خوب چرا از این کارها مثلا همین قضیه کرنر واسه بازی اصلیشون استفاده نمیکنن ؟ میمیرن اینا رو تو بازی اصلی هم بزارن ؟ چند سال پیش یادمه فیفا کرنرهاش تاکتیکی بود اما حالا نه .
خوب چرا از این کارها مثلا همین قضیه کرنر واسه بازی اصلیشون استفاده نمیکنن ؟ میمیرن اینا رو تو بازی اصلی هم بزارن ؟ چند سال پیش یادمه فیفا کرنرهاش تاکتیکی بود اما حالا نه .
سلام، خسته نباشید
دوستان نقل و انتقالات رو چطوری میشه آپدیت کرد؟
ممنون![]()
به 3 صورت :
1.یا باید نسخه ارجینال داشته باشی و از طریق بازی اپدیت کنی
2.یا از طریق پچ مودینگ وی (که تو صفحات قبل لینکهاش موجوده)
3.یا از طریق لود کردن یک فایل squad توی فیفا
اگه نسخه کرکی داری من گزینه دوم رو پیشنهاد میکنم.
سلام
یه تیم جوون و متوسط میخوام برای کریر که بازیکناش بین 70 تا 80 باشن و پیشرفتم بکنن ....
بنظرتون چه تیمی خوبه؟؟
بارسلونا ب که اصلا خوب نبود، نه بودجه خوب بود نه پیشرفت ... گزارشگر هم اسمشونو بلد نبود
ممنون
بهترین تیم جوونی که من دیدم Southampton توی لیگ برتر انگلیس بوده . البته بنفیکا هم بازیکنهای جوونی خیلی خوبی داره اما اورال کلی تیم بالاتر از سوتهامپتونه و تیم درجه یک حساب میشه . اما اگه میخوای از اورال کمتر شروع کنی همون سوت هامپتون خوبه . دفاع چپ و راستش جزو بهترین دفاعهای چپ و راست بازی میشن .
سلام چطور یک بازیکن میتونیم به تیم ملی دعوت کنیم
منظورت تو کریر هست؟
بله تو کریر میخوام بازیکن دعوت کنم
قبل از شروع fifa day ها یعنی همون روزهایی که که بازی های ملی برگزار میشه یک ایمیل واست میاد که بازیکن ها رو دعوت کنی و گزینه اش هم تو ایمیل هست . غیر از ایمیل از تو قسمت squad قسمت national squad هم میتونی بازیکنها رو دعوت کنی . واسه دعوت هم کافیه بازیکنها رو از قسمت راست بیاری سمت چپ و یا جایگزین یک بازیکن دیگه بکنی .
دوستمون جواب رو گفت دیگه:
قبل از شروع fifa day ها یعنی همون روزهایی که که بازی های ملی برگزار میشه یک ایمیل واست میاد که بازیکن ها رو دعوت کنی و گزینه اش هم تو ایمیل هست . غیر از ایمیل از تو قسمت squad قسمت national squad هم میتونی بازیکنها رو دعوت کنی . واسه دعوت هم کافیه بازیکنها رو از قسمت راست بیاری سمت چپ و یا جایگزین یک بازیکن دیگه بکنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)