تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 507 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

کلا فکر دعوای فیزیکی رو نکنید
    دو حالت داره یا میزنی که ازت شکایت میکنن و اخر سر مجبوری به طرف التماس کنی یا پول هنگفتی بدی
    یا میخوری که ضایع میشی میره, شانس هم که نداری طرف فرار میکنه نمیتونی ازش شکایت کنی البته اگه زنده باشی !

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

هیچوقت کاری رو رفاقتی انجام ندید...
    اگر هم دوستی، درخواستی داشت، اول با عقل محاسبه کنید!

خیلی از اوقات، دوستان به اسم رفاقت کارهای غیرمعمولی از آدم میخوان که یا بار خودشون رو سبک کنن یا از شما سوءاستفاده کنن.

چندوقت پیش، یک نفر(x) از من میخواست که به خاطر رفاقت با یک نفر دیگه(y) کاملا قطع رابطه کنم!
    بعدا ثابت شد خود x هم با y قطع رابطه نکرده... فقط میخواست منو این وسط خراب کنه!

رفاقت مرد!

یا نمونه داشتیم یک نفر از دوستان تو اهواز، به اسم رفاقت بجای یک نفر دیگه، مشروب جابجا کرده که گرفتنش و شخص اصلی هم انکار میکنه که خبری از مشروب و ... نداره.

3. 9 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

برای کارهایی که نیاز به مطالعه ی دقیق و زیاد هست من تجربه بهم نشون داده که بهتره پرینت بگیرید و مطالعه کنید و با پی سی و تبلت بازده زیاد جالب نیست!
    چشم ها در اثر استفاده ی طولانی مدت و در زمان محدود از این وسایل بسیار خسته میشه! و تمرکز هم کمتره

در آغاز فعالیت مصطفـی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کادوی روز زن رو فراموش نکنید ...
    رودربایستی هم نداره ...
    بعضیا فکر میکنن فقط به همسر یا دوست صمیمیشون کادوی روز زن بدهند و مادر و خواهر رو به همون گفتن تبریک شفاهی قناعت میکنن ...
    طبع زن ها رو بشناسین .... زن چه مادر باشه ، چه خواهر باشه ، چه همسر و غیره از کادو گرفتن خیلی خوشحال میشه .... اکثر مواقع هم به روی خودش نمیاره ....
    کادوی تکراری هم نگیرین ... نقطه مقابل خوشحال کردنشون هست ....
    یه شاخه گل .... یه سی دی آهنگ .... یه کتاب داستان جالب ( مثلا میتونم عطر سنبل عطر کاج رو پیشنهاد بدم ) .... یه وسیله زینتی رو بگیرین
    روز زن به همه کاربرای خانم هم تبریک میگم

6. 14 کاربر از مصطفـی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

امروز یه برنامه جالب دیدم
    تجربه خیلی قشنگی رو منتقل کرده بود
    چیزی که برای انتخاب یه همراه ملاک خیلی جونداریه
    و الحق هم هدفی و فکر مشترکه...

8. 2 کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستان این تایپیک به من ربطی نداره ولی خرابش نکنید این تایپیک درد و دل و توهمات عشقی نیست
    یا طرف میاد میگه سیگار بده نکشید ! الان چقد زور زده طرف این تجربه رو به دست اورده من نمیدونم :|
    یه چیز مفید بنویسین که آدم میاد تو تایپیک استفاده کنه نه هر چرت و پرتی به ذهنتون رسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه یه زمانی مجبور شدید از بیرون خونه پرینت بگیرید ، حتما دقت کنید که اون صفحات به درد هیچ کسی نخوره. چون خیلی راحت مسئول پرینت می تونه یه نسخه از اونو برای خودش نگه داره...

از اون مهم تر دقت کنین تا تحقیق ، پروژه ، عکس خصوصی یا هر چیز مهم دیگه ای رو توی فلشی که تحویل مغازه دار می دید ، نریزید. چون بعضی از کاسب ها از این طریق هم درآمد دارن و بعد مدتی شما میمونید و حتی نمی دونید از کجا ضربه خوردین؟!

11. 11 کاربر از mb1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    همیشه حداکثر دقت رو توی انتخاب دوست به خرج بدید ... هیچوقت تا با کسی خیلی خیلی صمیمی نشدید رازهای زندگیتونو بهش نگید ...
    خدای نکرده دور از جونتون یه روزی مثلِ امروزِ من نشید که توی سر خودتون بزنید و وقتی کار از کار گذشته و دوستاتون (!) روی واقعیشون و تربیت خانوادگیشونو نشونتون دادن به خودتون بگین این "کثافتا" چیَن که من دور و بر خودم جمع کردم...

13. 6 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

تو محل کار فقط سرت تو کار خودت باشه و وظیفه تو ب درستی انجام بده !!! کاری نداشته باش اطرافیانت کار نمی کنن و کار رو میپیچونن

15. 6 کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

یک تجربه برای فروشنده ها ی پوشاک ، بوتیک ، کفش فروشی :

1- دوستان به هیچ عنوان ممکنه به هیچ عنوان وقتی مشتری میاد داخل مغازه به مشتری حمله نکنید و با سوال های رگباری مشتری بیچاره رو گیج نکنید .

شده مشتری میاد فروشگاه طرف انقدر مشتری رو سوال پیچ میکنه مشتری اصلا زده میشه نمونه : چی میخواید ، قرمز یا ابی؟ ، سبز یا بنفش؟ ، این جنس مد روزه ، چی

شد ؟ ، خوشت اومد ؟ ، خوشت نیومد ؟ ، به دلت نشست ؟ ، یکی دیگه بیارم ، برو همینو پرو کن ،پسندیدی ؟ نپسندیدی ، الان یکی دیگه میارم ، وایسه زنگ بزنم انبار ....و

........

اینطوری مشتری زده میشه و به هیچ عنوان ممکنه دیگه پاشو فروشگاهتون نمیزاره .

مشتری عادتش این هست . وارد فروشگاه شما بشه ، همه جنس ها در دسترس باشند ، اگر خوشش اومد خودش صدا تون میکنه و جزئیات بیشتری میخواد.

وقتی مشتری وارد مغازه میشه . بگید سلام . درخدمتتون هستم . بعد اگر چیزی خواست راهنمایی و اگر گفت اجازه بدید جنس ها رو ببینم . با سوال های رگباری گیجش نکنید و راحتش بگذارید .

2- وقتی مشتری اومد تا زمانی که ازتون نخواسته 100 تا جنس نریزین جلوی دستش . اینطوری فکر میکنه به اجبار باید خرید کنه حتی اگر خوشش نیومد .

3- وقتی مشتری از جنسی خوشش نمیاد و عذر خواهی میکنه از فروشگاه میره بیرون . با حالت طلبکارانه نگاه نکنید و خشم نکنید . این رفتارتون باعث میشه اخرین باری

باشه که وارد فروشگاهتون میشه . و تبلیغ منفی برای فروشگاهتون میشه .

>>>> اگر بدونید رفتار با مشتری چقدر روی فروشتون تاثیر داره برای مشتری فرش قرمز پهن میکنید . <<<<

Last edited by استاد شیفو; 19-04-2015 at 18:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •