کلا فکر دعوای فیزیکی رو نکنید
دو حالت داره یا میزنی که ازت شکایت میکنن و اخر سر مجبوری به طرف التماس کنی یا پول هنگفتی بدی
یا میخوری که ضایع میشی میره, شانس هم که نداری طرف فرار میکنه نمیتونی ازش شکایت کنیالبته اگه زنده باشی !
کلا فکر دعوای فیزیکی رو نکنید
دو حالت داره یا میزنی که ازت شکایت میکنن و اخر سر مجبوری به طرف التماس کنی یا پول هنگفتی بدی
یا میخوری که ضایع میشی میره, شانس هم که نداری طرف فرار میکنه نمیتونی ازش شکایت کنیالبته اگه زنده باشی !
هیچوقت کاری رو رفاقتی انجام ندید...
اگر هم دوستی، درخواستی داشت، اول با عقل محاسبه کنید!
خیلی از اوقات، دوستان به اسم رفاقت کارهای غیرمعمولی از آدم میخوان که یا بار خودشون رو سبک کنن یا از شما سوءاستفاده کنن.
چندوقت پیش، یک نفر(x) از من میخواست که به خاطر رفاقت با یک نفر دیگه(y) کاملا قطع رابطه کنم!
بعدا ثابت شد خود x هم با y قطع رابطه نکرده... فقط میخواست منو این وسط خراب کنه!
رفاقت مرد!
یا نمونه داشتیم یک نفر از دوستان تو اهواز، به اسم رفاقت بجای یک نفر دیگه، مشروب جابجا کرده که گرفتنش و شخص اصلی هم انکار میکنه که خبری از مشروب و ... نداره.![]()
برای کارهایی که نیاز به مطالعه ی دقیق و زیاد هست من تجربه بهم نشون داده که بهتره پرینت بگیرید و مطالعه کنید و با پی سی و تبلت بازده زیاد جالب نیست!
چشم ها در اثر استفاده ی طولانی مدت و در زمان محدود از این وسایل بسیار خسته میشه! و تمرکز هم کمتره
کادوی روز زن رو فراموش نکنید ...
رودربایستی هم نداره ...
بعضیا فکر میکنن فقط به همسر یا دوست صمیمیشون کادوی روز زن بدهند و مادر و خواهر رو به همون گفتن تبریک شفاهی قناعت میکنن ...
طبع زن ها رو بشناسین .... زن چه مادر باشه ، چه خواهر باشه ، چه همسر و غیره از کادو گرفتن خیلی خوشحال میشه .... اکثر مواقع هم به روی خودش نمیاره ....
کادوی تکراری هم نگیرین ... نقطه مقابل خوشحال کردنشون هست ....
یه شاخه گل .... یه سی دی آهنگ .... یه کتاب داستان جالب ( مثلا میتونم عطر سنبل عطر کاج رو پیشنهاد بدم ) .... یه وسیله زینتی رو بگیرین
روز زن به همه کاربرای خانم هم تبریک میگم
![]()
امروز یه برنامه جالب دیدم
تجربه خیلی قشنگی رو منتقل کرده بود
چیزی که برای انتخاب یه همراه ملاک خیلی جونداریه
و الحق هم هدفی و فکر مشترکه...
دوستان این تایپیک به من ربطی نداره ولی خرابش نکنید این تایپیک درد و دل و توهمات عشقی نیست
یا طرف میاد میگه سیگار بده نکشید ! الان چقد زور زده طرف این تجربه رو به دست اورده من نمیدونم :|
یه چیز مفید بنویسین که آدم میاد تو تایپیک استفاده کنه نه هر چرت و پرتی به ذهنتون رسید
اگه یه زمانی مجبور شدید از بیرون خونه پرینت بگیرید ، حتما دقت کنید که اون صفحات به درد هیچ کسی نخوره. چون خیلی راحت مسئول پرینت می تونه یه نسخه از اونو برای خودش نگه داره...
از اون مهم تر دقت کنین تا تحقیق ، پروژه ، عکس خصوصی یا هر چیز مهم دیگه ای رو توی فلشی که تحویل مغازه دار می دید ، نریزید. چون بعضی از کاسب ها از این طریق هم درآمد دارن و بعد مدتی شما میمونید وحتی نمی دونید از کجا ضربه خوردین؟!
سلام
همیشه حداکثر دقت رو توی انتخاب دوست به خرج بدید ... هیچوقت تا با کسی خیلی خیلی صمیمی نشدید رازهای زندگیتونو بهش نگید ...
خدای نکرده دور از جونتون یه روزی مثلِ امروزِ من نشید که توی سر خودتون بزنید و وقتی کار از کار گذشته و دوستاتون (!) روی واقعیشون و تربیت خانوادگیشونو نشونتون دادن به خودتون بگین این "کثافتا" چیَن که من دور و بر خودم جمع کردم...
تو محل کار فقط سرت تو کار خودت باشه و وظیفه تو ب درستی انجام بده !!! کاری نداشته باش اطرافیانت کار نمی کنن و کار رو میپیچونن![]()
یک تجربه برای فروشنده ها ی پوشاک ، بوتیک ، کفش فروشی :
1- دوستان به هیچ عنوان ممکنه به هیچ عنوان وقتی مشتری میاد داخل مغازه به مشتری حمله نکنید و با سوال های رگباری مشتری بیچاره رو گیج نکنید .
شده مشتری میاد فروشگاه طرف انقدر مشتری رو سوال پیچ میکنه مشتری اصلا زده میشه نمونه : چی میخواید ، قرمز یا ابی؟ ، سبز یا بنفش؟ ، این جنس مد روزه ، چی
شد ؟ ، خوشت اومد ؟ ، خوشت نیومد ؟ ، به دلت نشست ؟ ، یکی دیگه بیارم ، برو همینو پرو کن ،پسندیدی ؟ نپسندیدی ، الان یکی دیگه میارم ، وایسه زنگ بزنم انبار ....و
........
اینطوری مشتری زده میشه و به هیچ عنوان ممکنه دیگه پاشو فروشگاهتون نمیزاره .
مشتری عادتش این هست . وارد فروشگاه شما بشه ، همه جنس ها در دسترس باشند ، اگر خوشش اومد خودش صدا تون میکنه و جزئیات بیشتری میخواد.
وقتی مشتری وارد مغازه میشه . بگید سلام . درخدمتتون هستم . بعد اگر چیزی خواست راهنمایی و اگر گفت اجازه بدید جنس ها رو ببینم . با سوال های رگباری گیجش نکنید و راحتش بگذارید .
2- وقتی مشتری اومد تا زمانی که ازتون نخواسته 100 تا جنس نریزین جلوی دستش . اینطوری فکر میکنه به اجبار باید خرید کنه حتی اگر خوشش نیومد .
3- وقتی مشتری از جنسی خوشش نمیاد و عذر خواهی میکنه از فروشگاه میره بیرون . با حالت طلبکارانه نگاه نکنید و خشم نکنید . این رفتارتون باعث میشه اخرین باری
باشه که وارد فروشگاهتون میشه . و تبلیغ منفی برای فروشگاهتون میشه .
>>>> اگر بدونید رفتار با مشتری چقدر روی فروشتون تاثیر داره برای مشتری فرش قرمز پهن میکنید . <<<<
Last edited by استاد شیفو; 19-04-2015 at 18:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)