آلکاتل چطور برندی هست؟
من خودم بیشتر اینو می پسندم تا هواوی
البته یه C5 گرفتم خیلی جالب نبود. خیلی کند بود. الان نظرم رو C9 هست. کسی تجربه کار با مدلهای دیگه داشته؟
آلکاتل چطور برندی هست؟
من خودم بیشتر اینو می پسندم تا هواوی
البته یه C5 گرفتم خیلی جالب نبود. خیلی کند بود. الان نظرم رو C9 هست. کسی تجربه کار با مدلهای دیگه داشته؟
دوستان بین xperia sp و honour 3c موندم.خودم نظرم روی اولیه اما به گفته دوستان ایرادای زیادی داره.دوربین برام خیلی مهم نیست ولی کیفیت صفحه نمایش و سرعت خیلی برام مهمه.لطفا راهنمایی کنید
برند قدیمی و خوبی هست از هووایی بهتر نباشه بدتر هم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C5 گوشیه ضعیفیه طبیعی هست کند باشه تو برندهای معروف مثل سامسونگ با همین مشخصات هم گوشیای کندی هستن
C9 رم بیشتر و سی پی یوی قویتری داره و ایده آلتر هست البته تراکم پیکسل صفحه پایینی داره
من گوشی Alcatel Idol Mini رو دارم البته برا یکی از اعضای خانواده گرفتیم ولی برای انجام کارشون خیلی خوبه و کافی هست
شما باز با توجه به بودجه و کاری که میخواین از گوشی بگیرین مدلارو چک کنین
اگر هم تهران هستین میتونین به پاساژ ایران جمهوری برین و نمایندگی آلکاتل با تمام مدلا قبل خرید کار کنین که رو انتخابتون خیلی میتونه کمکتون کنه گارانتیه خوبی هم داره شرکت یاس هست
از نظر رم و سی پی یو 3C سر تر هست که اگه سرعت براتون الویت داره همون 3C رو بگیرین
از نظر صفحه هم راضی کننده هست 3C و میتونین خودتونم چک کنین قبل خرید
سلام.
خرید از گوشی شاپ مورد اطمینان هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل هوآویی که گفتید، از هر لحاظ جز سخت افزار، از SP بالا تره. البته لازم به
ذکره کـه رم Honor 3C دقـیقاً 2 برابر SPـه و البتـه بـخاطر سـنگین بودن رابـط کاربـری
گوشی های هوآوی، شما 1.3 برابر حساب کنید.
پیشنهاد من همون Huawei Honor 3Cـه.
سلام
تصمیم خرید گوشی تا سقف 900 تومان ترجیحا" سامسونگ دارم
دوربین و کیفیت تصویر برام مهم است
ممنون
نظر دوستان در مورد این گوشی چیه ؟؟؟
Galaxy Mega 5.8 I9150
خرید تا سقف 900 الی 950 تومان
نظر دوستان در مورد این گوشی چیه ؟؟؟
Galaxy Mega 5.8 I9150
خرید تا سقف 900 الی 950 تومان
یا s3 بگیر یا note 3 neo
سلام.
خرید از گوشی شاپ مورد اطمینان هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)