تو voa گفت که به دلیل اعتصاب اصفهانی ها و این که بازاری های تهران هم کم کم داشتند هم صا می شدند، این طرح را دولت 3 ماه به عقب انداخته
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
تو voa گفت که به دلیل اعتصاب اصفهانی ها و این که بازاری های تهران هم کم کم داشتند هم صا می شدند، این طرح را دولت 3 ماه به عقب انداخته
اینطوری نیست ... یعنی اگه مثل کشورهای اروپایی باشه اینطوری نباید باشه ... اونجا فقط از جنس نهایی مالیات میگیرند (البته در این مورد) اونم نه 3% ... 15% ...
من با یکی از این مغازه دارها حرف میزدم میگفت مشکل ما این 3 % نیست مشکل ما اینه که با این کار تمام اطلاعات خرید و فروشمون رو میشه .. اون وقت برای مالیاتی که باید خودمون بدیم ... باید مقدار واقعی شو بدیم
چون در واقع تو این مالیات فروشنده هیچ مالیاتی نمیده بلکه خریدار میده (توی فاکتور خرید هم باید ذکر بشه)
این مالیاتی هست که در تمام کشورها وجود داره و مقدارشم از این بیشتره (چون یه منبع درآمد ثابت برای دولت ایجاد میکنه)
میزان مالیات هم در صورتی که در جنس تغییری ایجاد نشه فقط یک بار گرفته میشه ... مثلا اگه یکی بره یه ماشین بخره اونجا 3 درصد میده بعد حالا که میاد بفروشه باید با همون قیمتی که خریده بفروشه و در واقع 3درصد را منی که خریدار نهایی هستم میدم و بقیه واسطه انتقال مالیات میشوند
این مشکلی که به وجود اومده متاسفانه به دلیل عدم اطلاع رسانی صحیح هست ... (که اینم دیگه عادی شده .. تو همه کارها همینطوری هستن)
به به سلام آواتار خشنگ![]()
همین اطلاع رسانی و کارهای خیلی خوب و بزرگ دولت محبوب دکتر احمدی نژاد باعث شد دیشب مغازه من رو اصلاح طلب ه آتش بزنند ... واقعا ممنونم ...
چشماتون قشنگ می بینهبه به سلام آواتار خشنگ![]()
مغازه چی داری ؟ کجاست ؟ یعنی نابود شد زکلهمین اطلاع رسانی و کارهای خیلی خوب و بزرگ دولت محبوب دکتر احمدی نژاد باعث شد دیشب مغازه من رو اصلاح طلب ه آتش بزنند ... واقعا ممنونم ...![]()
خدا رو شکر زود آتش نشانی اومد ... یه 200 ضرر خوردیم اما 1 روز مغازه تعطیل بود یعنی 1 میلیون ضرر ...
آقا تاسف صمیمانه من را پذیرا باشید.
بازم خوبه بلا فقط به مالت زده.
لن شاءالله برمی گرده.
مغازه چی بود ؟
Hi guys
یه سوال
کسی نمیدونه توی اصفهان کجا اینترنت وایرلس رایگان پخش می کنن؟
به جز نمایشگاه بین المللی کامپیوتر
راستی نمایشگاه کامپیوتر کی برگذار میشه؟هر سال همین موقع ها بود دیگه
کاری ندارین؟
مخلصیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)