تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 602 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پس به احتمال خيلي زياد مشكل از سورس ميتونه باشه.سعي كنين با يه سورس پلير قوي تر امتحان كنين.به عنوان مثال استفاده از سورسهاي انالوگ يا استفاده از داك يا داك امپ قوي در حد امپ هاي هدفونهاي فول سايز .اگه باز هم مشكل حل نشد بگين تا اساتيد بيشتر راهنمايي كنن.
    سورس من کارت صدای کریتیو تیتانیوم اچ دی بعلاوه همه جور فرمت فلک هست.
    الان که دوباره با هدفون دیگه تست کردم دیدم که با اون هم مشکل وجود داره. البته دیروز که امتحان کرده بودم هیچ مشکلی با هدفون دیگه من ندیده بودم!
    سورس هم چیز دیگه در دسترسم نیست. یدونه پلیر کریتیو برای 10 سال پیش داشتم که هفته پیش توی دوره بورن این همین ex1000 سوخت ( آی سی آپ امپ سوخته).
    الان دیگه واقعا نمیدونم مشکل دقیقا از کجاست. کارت صدا؟ تراکها؟
    من 2تا از تراک هامو آپ کردم. کسی از دوستان لطف میکنه بهشون گوش بده ببینه کیفیتشون چطوره؟ بخصوص صدای خواننده. هر دو رو با دو کیفیت گذاشتم تا هرکدوم رو که راحترین دانلود کنید. چون فرقی نمیکنه در هردو کیفیت مشکل وجود داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pass: 12345

تو upper mid پيك داره كلا،
    كلا تريبلش به اندازه بقيه فركانس هاش. خوب نيست

من توي ريويوي خودم هم اشاره كردم، توي صفحه اول تاپيك، حسين جان لينكش رو گذاشته
    بعدا توي هدفاي هم مطرح كردم، كه چند تا از فردهايي كه مي شناختم هم اون رو تأييد كردن
    James 444 توي تاپيكش يادمه بهم گفت كه يكسري از سري هاش رو دستكاري كرده و وضعيت الان براش كاملا رضايت بخشه و پيكي احساس نمي كنه

راستي شما تازگي خريدين؟ از كجا؟ با گارانتي؟ چند؟

ریویوی خوب شما رو هم یکی دوبار خوندم ولی مشکل من کلا با وکال هست همیشه یک صدای هارشی (لرزش-خش) آخر صدای وکلال وجود داره که تقریبا در تمام تراکها اون رو دارم. در یکی بیشتر و در یکی دیگه کمتر.
    تقریبا 3 هفته پیش بدستم رسید. از قم گرفتم. گارانتی نداره! بقیمت 600 تومن.

2. 5 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سورس من کارت صدای کریتیو تیتانیوم اچ دی بعلاوه همه جور فرمت فلک هست.
    الان که دوباره با هدفون دیگه تست کردم دیدم که با اون هم مشکل وجود داره. البته دیروز که امتحان کرده بودم هیچ مشکلی با هدفون دیگه من ندیده بودم!
    سورس هم چیز دیگه در دسترسم نیست. یدونه پلیر کریتیو برای 10 سال پیش داشتم که هفته پیش توی دوره بورن این همین ex1000 سوخت ( آی سی آپ امپ سوخته).
    من 2تا از تراک هامو آپ کردم. کسی از دوستان لطف میکنه بهشون گوش بده ببینه کیفیتشون چطوره؟ بخصوص صدای خواننده. هر دو رو با دو کیفیت گذاشتم تا هرکدوم رو که راحترین دانلود کنید. چون فرقی نمیکنه در هردو کیفیت مشکل وجود داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pass: 12345

ریویوی خوب شما رو هم یکی دوبار خوندم ولی مشکل من کلا با وکال هست همیشه یک صدای هارشی (لرزش-خش) آخر صدای وکلال وجود داره که تقریبا در تمام تراکها اون رو دارم. در یکی بیشتر و در یکی دیگه کمتر.
    تقریبا 3 هفته پیش بدستم رسید. از قم گرفتم. گارانتی نداره! بقیمت 600 تومن.
    من چونکه دسترسی به این هدفون ندارم، صرفاً براساس ریویوی خودم الأن حرف می زنم. توی ریویو گفتم:
    در کل الأن دارم می فهمم که چرا سران شرکت سونی در هنگام نام بردن از این محصولشون، از اون به عنوان هدفون استودیو مانیتور نام میبردن، ex1000 بیشتر توی رکورد های ضعیف تر سوت می کشه و حتی یادمه یکروز داشتم به آهنگی از گروه U2 گوش میدادم، هروقت خواننده حرف "س" رو تکرار میکرد، ex1000 متعاقباً یک سوتی می کشید (جالبه که توی آلبوم های دیگۀ گروه U2 یک چنین چیزی ندیدم)،
    می خوام بگم، هدفون شما احتمال خیلی زیاد دارای اشکال نیست و این سبک صدای هدفون هستش
    حالا برای یکی مشکلی نداره و برای کس دیگه مشکل ساز و مناسب ذائقۀ اون نیست. این هم براساس بیانات کوتاه بنده در طی این چند سال اخیر که می گفتن الزاماً هدفون طبیعی برای همه مناسب ترین هدفون نیست. (هرچند ex1000 توی این ضمینه طبیعی محسوب نمی شه)

توی یک تاپیک توی هدفای مقداری در مورد ex1000 و سری هاش و پیک یا غیر پیکی بودنش صحبت شده، که چونکه قدیم ها تو جوش بودم، الأن لینکش رو راحت پیدا کردن بهت می دم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by rave-87; 26-10-2013 at 19:18.

4. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dearhossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[QUOTE=Dearhossein;7947313]سلام اساتید حاضر در سایت من موارد بالارو مطرح کردم و آقا سالار لطف کردن و راهنمایی های خیلی خوبی برام داشتن دستشون درد نکنه
    حالا اگه آقا سالار اجازه بدن و برای اینکه ایشون رو بیشتر از این خسته نکنم میخوام نظران اساتید دیگه مثل kaveh عزیز و rave 87 عزیز رو هم جویا شم
    با توجه به همه مواردی که در پست بالا و چنتا پست بعد از اون مطرخ شد
    اندازه یک دنیا ممنون
    [/QUOTE

اساتید محترم... کسی دیگه جواب منو نمیده؟!

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[QUOTE=Dearhossein;7948929]
    سلام اساتید حاضر در سایت من موارد بالارو مطرح کردم و آقا سالار لطف کردن و راهنمایی های خیلی خوبی برام داشتن دستشون درد نکنه
    حالا اگه آقا سالار اجازه بدن و برای اینکه ایشون رو بیشتر از این خسته نکنم میخوام نظران اساتید دیگه مثل kaveh عزیز و rave 87 عزیز رو هم جویا شم
    با توجه به همه مواردی که در پست بالا و چنتا پست بعد از اون مطرخ شد
    اندازه یک دنیا ممنون
    [/QUOTE

اساتید محترم... کسی دیگه جواب منو نمیده؟!
    آقا سالار جوابی دادن که من چیز بیشتری از اون بلد نیستم. وگرنه توی مواردی که نظر خاصی داشته باشم، اعلام می کنم

7. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با اجازه اساتید چند مورد رو با تستی که ursamajor عزیز گذاشتند در مورد هدفون ex1000 بگم.
    تست رو با چند پلیر و هدفون انجام دادم.اول تراک ها-هر دو فرمت-( رو با کامپیوتر -صرفا برای اینکه یکبار کامل بشنوم بعدا هر آهنگ رو بیش از 10-15 بار-گوش کردم.(بیشتر متمرکز رو بخش مید و تریبل شدم) بعد Ex1000 رو به cowon c2 زدم و متوجه شدم که در تراک Amen صدای خواننده توی بعضی کلماتی که حروفی مثل س،ز،چ و... از حالت طبیعی خارج میشه و صدای تیزی پیدا میکنه که شبیه صوت زدن میشه و بدتر از اون سنج ها و سیمبال هایی هست که همراه صدای خواننده برای تلفظ کلماتی مثل س در Someone در دقیقه 00:44 اتفاق می افته و همینطور دقیقه 2:12 در جمله I'll Say It Again که واژه Say با سنجها همزمان میشه و صدای آزاردهنده رو پیدا میکنه قاعدتا این موارد در محدوده تریبل خودش رو نشون میده که اوج اون تو دقیقه 3:06 با بالا رفتن محدوده فرکانسی صدای خواننده و سنج هاست که از حالت طبیعی خارج میشه .این مساله حتی باعث میشه در مورد جهت صدای مثلا سنج ها دچار خطا بشیم.مثلا تو دقیقه 1:13 همین تراک جهتی که سنجها باید به گوش برسه سمت چپ هست و صدای خواننده تقریبا در مرکز اما همراه شدن این دو جوری شنیده میشه که انگار به نظر میرسه سنج ها از سمت چپ فاصله گرفته و به سمت مرکز اومده و با صدای خواننده تداخل پیدا کرده.برای اینکه مطمئن بشم ایراد در ضبط آهنگ نبوده از هدفون z1000 سونی استفاده کردم و متوجه شدم صدا کاملا عوض شد و دیگه از اون سیبیلانس و صوت کشیدن و خش دارشدن صدای خواننده خبری نبود.(هر چند یاد حرف دوست عزیزمون Rave افتادم که میگفت توی z1000 انگار بین ما و خواننده یه پرده ای کشیدن). به هر حال بهتر دیدم از پلیرهای دیگه هم استفاده کنم از یک مدل کریتیو قدیمی xfi و سونی nwz464 و یک پلیر iriver قدیمی که نتیجه تقریبا مشابه بود یعنی سونی باز هم همون مساله روداشت .در تراک دوم (Hello Stranger) هم اتفاق مشابه ای می افته که در ابتدای آهنگ کاملا حس می شه.Todays در اول جمله روی حرف ز یا promised یا dues یا Excused و موارد دیگه (مثل Cheek) که دائما تکرار میشه.(نا گفته نمونه که klipsch S4 هم همینطور عمل میکرد ودچار تیزی بدی میشد)
    z1000 با اینکه تو محدوده مید خوب عمل میکنه اما باعث شد بفهمم که چقدر صدای ex1000 بازه.یعنی فوق العاده صدای بازی داره و این مشکلش شاید به دلیل همین مساله و سواند استیج خیره کننده اش باشه که باعث شده حالت خیلی بالانس و کنترل شده ای توی این محدوده نداشته باشه.باز هم برای خاطر جمعی از dt880 هم استفاده کردم اما چون بدون آمپ تست کردم نمیتونم نظری بدم اما با همون صدای متوسطی که همین دو تراک رو شنیدم دیدم که به هیچ عنوان ایراد نمی تونه از آهنگ باشه و متاسفانه ex1000 تو این محدوده ضعیف عمل میکنه.البته با دستکاری تو اکولایزر تا حدی این مشکل رو میشه تعدیل کرد.اما به حق نمیشه از سایر ویژگی هاش به راحتی چشم پوشی کرد مثل بیس فوق العاده پر جزئیات و عمیقی که داره و سواند استج بازش که آدم از گوش دادن به سبک کلاسیک محروم نمیکنه و همیطور پاسخ فرکانسی بالاش و از نظر من راحتی استفاده اش.
    در آخر بگم که این چیزایی که گفتم برای کاربر کاملا آماتوری مثل من با گوش های کاملا معمولی شنیده شده و چه بسا که از نظر یه آدم حرفه ای با گوش های تربیت شده تفسیر کاملا وارونه ای داشته باشه.
    Last edited by mansell; 27-10-2013 at 06:48.

9. 5 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان اساتید. من امروز رفتم نمایندگی سنهایزر برای خرید px200 II که به قیمت 343 میداد. میخوام بدونم جای دیگه ای که مطمین باشه و با قیمت پایین تر و البته اصلشو با همون گارانتیه نامداران
    بتونم بخرم هست؟؟جایی رو اگه سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون.

درضمن مدل hd218i رو هم تست کردم میخوام بدونم تفاوت کیفی صوتی این مدل با px 200 چیه و چقدره؟؟

راستی وقتی با پلیر خودم تست کردم که گوشیsamsung wave هست هم صدا خیلی پایین بود هم که صدای خواننده درست پخش نمیشد اما خود فروشنده با پلیرش تست کرد مشکلی نداشت
    اینم بگم من گوشیمو قبلا با دو سه تا هدفونه دیگه چک کرده بودم مشکلی نداشت مشکل کجاست؟؟

ممنون میشم هرچه سریعتر به این سه مورد جواب بدین
    Last edited by Dearhossein; 28-10-2013 at 00:43.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    با اجازه اساتید چند مورد رو با تستی که ursamajor عزیز گذاشتند در مورد هدفون ex1000 بگم.
    تست رو با چند پلیر و هدفون انجام دادم.اول تراک ها-هر دو فرمت-( رو با کامپیوتر -صرفا برای اینکه یکبار کامل بشنوم بعدا هر آهنگ رو بیش از 10-15 بار-گوش کردم.(بیشتر متمرکز رو بخش مید و تریبل شدم) بعد Ex1000 رو به cowon c2 زدم و متوجه شدم که در تراک Amen صدای خواننده توی بعضی کلماتی که حروفی مثل س،ز،چ و... از حالت طبیعی خارج میشه و صدای تیزی پیدا میکنه که شبیه صوت زدن میشه و بدتر از اون سنج ها و سیمبال هایی هست که همراه صدای خواننده برای تلفظ کلماتی مثل س در Someone در دقیقه 00:44 اتفاق می افته و همینطور دقیقه 2:12 در جمله I'll Say It Again که واژه Say با سنجها همزمان میشه و صدای آزاردهنده رو پیدا میکنه قاعدتا این موارد در محدوده تریبل خودش رو نشون میده که اوج اون تو دقیقه 3:06 با بالا رفتن محدوده فرکانسی صدای خواننده و سنج هاست که از حالت طبیعی خارج میشه .این مساله حتی باعث میشه در مورد جهت صدای مثلا سنج ها دچار خطا بشیم.مثلا تو دقیقه 1:13 همین تراک جهتی که سنجها باید به گوش برسه سمت چپ هست و صدای خواننده تقریبا در مرکز اما همراه شدن این دو جوری شنیده میشه که انگار به نظر میرسه سنج ها از سمت چپ فاصله گرفته و به سمت مرکز اومده و با صدای خواننده تداخل پیدا کرده.برای اینکه مطمئن بشم ایراد در ضبط آهنگ نبوده از هدفون z1000 سونی استفاده کردم و متوجه شدم صدا کاملا عوض شد و دیگه از اون سیبیلانس و صوت کشیدن و خش دارشدن صدای خواننده خبری نبود.(هر چند یاد حرف دوست عزیزمون Rave افتادم که میگفت توی z1000 انگار بین ما و خواننده یه پرده ای کشیدن). به هر حال بهتر دیدم از پلیرهای دیگه هم استفاده کنم از یک مدل کریتیو قدیمی xfi و سونی nwz464 و یک پلیر iriver قدیمی که نتیجه تقریبا مشابه بود یعنی سونی باز هم همون مساله روداشت .در تراک دوم (Hello Stranger) هم اتفاق مشابه ای می افته که در ابتدای آهنگ کاملا حس می شه.Todays در اول جمله روی حرف ز یا promised یا dues یا Excused و موارد دیگه (مثل Cheek) که دائما تکرار میشه.(نا گفته نمونه که klipsch S4 هم همینطور عمل میکرد ودچار تیزی بدی میشد)
    z1000 با اینکه تو محدوده مید خوب عمل میکنه اما باعث شد بفهمم که چقدر صدای ex1000 بازه.یعنی فوق العاده صدای بازی داره و این مشکلش شاید به دلیل همین مساله و سواند استیج خیره کننده اش باشه که باعث شده حالت خیلی بالانس و کنترل شده ای توی این محدوده نداشته باشه.باز هم برای خاطر جمعی از dt880 هم استفاده کردم اما چون بدون آمپ تست کردم نمیتونم نظری بدم اما با همون صدای متوسطی که همین دو تراک رو شنیدم دیدم که به هیچ عنوان ایراد نمی تونه از آهنگ باشه و متاسفانه ex1000 تو این محدوده ضعیف عمل میکنه.البته با دستکاری تو اکولایزر تا حدی این مشکل رو میشه تعدیل کرد.اما به حق نمیشه از سایر ویژگی هاش به راحتی چشم پوشی کرد مثل بیس فوق العاده پر جزئیات و عمیقی که داره و سواند استج بازش که آدم از گوش دادن به سبک کلاسیک محروم نمیکنه و همیطور پاسخ فرکانسی بالاش و از نظر من راحتی استفاده اش.
    در آخر بگم که این چیزایی که گفتم برای کاربر کاملا آماتوری مثل من با گوش های کاملا معمولی شنیده شده و چه بسا که از نظر یه آدم حرفه ای با گوش های تربیت شده تفسیر کاملا وارونه ای داشته باشه.
    حرفت کاملاً درسته و خودم شخصاً قبولش دارم، به عنوان نمونه یک نقل قولی از ریویوی خودم می کنم:
    برام جالب شده بود که ببینم که دقیقاً این سوت کشیدن کجا رخ میده، برای همین برنامۀ
    رو باز کردم (این برنامه یک موج سینوسی توی همۀ فرکانس ها پخش می کنه.) و فرکانسی که بهش رسیدم یک چیزی نزدیک 5300 هرتز بود.
    ولی زیاد با نتیجه گیریت موافق نیستم. نمی خوام بگم دلایلی که آوردی غلطه. اصلاً. بلکه می خوام بگم نتیجه ایی که از دلایلت گرفتی، اثبات کردنش خیلی سخت و تقریباً غیر ممکنه.
    شما توی پستت از وجود پیک توی صدای ex1k نتیجه گرفتی که ایراد داره. ولی واقعاً این ایراده؟ یکی میاد و اسمش رو میزاره سبک صدا. یعنی مثلاً سران شرکت سونی میان و می گن ما از قصد این کار رو کردیم. و سبک صدای هدفون ما اینطوریه. حالا شما خوشتون نیومده، خیلی ها خوششون میاد. در اصل همون بحث قدیمی رو اینجا باید دوباره تکرار کنیم، وقتی صحبت از کیفیت فرکانس های مختلف می کنیم، این یک امر مطلق بین افراد مختلف هستش، ولی وقتی صحبت از کمیت فرکانس های مختلف می کنیم، خب یکی میاد می گه من بیس زیاد دوست دارم یکی می گه من بیس کم دوست دارم، یکی هم ممکنه بیاد بگه من پیک توی حدود 5300 هرتز دوست دارم. البته این کمیت و کیفیت خیلی هم مستقل از هم نیستن. من توی ریویوی خودم یکمقداری بیشتر در این مورد صحبت کردم.
    یک چنین اتفاقی قبلاً در مورد هدفون heiraudio ha4i هم توی هدفایی افتاده بود که قضیه خیلی بدتر از این بود ولی من حال تعریفش رو الأن ندارم دیگه

12. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان اساتید. من امروز رفتم نمایندگی سنهایزر برای خرید px200 II که به قیمت 343 میداد. میخوام بدونم جای دیگه ای که مطمین باشه و با قیمت پایین تر و البته اصلشو با همون گارانتیه نامداران
    بتونم بخرم هست؟؟جایی رو اگه سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون.

درضمن مدل hd218i رو هم تست کردم میخوام بدونم تفاوت کیفی صوتی این مدل با px 200 چیه و چقدره؟؟

راستی وقتی با پلیر خودم تست کردم که گوشیsamsung wave هست هم صدا خیلی پایین بود هم که صدای خواننده درست پخش نمیشد اما خود فروشنده با پلیرش تست کرد مشکلی نداشت
    اینم بگم من گوشیمو قبلا با دو سه تا هدفونه دیگه چک کرده بودم مشکلی نداشت مشکل کجاست؟؟

ممنون میشم هرچه سریعتر به این سه مورد جواب بدین
    سلام.
    اگر بخواهید با گارانتی نامداران بخرید باید از فروشگاه های نامداران تهیه کنید که قیمت همه آنها یکسان است.
    HD218 را تست نکرده ام اما HD228 از PX200-II کیفیت صدای پاینتری دارد...
    اما مشکل کم بودن حجم صدا مربوط به عدم توانایی تلفن همراه شما برای Drive (راه اندازی) هدفون است. معمولا" پلیر ها توانایی بیشتری برای این کار دارند. در ضمن این مشکل را با PX200-II و AKG K99 نیز خواهید داشت. اگر در رده قیمتی PX200-II هدفونی می خواهید که حجم صدای بالاتری داشته باشد، AKG Q460 مناسب خواهد بود.
    موفق باشید.

14. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام کاوه جان ممنونم...
    مشکل اینجا بود که یه فرکانس مزاحم روی صدای خواننده بود طوری که اصلا مشخص نبود چی داره میگه نویز شدید که توذوق میزد
    درضمن من این گوشیمو با هدفون های creative hq1600 و philips shp 2000 و akg 44 ویکی دومدل audio technica هم تست کردم مشکلی نداشتن
    یعنی px 200 از این هدفون هایی که نام بردم توان بیشتری لازم داره؟؟

... سورس خود فرو شنده هم huawi ascend mate بود که تقریبا یه گوشیه
    البته من سورسم کارت کریتیو XI-FI soround sound blaster هست اما شاید بخوام بعدا تبلت یا فبلت بگیرم... بااین کارت صدا که مشکلی تو درایو نداره؟؟
    نه یک حجم صدای خوب و استاندارد میخوام. نمیخوام که گوش رو اذیت کنه

Last edited by Dearhossein; 28-10-2013 at 12:46.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام کاوه جان ممنونم...
    مشکل اینجا بود که یه فرکانس مزاحم روی صدای خواننده بود طوری که اصلا مشخص نبود چی داره میگه نویز شدید که توذوق میزد
    درضمن من این گوشیمو با هدفون های creative hq1600 و philips shp 2000 و akg 44 ویکی دومدل audio technica هم تست کردم مشکلی نداشتن
    یعنی px 200 از این هدفون هایی که نام بردم توان بیشتری لازم داره؟؟

... سورس خود فرو شنده هم huawi ascend mate بود که تقریبا یه گوشیه
    البته من سورسم کارت کریتیو XI-FI soround sound blaster هست اما شاید بخوام بعدا تبلت یا فبلت بگیرم... بااین کارت صدا که مشکلی تو درایو نداره؟؟
    نه یک حجم صدای خوب و استاندارد میخوام. نمیخوام که گوش رو اذیت کنه

اساتید دیگه مثل سالار خان ، t-jays، و rave عزیز هیچ نظری ندارن؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •