ولی تا جایی که یادم میاد خودش فولدر رو پاک میکنه کاملا ومجدد دانلود میکنه.. به هرحال ممنون وفعه بعد تست میکنم مجدد ببینم چی میشه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ولی تا جایی که یادم میاد خودش فولدر رو پاک میکنه کاملا ومجدد دانلود میکنه.. به هرحال ممنون وفعه بعد تست میکنم مجدد ببینم چی میشه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
میدونم fifa 14 اومده ولی خب من فیفا 13 تازه نصب کردم و قبلا pes بازی میکردم ولی نمیدونم چطور مستر لیگ که در pes هست و هم لیگ و جام حذفی و لیگ قهرمانان توش هست رو از کدوم قسمت توی فیفا میشه شروع کرد. تو کدوم قسمت هست ؟ نکنه فقط امکان بازی دوستانه داره ؟![]()
سلام اقا من ویندوز 8.1 نسخه 32 بیتی رو نصب کردم فیفا 13 اجرا نمیشه...اوریجن باز میشه بازی رو که میزنم بیاد بالا فقط اون اول ارمش میاد و بعد دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته چه کنم؟؟؟؟؟؟![]()
شما از قسمت career mode اقدام کنید!
ممنون
این بخش رو رفته بودم ولی چون چند هفته اول لیگ خالی از بازی بود و فقط نامه دریافت میکردم فکر کردم حالت manager رو داره
ممنون از راهنماییتون
موقع پنالتی ها دروازبان چطور شیرجه میره با کدوم دکمه ؟
چطور میتونم مثه اونا پا به توب بازی کنم و دریبل های قشنگ و تکنیکی بزنم ؟![]()
چرا وسط بازی نور سفحه نمایش عوض میشه هی ؟
البته نه خیلی زیاد ولی خب بعضی وقتا کم و زیاد میشه
بیرون از بازی اینطور نیست
پچ جدید Road to the World Cup 2014 برای فیفا ۱۳
به همراه تیم ملی فوتبال ایران با کیت و کفش واقعی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 800 مگ
یه سری موارد که قفل شده رو چطور میشه باز کرد ؟
مثلا موقع طراحی بازیکن برای اغاز کریر جدید بعضی موارد قفل شده چطور باید آزاد بشه ؟
دوستان سوال داشتم.
فیفا 13 اشکال بزرگی داره، که وقتی توپ رو از دست میدی، بازیکن خودی، که کنار دستته، حتما شما باید کنترلش کنی و مارکش کنی تا به سمت توپ بره، اما مثلا توی فیفا 11، اینجوری نبود.
اما با این مشکلی که توی فیفا 13 هست، خیلی از موقعیت های گل زنی و امکان دفاع کردن، خیلی سخت میشه.
میشه راهنمایی کنید چکار کنم؟
سپاس♥
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)