ممنوم آرش جان.
یه کم هیجان دادم به پستم ولی بعد راستشو گفتم
اوکی تست سه بعدی میکنم ولی بعد از Break-in شدن
هنوز تو کف کیفیت SD هستم! از فاصله سه متری حالا نگم Full HD ولی در حد HD هست. برادرم هم تصدیق میکنه که کیفیت SD با تیونر دیجیتال این خیلی بهتر از HX925 هست. کیفیت تیونر 925 به حدی پایین بود که به فروشنده گفتم این چه وضعشه برای یه تلویزیون با این قیمت اونم شروع کرد آسمون ریسمون بافتن و اینکه خب اینا واقعاً دیجیتال نیست همون آنالوگ هست تبدیل میشه دیجیتال. اگه کیفیت بهتری میخواین باید از ما_هـو*ار_ه دریافت کنید با یه ----- فول HD و از این صحبت ها. حالا شاید فیلمی که شبکه 5 میداد کیفیتش پایین بود! آخه یعنی اینقدر تفاوت؟! شایدم بد تنظیم شده بوده. خلاصه اون هرچی که بود من از VT30 راضیم.
بابا بیخیال فن شو!
.gif)
اگه نگفته بودی من اصلاً امروز یادم رفته بود چون چیزی نشنیدم. آره منم متوجه شدم تصاویر Break-in پخش میشد آبی تیره بود گوشم رو بردم نزدیک وز کمی بود وقتی رفت رو سفید وزش بیشتر شد. ولی به خدا صدای تلویزیون روشن باشه از فاصله 20 سانتی هم نمیشه شنید چه برسه به دو متری! منم امیدوارم بیشتر نشه اگه شما انقدر نفوس بد نزنی!
.gif)
آخه صداش طوریه گوشتو ببری نزدیکش تا مدت ها تو مخت میپیچه! من الآن رفتم گوش کردم دوباره اومدم تو اتاقم در هم بسته ولی حس میکنم صداش رو میشنوم چون پیچیده تو گوشم! شما هم چون حساس شدی هی میری نزدیکش فک میکنی هر صدایی دیگه این صدا هست. دیگه از صدای فن کامپیوتر و یخچال کولر و این صحبت ها که 100 برابر کمتره! بهش گیر بدی بهت گیر میده! ولش کن بذار زندگیشو کنه!
.gif)