سلام منم امروز روزبرگ گرفتم کدوم گردانی بگو باهم آشنا بشیماین پست رو برای دوستانی که 06 پاسداران - نیروی زمینی میفتن مینویسم
من الان روز برگ دادن اومدم خونه تا فردا 6 صبح مرخصی هستم
اول اینکه پادگان 06 توی یکی از بهترین منطقه های تهران قرار گرفته که هم آب و هوای خیلی خوبی داره هم دسترسی راحتی داره
داخل پادگان فضای بسیار بزرگی هست که از بیرون اصلا نمیتونید حدس بزنید
فضای داخل سرتاسر درخت هست و بخاطر همین همیشه تو تابستون هم هواش خنکه و گرمای تهران رو حس نمیکنین
همه جور درجه دار با رسته های مختلف اونجا هست
فرمانده پادگان امیر سرتیپ 2 شهرام نوروزی هست که تازه 1-2 هفته میشه که درجه سرتیپ 2 گرفته و بخاطر همین به دوره ما میان دوره زود داد و داره راحت میگیره
داخل پادگان 6 گردان هست ، فجر - المهدی - یاسین - نصر - جواد و یکی دیگه که الان یادم نیست
هر گردان 4 گروهان داره که توی یک آسایشگاه 4 طبقه ساماندهی میشن
معمولا یکی از گروهان ها همیشه تعطیل هست ، مثلا الان که من نصر افتادم گروهان یکم تعطیله و فقط 3 گروهان از گردان دارن آموزش میبینن
داخل پادگان شیرهای آبخوری زیاد هست و دستشویی ها هم زیاده و مشکلی برای این نیست
تلفن هم با اینکه کم هست ولی با 10-15 دقیقه صبر کردن بهتون میرسه یه زنگی بزنین
10-12 روز اول اصلا مرخصی نمیدن بهتون
اتفاقا بهتره ، قدر خونه و آسایش و راحتی رو میدونین و میفهمین
دو هفته اول رو بهتون سخت میگیرن در حد تیم ملی
روزی دو بار نظام جمع ، هر روز ورزش صبح گاهی ، نظافت در دو نوبت ( که تا امروز هم هست ) و ...
خشم شب اصلا نداریم
شانس ما اردوگاه تلو کنسل شد به دلیل اینکه قبل ماه رمضون میخواستن ببرن و اونجا از دانشگاه امام علی اومده بودن و تداخل شد ولی شماها رو میبرن و 4 روز و 3 شب اونجا هستید معمولا
میدون تیر هم همونجا هست و باز هم از شانس خوب ما تیربار ژ-3 مارو نبردن و فقط خود ژ-3 بود .
حتی نارنجک دستی آموزشی و آرپی جی رو هم آموزش ندادن
امتحانتون معمولا 15-20 ماه دوم هست ( برای ما مرداد ماه ) اضافه کنم که امتحان ها فرمالیته هست
شما 30 نمره فرماندهی دارید + 70 نمره درس هاتون که 50 نمره اش رزم انفرادی و 20 نمره عقیدتی سیاسی و احکام و ... هست .
30 نمره فرماندهی شاید مهم باشه ولی 70 نمره زیاد مهم نیست ولی شما سعی کنین بخونین تا بهونه دست فرمانده ندید اذیتتون کنه .
شب آخر اردوگاه رزم شبانه دارید که به ما که داخل پادگان اردوگاه زده بودیم حال داد ! همش مسخره بازی بود !
نکات مهم !
با فرمانده کل کل نکنین مخصوصا روزهای اول ، هرچی گفتن در جواب : چشم جناب !
روزهای آخر هر خلق و خویی داشته باشه باهاتون رفیق میشه جکهای +18 میگین به هم !
آموزشی اضافه خدمت نداره ، اضافه خدمت برای یگان هست
تا میتونین روز برگ بگیرید ، روزبرگ جزو محدوده مرخصی هاتون حساب نمیشه
روزهای اول جو پادگان بدجوری تاثیر میزاره ، حتی اگه 10 دقیقه ولتون کردن برید برای خودتون و از محیط پادگان دور بشید
سیگار و موبایل نبرید بخدا ارزش نداره ، توی 06 به سیگار به شدت حساس هستن
فعلا این موارد رو داشته باشید برای اعزامی های 1 شهریور تا بقیه اش رو بعدا توی مرخصی های آینده بگم !
من گردان نصر گروهان 2 ام اسایشگاه 1 تخت دوم وسط اگه خواستی هماهنگ کن