این فیفا فقط توجه میکنه که تیم میبره یا میبازه
نگاه نمیکنه به اینکه ایران سه تا تیم درپیت رو برده![]()
بله
خير
این فیفا فقط توجه میکنه که تیم میبره یا میبازه
نگاه نمیکنه به اینکه ایران سه تا تیم درپیت رو برده![]()
البته کمی هم داغون هست رده بندیشون
اگردرست بود الان ایتالیا که توی یورو افتضاح کار کرده بود تیم دوم جدول نبود
بابا شما کی هستین دیگه فکر کنم اگه ایران هی بدتر بشه خوشحال میشیدا
ایتالیا قهرمان جام جهانیه قبلیه برای همین امتیازاش زیاد بوده و با بد بازی کردن هم باز دوم فکر نکنم ایراد داشته باشه
رده بندی قبلی فکر کنم آرژانتین اول بود این ماه ترکیده![]()
به نظر من سازمان لیگ باید یه طرح ضربتی بزاره که هر بازیکنی با تیمی قرارداد میبنده تا 6ماه حق قرارداد بستن با تیمای دیگه رو نداره
میدونم اینم اصلا حرفه ای نیستش ولی جواب حرکت غیر حرفه ای رو جور دیگه ای نمیشه داد
اخه مگه چه قدر امتیاز میگیره که یهو 20 تا پله سقوط می کنه بعد 37 تا صعود ؟؟؟
نصیرزاده همون روز اول گفته بود که حضور 2تا تیم از یه باشگاه مخالف قوانین فیفا هستش
ولی قرار بود که با عوض شدن هیئت مدیره و رفتن به زیر چتر حمایتی شرکت چیکا ادامه بدن ولی خب این کار خیلی غیر حرفه ای بود
درسته علاقه ای به سپاهانیا ندارم ولی انصافا خیلی بده که آدم زحمت یه سری جوون رو نادیده بگیره سر یه سری ملاحظاتی که مثلا شرکت فولاد 2-3تا تیم داشته باشه از شهرای مختلف توی لیگ برتر
در حدی که یوهو 10تا پله سقوط کرد و 11تا صعود(نه 37تا).:dاخه مگه چه قدر امتیاز میگیره که یهو 20 تا پله سقوط می کنه بعد 37 تا صعود ؟؟؟
میخاستن تو اصفهان با همین تیم زیر نظر چیکا بمونن ولی علی آبادی گفت که بیش از 2 باشگاه تو هر شهری نباید باشه. اونا هم مجبور شدن امتیازشو بدن بره.
جالبه.ته عدالته!
هر چند كه اهوازي هستم ولي واقعا متأسفم .... واقعا فقط در مملكت ما و با وجود اين بي لياقتايي كه سر كارن ميشه اين حق خوريها اتفاق بيفته ........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)