خب فك كنم روش اولي كه حل كرده بودم اشتباه بود اميدوارم اين روشم درست بوده باشه
اينم جواب مشتقت:
![]()
خب فك كنم روش اولي كه حل كرده بودم اشتباه بود اميدوارم اين روشم درست بوده باشه
اينم جواب مشتقت:
![]()
Last edited by SuperSt@r; 17-12-2011 at 00:18.
1)
the rectangular piece of jimy's land has a length of (4y+2)meter and a width of(y-1)meter.find the areaof the
landin terms of y
2)
the fee for makeover class was $ m per person.when the number of course participants increased to (3m+2)persons.the makeover center gave rebate of 3$per person.Find the total fees in term of m.Find the fee for this course per person if the total fees for 50 person participants are 750$ and have given a rebate of 3$per person.
سلام دوستان.اگر لطف کنید و جواب این ها را به من بدهید..البته تا قبل از 4 شنبه..لطفا.ممنون میشم.
خب چرا انگليسي نوشتي؟ فارسي بنويسش راحت تر متوجه شيم
لطف کنید و با راه حل واسم بذارید.ممنون
آخه سوال انگلیسی بود.زبانم خیلی تعریفی نبود که ترجمه کنم
Last edited by artist5; 16-12-2011 at 18:26.
اره دومی واجبتره
یکم راجب حل این ln ها توضیح میدی.چون تازه خوندیم
خودم جواب مشتق رو درست اوردم ولی زیر رادیکالو
اشکال دارم.اگه زحمتی نیست اینم یکم توضیح بده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحذف بشه شرمنده
Last edited by hamed999; 16-12-2011 at 21:04.
درباره روش حل حدها اينجوريه كه معمولا وقتي سوالا به اين صورت هس ما ln ازش ميگيريم كه خواص ln شبيه همون خواص log هست بعدشم از هوپيتال استفاده ميكنيم و جوابش رو بدست مياريم بعد جواب نهايي بدست امده مثلا تابع y حد lny هست در صورتيكه ما حد خود y رو ميخايم بنابراين برا اينكه ln رو از بين ببريم ميايم از دو طرفش تابع exp يا همون e (كه تابع معكوس ln هست) ميگيريم كه جواب نهايي رو بدست مياريم.
اگه خواستي هر كجاش رو بيشتر توضيح بدم درخدمتيم
در مورد سوال مشتق اجازه بديد يه بار ديگه حلش كنم مشتق رو شايد اشتباه رفتم الان ميرم توان دو اش رو از زير راديكال بيرون ميارم و يه بار ديگه حلش ميكنم ببينم چي ميشه.
اينم جواب حد دوميتون كه گذاشته بوديد: البته اول سعي كنيد خودتون حلش كنيد
پ.ن:خب مشتق رو هم از اون روشي كه گفتم حل كردم تو همون پست قبلي كه با روش اول حل كرده بودم برات گذاشتم
اگه سوالي داشتي در خدمتيم
Last edited by SuperSt@r; 17-12-2011 at 00:20.
ممنون دستت درد نکنه.lim هارو با کمک بچه ها فهمیدم توپ توپ.
استادمون بیچارمون کرده!امروز راجب انتگرالا انقد تمرین داد که نگو
ایندفه انقد تمرین میدم کمکم کنی که شرمندت میشم.
اینم 10 تا انتگرال که موندم توش
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
![]()
فعلا 8تا شد.یکی دوتا هم هست بعدا میفرستم.تا جمعه این هفته جواب میخام.![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)