تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 827 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

در آغاز فعالیت hessam15066's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    چه اطلاعاتی میخواهید ؟؟ بصورت خلاصه در باره این مدل توضیحاتی میدم .

مدل المنت دو جور هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدلهای المنت بر خلاف مدلهای essential فاقد نرم افزار WD SmartWare هست و در نتیجه نمیتونید از قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک و سایر مزایای آن بهره مند بشید . همچنین مدلهای المنت قابلیت Password protection and hardware encryption رو ندارند .

در مدلهای آداپتوردار از هاردهای اینترنال سری گرین استفاده شده که کیفیت خوبی دارند . ولی متاسفانه اینترفیس آن فقط usb2 هست و با توجه به فراگیر شدن usb3 به نظرم خرید آن کار درستی نیست مگر اینکه مجبور باشید حجم مدلهای آداپتوری از 500 گیگ تا 3 ترابایت موجوده . مدلهای پرتابل خوشبختانه دارای اینترفیس usb3 هست و از 500 الی 1 ترابایت موجوده .
    منظورمن مدل بدون آداپتوره
    آیا به نظر شما مدل خوبیه و ارزش خریدن داره یا نه؟
    آیا مدل دیگهای تو این رنج قیمت موجود هست که پیشنهاد بدین؟
    از کمکتون ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورمن مدل بدون آداپتوره
    آیا به نظر شما مدل خوبیه و ارزش خریدن داره یا نه؟
    آیا مدل دیگهای تو این رنج قیمت موجود هست که پیشنهاد بدین؟
    از کمکتون ممنون
    در مقایسه با مدل essential اختلاف قیمت زیادی نداره . من پیشنهاد میدم از مدلهای essential رو بخرید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من میخواستم هارد لپتاپم را عوض کنم. رفتم از فروشنده پرسیدم گفت که هارد لپتاپ 500 تو بازار نیست.
    ولی یه هارد اکسترنال برات میگذاریم و همون کار را میکنه؛ ولی گارانتی نداره. 500 را 150میگفت سیگیت.
    میوام بدونم این کار درسته؟ یعنی هارد اکسترنال را از کیس دربیاریم و بگذاریم تو لپتاپ؟
    ولی میگفت هارد یک ترا داره. آیا هارد یک ترا در لپتاپ من که 320 بوده راحت جا میشه؟
    این هارد لپتاپ منه:
    حالا نظر شما چیه؟ اکسترنال بگیرم وباز کنم یا همون یه ترا بگیرم؟ چه برندی؟ ناسازگاری نداره؟ دور هارد من چنده؟
    فروشنده میگفت دور7200 تو بازار نیست و همه 5400 هستند. قیمت یه ترا برای لپتاپ چنده؟
    میشه از کیس اکسترنال برای هارد لپتاپم که در میآرم استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سلام
    من میخواستم هارد لپتاپم را عوض کنم. رفتم از فروشنده پرسیدم گفت که هارد لپتاپ 500 تو بازار نیست.
    ولی یه هارد اکسترنال برات میگذاریم و همون کار را میکنه؛ ولی گارانتی نداره. 500 را 150میگفت سیگیت.
    میوام بدونم این کار درسته؟ یعنی هارد اکسترنال را از کیس دربیاریم و بگذاریم تو لپتاپ؟
    این کار شدنی هست و هیچ مشکلی ندارد . اما دیگه گارانتی نخواهد داشت .

ولی میگفت هارد یک ترا داره. آیا هارد یک ترا در لپتاپ من که 320 بوده راحت جا میشه؟
    این هارد لپتاپ منه:
    با عکسی که گزاشتید نمیتوان فهمید آیا محفظه هارد لپتاپ شما گنجایش کافی برای قراردادن هارد یکترابایت رو دارد یا خیر . قسمت هارد لپتاپ شما باید باز بشه و بررسی بشه . عیناً مطلبی که کمپانی وسترن درباره هاردهای پرظرفیت گفته رو در اینجا میزارم .
    یعنی حداقل 12.5 میلیمتر باید جا داشته باشه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا نظر شما چیه؟ اکسترنال بگیرم وباز کنم یا همون یه ترا بگیرم؟ چه برندی؟ ناسازگاری نداره؟ دور هارد من چنده؟
    فروشنده میگفت دور7200 تو بازار نیست و همه 5400 هستند. قیمت یه ترا برای لپتاپ چنده؟
    من اگر جای شما بودم به چندین مراکز فروش مراجعه میکردم و تفاوت قیمت اکسترنال و اینترنال رو بررسی میکردم و سپس انتخاب میکردم ولی مطمئناً 500 گیگ رو نمیخریدم چون تفاوتش با 320 گیگ زیاد نیست و نمیارزه (همش 180 گیگ) . اگر هارد اینترنال لپتاپ شما مشکلی نداره به نظرم بهتره که هارد اکسترنال 1 ترابایتی بخرید و فایلهایی که مورد نیاز نیست رو در آن بریزید تا کمبود فضای هارد لپتاپ شما جبران شود و هم هارد اکسترنال رو خراب نکنید .

برای اینکه بدونید RPM هارد لپتاپ شما چند هست نرم افزار HD tune رو نصب کنید و از قسمت info (طبق عکس زیر) میتونید کلیه مشخصات هارد رو متوجه بشید .

بلی میشود و مشکلی ندارد .

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    استاد عطا، دستت درد نکنه. لطف کردی کامل پاسخ دادی.
    من هم اول میخواستم همین کار را بکنم؛ ولی یکی از دوستان گفت که هارد را ارتقاء بدم و هارد قبلی را بعنوان اکسترنال استفاده کنم.
    فقط یه چیز دیگه: اگه rpm هارد اصلی پایین باشه و هارد جایگزین rpm بالاتر داشته باشه، سرعت خواندن هارد بالاتر میره یا فرق نمیکنه؟
    یعنی با مادر بورد و درایوش سازگاره؟ مثل usb نیست که مثلاً لپتاپ usb2 نمیتونه فلش usb3را ساپورت کنه؟

یه چیز دیگه: مرکز خرید کامپیوتر اهواز پر از هارد اکسترنال سونی است. خوب هستند؟ یا حتماً سیگیت یا WDبگیرم؟
    Last edited by saeediranzad; 11-05-2012 at 12:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض قیمت هارد اکسترنال

سلام خواهشا هر کی میتونه کمکم کنه
    قیمت هارد اکسترنال (آکبند و کارکرده) gb 160 FreeAgent با اداپتور usb nhv در چه حدودیه؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    استاد عطا، دستت درد نکنه. لطف کردی کامل پاسخ دادی.
    من هم اول میخواستم همین کار را بکنم؛ ولی یکی از دوستان گفت که هارد را ارتقاء بدم و هارد قبلی را بعنوان اکسترنال استفاده کنم.
    فقط یه چیز دیگه: اگه rpm هارد اصلی پایین باشه و هارد جایگزین rpm بالاتر داشته باشه، سرعت خواندن هارد بالاتر میره یا فرق نمیکنه؟
    یعنی با مادر بورد و درایوش سازگاره؟ مثل usb نیست که مثلاً لپتاپ usb2 نمیتونه فلش usb3را ساپورت کنه؟[/SIZE]
    [SIZE="3"]یه چیز دیگه: مرکز خرید کامپیوتر اهواز پر از هارد اکسترنال سونی است. خوب هستند؟ یا حتماً سیگیت یا WDبگیرم؟
    بدیهی هست که نصب هارد 7200rpm با 16 یا 32 مگابایت cache باعث افزایش سرعت میشود ولی بستگی به مادربردتان دارد . بعبارت دیگه اگر مادربردتان فقط sata1 رو ساپورت کنه با خرید هارد sata2 نباید انتظار افزایش سرعت دوبرابری رو داشته باشید . ضمن اینکه قبل از خرید هم مطمئن بشید که آیا اصلاً مادربرد لپتاپتان sata ساپورت میکنه یا بصورت PATA هست .

نکته مهم این هست که هاردهای یکترابایت (مثلا WD Scorpio Blue) دور آن 5200 هست و در حجمهای کمتر 5400 هست و کش آن هم فقط 8 مگ هست و هاردی وجود ندارد که یکترابایت باشه و 7200RPM باشه . حداکثر حجم هاردهای 7200RPM هفتصد و پنجاه گیگ هست و عموما 16 مگابایت هم cache دارند .

مثل usb نیست که مثلاً لپتاپ usb2 نمیتونه فلش usb3را ساپورت کنه؟
    نکته عجیبی رو گفتید . خودم هارد اکسترنال usb3 دارم که پورت usb2 لپتاپم کاملاً اونو میشناسه و میتونم فایلها رو ترانسفر کنم ولی سرعت آن در حد usb2 هست .

یه چیز دیگه: مرکز خرید کامپیوتر اهواز پر از هارد اکسترنال سونی است. خوب هستند؟ یا حتماً سیگیت یا WDبگیرم؟
    اجباری به خرید هارد اکسترنال وسترن و سیگیت نیست . هارد اکسترنال سونی هم هارد خوبی هست . اینطور که دیدم کلاً دو مدل هارد اکسترنال سونی هست . HD-EG5U/B که با فرمت fat32 و با وجودUSB adaptor cable for Handycam ، بیشتر مناسب دستگاههایی مثل هندی کم هست ولی مدل معمولی HD-EG5/B مدل با فرمت NTFS مناسب برای کامپیوتر های خانگی هست .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز بالاخره هارد گرفتم. البته 2 ترابایت اینترنال seagate barracuda گرفتم که 200 تومان شد.

ولی قیمتهای هاردهای اکسترنال:
    ارزان ترین قیمتی که برای هارد 2 ترابایت اکسترنال Go Flex با کارتریج USB3 و گارانتی سازگار بود 263 هزار تومان.
    و به وفور در مغازه ها این مدل موجوده.
    گارانتی "هامون" هم بعضی جاها داشت با همین حدود قیمت.

ولی اکثر جاها همان 270هزار تومان میدهند.

هارد 3 ترابایت GoFlex با USB 3 هم 390 هزار تومان

هارد WD My Book 2TB هم 290 هزار تومان ولی خیلی کم در بازار پیدا میشه
    Last edited by amir_t6262; 13-05-2012 at 08:12.

12. 4 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

قیمت همین هاردهای 2 ترا تو کشورهای حاشیه خلیج فارس چند میشه؟ اگه بتونیم از اونجا بخریم به صرفه تر نیست؟

14. این کاربر از Mahziar-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قیمت هاردا چند درصد تقریبا اومده پایین ؟
    دلار شده 1580 تومان

16. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •