البته اينم بگم که در اصل ميخوام که فيسبوک رو تو اين برنامه به حالت پى سىس يا دسکتاپ تغيير بدم .ممنون
البته اينم بگم که در اصل ميخوام که فيسبوک رو تو اين برنامه به حالت پى سىس يا دسکتاپ تغيير بدم .ممنون
من فک نکنم opera mini حالت دسکتاپ داشته باشه ولی در opera mobile میتونی به settings/advanced/user agent بری و رو حالت دسکتاپ قرار بدی![]()
سلام
رو گوشیم رام morsin نصبه. چند روزیه باطری به شدت مصرفش رفته بالا , توی یه نصفه روز بدون استفاده خالی میشه
وقتی هم گوشی رو میزنی تو شارژ تاچ گوشی قاطی میکنه. بعضی وقتا اصلا کار نمیکنه
ریست کلی کردم درست نشد. رام رو عوض کردم prime hd ریختم , بازم درست نشد.
چیکار کنم به نظرتون ؟ کرنل عوض کنم ؟ فلش کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام عزیز
شما باید گوشیتون رو کالیبره کنید حتما. احتمال زیاد مشکلتون حل میشه عزیز. اینم مراحل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 375 هم یه نگاه کنی بد نیست. ولی از همین روش استفاده کن.
شادباشید![]()
Last edited by ALI . R; 29-06-2012 at 22:09.
دوستان کسی رو این گوشی تا بحال برنامه viber و whtssapp نصب کرده؟
روی ورژن اصلی و خود گوشی منظور انددروییدش جواب میده یا باید گوشی رو به آخرین نسخه اندرویید برای این گوشی به روز رسانی کرد؟
آخرین ورژن برای این گوشی چه ورژنی هست؟
سلام. دوستان من رام prime hd 6 داشتم كه خيلي خوب و روون بود.
بعد prime hd 9 رو نصب كردم ولي خيلي كنده. حالا وقتي ورژن 6 رو نصب مي كنم ديگه گوشي بالا نمياد. چرا اينجوري شده ؟ رو هسته nAa هم نصب كردم.
سلام..
دوستان الان قیمت صفر این گوشی چنده؟
کسی اینجا قصد فروش گوشیش رو نداره؟
سلام عزیز
تا حالا این برنامه ها رو نصب نکردم ببینم.
در مورد آخرین ورژنش هم همون 2.1 هست . که یه سری رام های کاستوم هستند که با نصب آن ها ورژنش 2.3.7 میشه.![]()
سلام عزیز
شما اگه میخواستید ورژن 6 رو دوباره نصب میکردید . باید اول هسته گوشی رو ریفلش کنید بعد فکتوری ریست کنید بعد از mont & strong این format system fcki بزنید. دیگه مشکل پیش نمیاد
شادباشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)