سلام دوستان
منم زنگ زدم گفتم از حجمم کم شده می گه از دیشب دیگه دانلود رایگان کلا حذف شده می گم حداقلش که می تونستید خبر کنید می گه آره دیگه همکاران کم لطفی کردن زنگ نزدن فقط همین... نه عذرخواهی نه هیچی ...![]()
سلام دوستان
منم زنگ زدم گفتم از حجمم کم شده می گه از دیشب دیگه دانلود رایگان کلا حذف شده می گم حداقلش که می تونستید خبر کنید می گه آره دیگه همکاران کم لطفی کردن زنگ نزدن فقط همین... نه عذرخواهی نه هیچی ...![]()
این گلدنت گفتم از نجاست سگ هم کثیفتر هستند سرعت افتضاح (1 روز در هفته شاید خوب باشه) سرورهای خارجی داغون کلا ایتنرنتی نیست حالا شب هم بردارن دیگه چه مفهومی داره خیلی مشهد داغون شده احمدی نژاد هم بشه شهردار مشهد دیگه این مشهد کاملا میشه شهر افراطیون اصول گراها عرب ها و بلوچ ها و....
وای دیشب زدم رو دانلود صبح دیدم بلههههههه 3.5 گیگ به فنا رفته .زنگ زدم میگه آقای محترم از دیشب بعضی طرح ها دانلود شبانه اش برداشته شده (یه چیزی هم انگار ما بدهکاریم )،میگم چرا اطلاع رسانی نکردید میگه شکایت دارید زنگ بزنید واحد شکایات !!
دو روز نیست وزیر جدید اومدن فکر کنم باید به دیال آپ برگردیم . ....مچکریم
Last edited by mohsen1849; 19-08-2013 at 12:30.
عجــــــــب.زنگ زدم میگم از حجمم کم شده میگه دیشب بعضی از طرح ها شبانه رایگانشون برداشته شده. میگم کدوم طرح ها برداشته نشدن میگه کمپین.طرح خانواده و بعثت !!! بعد من که طرحم 1 طلایی هستم شبانم برداشته شده.نمیدونم به مردم مشهد به چشم چی نگاه میکنن یعنی اینقدر ما بدبختیم که هر بلایی خواستن سرمون میارن ازش میگذریم بعد تهران وضعشون تغییر نمیکنه هیچ بهتر هم میشه...
بهش میگم شماره شکایات چنده میگه برای چی میخواین شکایت کنین مخابرات اومده طرح شبانه رایگان را به عنوان یک تشویقی گذاشته که الان مدتش تمام شده .
شما وقتی طرح گرفتین بهتون حرفی از پهنای باند رایگان نزدن میگم چی نزدن من قبل از خرید پرسیدم طرحم شبانه رایگان داره یا نه گفتین داره و همین طور در قسمت تعرفه سایت مخابرات اطلاعات را زده که شبانه رایگان داره. ساکت شد..
دوستان اینطور نمیشه سر کرد اگر شاکی هستید واقعا و میخواهید به جایی برسیم خواهشا دوستان بیاین همگی بریم مخابرات مرکزی مشهد و تکلیف این وضع را روشن کنیم با یکی دو نفر وضعه بهتر نمیشه بلکه بدتر هم میشه اما اگه همه یک قدم بردارن می تونم وضعه را بهتر هم بکنیم.
Last edited by !INFERNAL; 19-08-2013 at 12:58.
یه گیگ هدیه دادند 3 گیگ به نامردی و بدون اطلاع رسانی قبلی دزدی کردن. عجب !!
من سری قبلی که شبانه حجم کرده بودن توی بازرسی مخابرات شکایت پر کردم که بعداز چند روز برگشت زدند.
توصیه میکنم همه از مبادی قانونی شکایات خودتون رو مستند مطرح کنید و به یه نفر واگذار نکنید . با فحش و لعن نفرین هم نه در این انجمن و نه در هیچ کجا انتظار یک اپسیلون تغییر رو نداشته باشید.
هیچ فایده نداره سگ زرد برادر شغاله مخابرات هیچ کار هست خودشون هم معلوم نیست چقدر از شرکت گلدنت شیرینی میگیرن ماه پیش گفتم من گلدنت رو میشناسم ارزش فحش دادن هم ندارن انقدر کثیف هست یک تایپک درست کنیم و شکایت کنیم تهران و انقدر ایمیل بزنیم که وزیر جدید کاری بکنه مخابرات مشهد رو عوض کنه و گلدنت رو برداره تو مشهد هیچ کار نمیتونین بکنین فقط تهران
فیبر نوری هر کس میتونه وایمکس بگیره خط مسی هم بطور متال برن شرکت دیگه شبانه نباشه های وب میگیری سرعت بالاتر حجم زیاد هم شارژ کنی گیگ خیلی ارزون تر میشه
دهنشون سرویس 326 MB ساعت 5 صبح الان نگاه کردم تو ریز کار ها واسه دانلود زده
از عزیزان خواهش میکنم یک روز همه باهم بریم مخابرات مرکزی
Last edited by shoojats; 19-08-2013 at 13:49.
من بیشتر شبا تا2 بیدارم و حجممو چک میکنم یه دو هفته ای بود که ازم دزدی نشده بود که صبح5.30از خواب پاشدم دیدم از حجمم2.1گیگ دزدیده(هنوز وزیرجدید اومده میخواد یه شبه بارشو ببنده؟؟؟ گرونی. نبود ازادی بیان وخفقان اخه ما به چی این مملکت خراب ودزد دلخوش باشیم نه ازادی داریم خواسته باش بری تو کوچه شعار بدی100 متر نرفته میان میبرنت سر به نیستت میکنن دیگه هیچکس تو رو یادش نمیاد نه امنیت چند ماهه زحمت کشیدیم بیل زدیم سرما گرما اونوقت یه دزد یه شبه میزنه به باغت همشو میدزده یارو رو همونجا میگیری110میاد با مال دزدی میبرتش بعد میری برای شکایت میگه کوشاهدت اخه ساعت2شب تو بر بیابون شاهدم کجا بود تازه به جرم تهمت دادگاهیت میکنن )
الان کسی میدونه کدوم طرحها شبانش حذف شده.مال من نقره ای10 گیگ3ماهه هست ازم کم شده دیروز رفتم نمایندگی اسا تک یارو گفت جای شما سرویس میدیم ولی باید3میلیون بدید دیدم بالای100نفر جای ما از مخابرات دارن که اگه همشون بیان همون هزینه ای که واسه اینترنت مخابرات میدیم میشه ولی مشکل اینه که هماهنگ نیستیم و فقط چند نفر میان اینکارو انجام بدیم(به این میگن همبستگی)
Last edited by mr1987; 19-08-2013 at 13:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)