تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 720 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنوم آرش جان.
    یه کم هیجان دادم به پستم ولی بعد راستشو گفتم

اوکی تست سه بعدی میکنم ولی بعد از Break-in شدن

هنوز تو کف کیفیت SD هستم! از فاصله سه متری حالا نگم Full HD ولی در حد HD هست. برادرم هم تصدیق میکنه که کیفیت SD با تیونر دیجیتال این خیلی بهتر از HX925 هست. کیفیت تیونر 925 به حدی پایین بود که به فروشنده گفتم این چه وضعشه برای یه تلویزیون با این قیمت اونم شروع کرد آسمون ریسمون بافتن و اینکه خب اینا واقعاً دیجیتال نیست همون آنالوگ هست تبدیل میشه دیجیتال. اگه کیفیت بهتری میخواین باید از ما_هـو*ار_ه دریافت کنید با یه ----- فول HD و از این صحبت ها. حالا شاید فیلمی که شبکه 5 میداد کیفیتش پایین بود! آخه یعنی اینقدر تفاوت؟! شایدم بد تنظیم شده بوده. خلاصه اون هرچی که بود من از VT30 راضیم.

بابا بیخیال فن شو! اگه نگفته بودی من اصلاً امروز یادم رفته بود چون چیزی نشنیدم. آره منم متوجه شدم تصاویر Break-in پخش میشد آبی تیره بود گوشم رو بردم نزدیک وز کمی بود وقتی رفت رو سفید وزش بیشتر شد. ولی به خدا صدای تلویزیون روشن باشه از فاصله 20 سانتی هم نمیشه شنید چه برسه به دو متری! منم امیدوارم بیشتر نشه اگه شما انقدر نفوس بد نزنی! آخه صداش طوریه گوشتو ببری نزدیکش تا مدت ها تو مخت میپیچه! من الآن رفتم گوش کردم دوباره اومدم تو اتاقم در هم بسته ولی حس میکنم صداش رو میشنوم چون پیچیده تو گوشم! شما هم چون حساس شدی هی میری نزدیکش فک میکنی هر صدایی دیگه این صدا هست. دیگه از صدای فن کامپیوتر و یخچال کولر و این صحبت ها که 100 برابر کمتره! بهش گیر بدی بهت گیر میده! ولش کن بذار زندگیشو کنه!
    بند آخر صحبتات دقیقا واسه منم پیش اومد وزوزش رفت تو گوشم و ول کنم نبود!!
    راستش من 2 سالی میشه که رسانه ملی رو بوسیدم گذاشتم کنار و نمیبینم و از گیرنده دیجیتالشم استفاده نمیکنم و بقول فتحعلی اویسی " دیجیتالم کجا بود" اگه اینجوریه واقعا برای 925 با اون قیمت نجومیش متاسفم این سونی دیگه انصافا باید بیخیال تلوزیون و سینمای خانگی شه
    بیصبرانه منتظر نتایج تست ها و اخبارهای بعدیت هستیم.

2. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بند آخر صحبتات دقیقا واسه منم پیش اومد وزوزش رفت تو گوشم و ول کنم نبود!!
    راستش من 2 سالی میشه که رسانه ملی رو بوسیدم گذاشتم کنار و نمیبینم و از گیرنده دیجیتالشم استفاده نمیکنم و بقول فتحعلی اویسی " دیجیتالم کجا بود" اگه اینجوریه واقعا برای 925 با اون قیمت نجومیش متاسفم این سونی دیگه انصافا باید بیخیال تلوزیون و سینمای خانگی شه
    بیصبرانه منتظر نتایج تست ها و اخبارهای بعدیت هستیم.
    منم همچنین! کلا از SD منظورم شبکه های مـا_ه هم هست. اسمش هم آقای کاووسی بود!

سونی تا حدودی هم شاید داره میبوسه میذاره کنار (خبر جدیده مال چند روز پیشه):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی انصافاً 925 هم خیلی فوق العاده هست.

4. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منم همچنین! کلا از SD منظورم شبکه های مـا_ه هم هست. اسمش هم آقای کاووسی بود!

سونی تا حدودی هم شاید داره میبوسه میذاره کنار (خبر جدیده مال چند روز پیشه):

ولی انصافاً 925 هم خیلی فوق العاده هست.
    siamak_mu جان اولا تی وی جدید مبارکت باشه . انشالله که چرخش برات بچرخه.

دوم اینکه ، شما مدل 925 سونی را فقط از توی فروشگاه دیدید و با vt30 مقایسه کردید یا اینکه این مدل سونی را خودتون ( یکی از دوستان و آشنایان ) دارید و دیدید ؟ ممنون

راستی ، مدل 929 سونی با مدل 925 خیلی تفاوت داره ؟ آخه 929 توی اکثر سایتا جز مدلای مطرح هست اما حرفی از 925 زیاد نیست . کسی می دونه 929 وارد بازار شده یا نه ؟ من که امیدوارم 929 سونی و پلاسمای d8880 سامسونگ هم زودتر وارد بازار بشن تا این دو مدل را با vt30 از نزدیک مقایسه کنم.
    Last edited by manaminjamkharam; 03-01-2012 at 03:17.

6. این کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

siamak_mu جان اولا تی وی جدید مبارکت باشه . انشالله که چرخش برات بچرخه.

دوم اینکه ، شما مدل 925 سونی را فقط از توی فروشگاه دیدید و با vt30 مقایسه کردید یا اینکه این مدل سونی را خودتون ( یکی از دوستان و آشنایان ) دارید و دیدید ؟ ممنون

راستی ، مدل 929 سونی با مدل 925 خیلی تفاوت داره ؟ آخه 929 توی اکثر سایتا جز مدلای مطرح هست اما حرفی از 925 زیاد نیست . کسی می دونه 929 وارد بازار شده یا نه ؟ من که امیدوارم 929 سونی و پلاسمای d8880 سامسونگ هم زودتر وارد بازار بشن تا این دو مدل را با vt30 از نزدیک مقایسه کنم.
    من توی هیچ نمایندگی سونی 929 ندیدم
    پلاسمای سری 8 سامسونگ یک هفته ای میشه که در بعضی نمایشگاهای سامسونگ هست من توی دو نمایشگاه دیدم به قیمت 2950
    سایز 51 اینچ و تصاویرش واقعا زیبا بود توی یک فروشگاه کنار یک LED سری 6 سامسونگ سایز 46 گذاشته بودش از لحاظ شفافیت(که برای من خیلی مهمه) هیچ فرقی باهم نداشتن!!!(البته نور مغازه زیاد نبود و نمیدونم مغازه دار تنظیمات رو دستکاری کرده بود یا نه)
    ولی از لحاظ دیزاین اصلا جالب نیست(از دید من) و vt30 بین تمامی پلاسماهایی که دیدم خوش دیزاین ترین بود.
    Last edited by arash_a59; 03-01-2012 at 03:51.

8. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام : دوستان منهم vt30 رو سفارش دادم البته از نمایندگی طرف میگفت کارت جایزه با خود تلویزیون میاد . حالا سوال من اینه که ایا کارت جایزه رو تو کارتن دستگاه هست ؟ دوم اینکه ایا نیاز به چک کردن تایمر وجود داره و ایا روش پیدا کردنش مثل v20 هست یا نه ؟اگر نیست لطفا راهنمایی کنید .متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نه من این پنل رو ندارم توضیحات دوستان دیگه بود که استفاده کردن اینطور بوده.

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

David Katzmaier VT30 رو ابدیت کرده.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام : دوستان منهم vt30 رو سفارش دادم البته از نمایندگی طرف میگفت کارت جایزه با خود تلویزیون میاد . حالا سوال من اینه که ایا کارت جایزه رو تو کارتن دستگاه هست ؟ دوم اینکه ایا نیاز به چک کردن تایمر وجود داره و ایا روش پیدا کردنش مثل v20 هست یا نه ؟اگر نیست لطفا راهنمایی کنید .متشکرم
    جواب سوال دومت
    آره چک کن ضرر نداره ورود به منوی مخفی مثل همونه فقط 2تا نکته رو رعایت کن
    1- از سر کنجکاوی یا هرچی به هیچ تنظیماتی دست نزن
    2- کارکرد رو که دیدی تلوزیون رو از برق بکش

12. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

كسي تست كرده ببينه كيفيت تصوير رسيور آي كلاس مثل k9k9و استرانگ 4902 رو تي وي چقدر فرق ميكنه ؟

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

كسي تست كرده ببينه كيفيت تصوير رسيور آي كلاس مثل k9k9و استرانگ 4902 رو تي وي چقدر فرق ميكنه ؟
    اگه هر کدومشون خروجی hdmi 1080p داشته باشند نه 450p /i و از این طریق وصل کنید عالی هست مخصوصا برای کانالهای hd

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسی ادرس تورنت برا فیلمهای سه بعدی با حجم بالا رو نداره؟

اگه دارین لطفا برام پیغام خصوصی کنین
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •