اگه همچین پینگی داشتم کلامم مینداختم هوا میرفتم یه سیم کشی جدا میکردم

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با کابل تلفنم دارم . الان جای کامپیوترم رو عوض کردم و یکم دورتر شدم نسبت به جای قبلی از خط تلفن . حالا از اسپلیتر به مودم دی اس ال باید کابلم رو بلندتر کنم . الان رفتم یه کابل بلندتر گرفتم ولی مودم به اینترنت وصل نمیشه ولی با کابل قبلی وصل میشه . به کابلش که نگاه کردم داخل سوکت سیم جدید 4 رشته سیم پرس شده ولی داخل کابل قدیم (کوتاه تر) 2 رشته سیم پرس شده . به نظر شما دلیل وصل نشدن اینه ؟ باید از چه کابلی استفاده بشه ؟ از کجا تهیه کنم ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با کابل تلفنم دارم . الان جای کامپیوترم رو عوض کردم و یکم دورتر شدم نسبت به جای قبلی از خط تلفن . حالا از اسپلیتر به مودم دی اس ال باید کابلم رو بلندتر کنم . الان رفتم یه کابل بلندتر گرفتم ولی مودم به اینترنت وصل نمیشه ولی با کابل قبلی وصل میشه . به کابلش که نگاه کردم داخل سوکت سیم جدید 4 رشته سیم پرس شده ولی داخل کابل قدیم (کوتاه تر) 2 رشته سیم پرس شده . به نظر شما دلیل وصل نشدن اینه ؟ باید از چه کابلی استفاده بشه ؟ از کجا تهیه کنم ؟
    ممنون
    4رشته اي و 2 رشته اي واسه مودم فرق نميكنه.احتمال داره سيمهاي سوكت رو جابجا زده باشه.ببريد همونجا كه خريديد درستش ميكنه.
    اگه رنگ سيمهاش مشخص هست ببينيد دوتا سيم وسط اين سر كابل با دوتا سيم وسط او سر همرنگ هستن يا نه.اگه همرنگ باشن درسته.
    Last edited by paveej; 03-12-2015 at 15:55.

4. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

4رشته اي و 2 رشته اي واسه مودم فرق نميكنه.احتمال داره سيمهاي سوكت رو جابجا زده باشه.ببريد همونجا كه خريديد درستش ميكنه.
    اگه رنگ سيمهاش مشخص هست ببينيد دوتا سيم وسط اين سر كابل با دوتا سيم وسط او سر همرنگ هستن يا نه.اگه همرنگ باشن درسته.
    الان كه به سيم تلفن نگاه كردم به نظرم احتمال جابجايي سيمها خيلي كمه.واسه همين بهتره اينموضوع رو فراموش كنيد و دنبال يه دليل ديگه بگرديد

6. این کاربر از paveej بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

امکانش هست که بتونم کابل تلفن رو از بیرون و از تقسیم مخابرات یکسره کنم تا پای مودم؟
    کسی گیر نمیده؟
    بهترین کابل شیلد دار که مغزی زخیم مس خالص داشته باشه چیه و برای کدوم شرکته
    یا به زبان ساده تر الان میرم کابل فروشی به طرف چی بگم؟(هزینه اش هم برام مسله ای نداره)
    و دوم اینکه میخوام از همون تقسیم مخابرات یه کاور ضد نویز بگیرم، چی بگیرم و از چه شرکتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اول پست اول تاپیک رو بخون
    بعد اگه دقت کنی snr جلوی اپلود روی 6 هست زیر 10 یعنی بد و مشکل داره / با کاهش سرعت snr میره بالا
    advanced-networktools-adsl
    همه تیک ها رو بردار جز g.dmt
    (البته این کار با توجه به اینکه شرایط خط شما خوبه بعید میدونم خیلی تاثیر گذار باشه )
    شما از کجا سرویس می گیری ؟!!! شاید مشکل از سرویس دهنده باشه !
    من از مخابرات سرویس می گیرم. وقتی به 2020 می گم چراغ DSL خاموش-روشن می شه، با اطمینان می گن: «مشکل از خط تلفن هست و باید به مخابرات مراجعه کنی».
    من 4 آذر تو 195 شکایت کردم. هنوز جوابی ندادن.
    بازرسی مخابرات این مشکلات رو رسیدگی می کنه؟ و این که این نهاد کجاست؟ چون من تو خود مخابرات چنین بخشی ندیدم.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من از مخابرات سرویس می گیرم. وقتی به 2020 می گم چراغ DSL خاموش-روشن می شه، با اطمینان می گن: «مشکل از خط تلفن هست و باید به مخابرات مراجعه کنی».
    من 4 آذر تو 195 شکایت کردم. هنوز جوابی ندادن.
    بازرسی مخابرات این مشکلات رو رسیدگی می کنه؟ و این که این نهاد کجاست؟ چون من تو خود مخابرات چنین بخشی ندیدم.
    بنظرم مشکل از مخابرات باشه کلا اینترنت مخابرات یکسری مشکل داره که توی جهان مثلش یافت نمیشه !
    والا حضوری نمی دونم ولی این سایت بازرسی برای شکایت هست
      محتوای مخفی: بازرسی  
    http://bazresi.telecom.ir/

در مورد شکایت توی 195 به هیچ وجه شکایت رو انصراف نده صبر کن تا 2 هفته موظفند پاسخ بدهند اگه پاسخ ندادند اون وقت میتونی تجدید نظر اول رو بزنی که خیلی جدی تر پیگیری میشه.

10. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

امکانش هست که بتونم کابل تلفن رو از بیرون و از تقسیم مخابرات یکسره کنم تا پای مودم؟
    کسی گیر نمیده؟
    بهترین کابل شیلد دار که مغزی زخیم مس خالص داشته باشه چیه و برای کدوم شرکته
    یا به زبان ساده تر الان میرم کابل فروشی به طرف چی بگم؟(هزینه اش هم برام مسله ای نداره)
    و دوم اینکه میخوام از همون تقسیم مخابرات یه کاور ضد نویز بگیرم، چی بگیرم و از چه شرکتی؟
    کسی نیست کمک کنه؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

درمورد سوال اول فک نکنم مشکلی باشه بعضی از دوستان هم در این سایت این کارو کردند
    کابلای شیدار قیمت گرانی دارند از طرفی بیشتر برای دوربینهای مدار بسته و شبکه به کار میره چون یه ورقه آلومینومی داره که باعث میشه نویزو به خودش نگیره مثلا اگر شما کابل تلفنتون در کنار کابل برق بهتره بگیرید و گرنه اگر نباشه کابل معمولی بگیرید یا شیلدار تاثیری در نویز نداره کابلای شیدار فک کنم معروفن به cat3
    شما اصلا ببین با همین کابلای معمولی مخابرات snr مودمتون چقدره

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان سلام
    کسی اینو تجربه نکرده که snr margin براش نوسان کنه مثلا از عدد 20 بره روی 6؟
    اگر تجربه داشته میشه بگید مشکل از کجاست و اینکه برای حلش چیکار باید کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •