تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 1805 اولاول ... 2953453853913923933943953963973983994054454958951395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    منم زنگ زدم گفتم از حجمم کم شده می گه از دیشب دیگه دانلود رایگان کلا حذف شده می گم حداقلش که می تونستید خبر کنید می گه آره دیگه همکاران کم لطفی کردن زنگ نزدن فقط همین... نه عذرخواهی نه هیچی ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

دوستان زنگ زدم میگن طرح شما از اون طرح هایی هست که دانلود رایگان شبانش حذف شده!!!

هر چی دادوقال کردم به جایی نرسید الان تلفن ورداشتم به پایین و بالای مخابرات زنگ می زنم

تا درستش کنم

فکر کنم می خوان تمام دانلود های رایگان همه ی طرح ها رو حذف کنن

خدا ازشون نگذره

موقعی که پول رو میگیرن و قرار داد می بندن از این خبرا نبود حالا می زنن زیره قرار داد و تمام دانلود ها رو پولی می کنن
    این گلدنت گفتم از نجاست سگ هم کثیفتر هستند سرعت افتضاح (1 روز در هفته شاید خوب باشه) سرورهای خارجی داغون کلا ایتنرنتی نیست حالا شب هم بردارن دیگه چه مفهومی داره خیلی مشهد داغون شده احمدی نژاد هم بشه شهردار مشهد دیگه این مشهد کاملا میشه شهر افراطیون اصول گراها عرب ها و بلوچ ها و....

3. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen1849's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

وای دیشب زدم رو دانلود صبح دیدم بلههههههه 3.5 گیگ به فنا رفته .زنگ زدم میگه آقای محترم از دیشب بعضی طرح ها دانلود شبانه اش برداشته شده (یه چیزی هم انگار ما بدهکاریم )،میگم چرا اطلاع رسانی نکردید میگه شکایت دارید زنگ بزنید واحد شکایات !!

دو روز نیست وزیر جدید اومدن فکر کنم باید به دیال آپ برگردیم . ....مچکریم
    Last edited by mohsen1849; 19-08-2013 at 12:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دزد دزد دزد

6. این کاربر از sir12011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه !INFERNAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عجــــــــب.زنگ زدم میگم از حجمم کم شده میگه دیشب بعضی از طرح ها شبانه رایگانشون برداشته شده. میگم کدوم طرح ها برداشته نشدن میگه کمپین.طرح خانواده و بعثت !!! بعد من که طرحم 1 طلایی هستم شبانم برداشته شده.نمیدونم به مردم مشهد به چشم چی نگاه میکنن یعنی اینقدر ما بدبختیم که هر بلایی خواستن سرمون میارن ازش میگذریم بعد تهران وضعشون تغییر نمیکنه هیچ بهتر هم میشه...
    بهش میگم شماره شکایات چنده میگه برای چی میخواین شکایت کنین مخابرات اومده طرح شبانه رایگان را به عنوان یک تشویقی گذاشته که الان مدتش تمام شده .
    شما وقتی طرح گرفتین بهتون حرفی از پهنای باند رایگان نزدن میگم چی نزدن من قبل از خرید پرسیدم طرحم شبانه رایگان داره یا نه گفتین داره و همین طور در قسمت تعرفه سایت مخابرات اطلاعات را زده که شبانه رایگان داره. ساکت شد..
    دوستان اینطور نمیشه سر کرد اگر شاکی هستید واقعا و میخواهید به جایی برسیم خواهشا دوستان بیاین همگی بریم مخابرات مرکزی مشهد و تکلیف این وضع را روشن کنیم با یکی دو نفر وضعه بهتر نمیشه بلکه بدتر هم میشه اما اگه همه یک قدم بردارن می تونم وضعه را بهتر هم بکنیم.
    Last edited by !INFERNAL; 19-08-2013 at 12:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه گیگ هدیه دادند 3 گیگ به نامردی و بدون اطلاع رسانی قبلی دزدی کردن. عجب !!
    من سری قبلی که شبانه حجم کرده بودن توی بازرسی مخابرات شکایت پر کردم که بعداز چند روز برگشت زدند.
    توصیه میکنم همه از مبادی قانونی شکایات خودتون رو مستند مطرح کنید و به یه نفر واگذار نکنید . با فحش و لعن نفرین هم نه در این انجمن و نه در هیچ کجا انتظار یک اپسیلون تغییر رو نداشته باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جدی حذف شده ؟ :|

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

عجــــــــب.زنگ زدم میگم از حجمم کم شده میگه دیشب بعضی از طرح ها شبانه رایگانشون برداشته شده. میگم کدوم طرح ها برداشته نشدن میگه کمپین.طرح خانواده و بعثت !!! بعد من که طرحم 1 طلایی هستم شبانم برداشته شده.نمیدونم به مردم مشهد به چشم چی نگاه میکنن یعنی اینقدر ما بدبختیم که هر بلایی خواستن سرمون میارن ازش میگذریم بعد تهران وضعشون تغییر نمیکنه هیچ بهتر هم میشه...
    بهش میگم شماره شکایات چنده میگه برای چی میخواین شکایت کنین مخابرات اومده طرح شبانه رایگان را به عنوان یک تشویقی گذاشته که الان مدتش تمام شده .
    شما وقتی طرح گرفتین بهتون حرفی از پهنای باند رایگان نزدن میگم چی نزدن من قبل از خرید پرسیدم طرحم شبانه رایگان داره یا نه گفتین داره و همین طور در قسمت تعرفه سایت مخابرات اطلاعات را زده که شبانه رایگان داره. ساکت شد..
    دوستان اینطور نمیشه سر کرد اگر شاکی هستید واقعا و میخواهید به جایی برسیم خواهشا دوستان بیاین همگی بریم مخابرات مرکزی مشهد و تکلیف این وضع را روشن کنیم با یکی دو نفر وضعه بهتر نمیشه بلکه بدتر هم میشه اما اگه همه یک قدم بردارن می تونم وضعه را بهتر هم بکنیم.

هیچ فایده نداره سگ زرد برادر شغاله مخابرات هیچ کار هست خودشون هم معلوم نیست چقدر از شرکت گلدنت شیرینی میگیرن ماه پیش گفتم من گلدنت رو میشناسم ارزش فحش دادن هم ندارن انقدر کثیف هست یک تایپک درست کنیم و شکایت کنیم تهران و انقدر ایمیل بزنیم که وزیر جدید کاری بکنه مخابرات مشهد رو عوض کنه و گلدنت رو برداره تو مشهد هیچ کار نمیتونین بکنین فقط تهران

فیبر نوری هر کس میتونه وایمکس بگیره خط مسی هم بطور متال برن شرکت دیگه شبانه نباشه های وب میگیری سرعت بالاتر حجم زیاد هم شارژ کنی گیگ خیلی ارزون تر میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دهنشون سرویس 326 MB ساعت 5 صبح الان نگاه کردم تو ریز کار ها واسه دانلود زده

از عزیزان خواهش میکنم یک روز همه باهم بریم مخابرات مرکزی
    Last edited by shoojats; 19-08-2013 at 13:49.

12. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من بیشتر شبا تا2 بیدارم و حجممو چک میکنم یه دو هفته ای بود که ازم دزدی نشده بود که صبح5.30از خواب پاشدم دیدم از حجمم2.1گیگ دزدیده(هنوز وزیرجدید اومده میخواد یه شبه بارشو ببنده؟؟؟ گرونی. نبود ازادی بیان وخفقان اخه ما به چی این مملکت خراب ودزد دلخوش باشیم نه ازادی داریم خواسته باش بری تو کوچه شعار بدی100 متر نرفته میان میبرنت سر به نیستت میکنن دیگه هیچکس تو رو یادش نمیاد نه امنیت چند ماهه زحمت کشیدیم بیل زدیم سرما گرما اونوقت یه دزد یه شبه میزنه به باغت همشو میدزده یارو رو همونجا میگیری110میاد با مال دزدی میبرتش بعد میری برای شکایت میگه کوشاهدت اخه ساعت2شب تو بر بیابون شاهدم کجا بود تازه به جرم تهمت دادگاهیت میکنن )

الان کسی میدونه کدوم طرحها شبانش حذف شده.مال من نقره ای10 گیگ3ماهه هست ازم کم شده دیروز رفتم نمایندگی اسا تک یارو گفت جای شما سرویس میدیم ولی باید3میلیون بدید دیدم بالای100نفر جای ما از مخابرات دارن که اگه همشون بیان همون هزینه ای که واسه اینترنت مخابرات میدیم میشه ولی مشکل اینه که هماهنگ نیستیم و فقط چند نفر میان اینکارو انجام بدیم(به این میگن همبستگی)
    Last edited by mr1987; 19-08-2013 at 13:50.

14. 3 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •