بازی معروف Crysis 2 با استفاده از DirectX 11 به روز شد
پیشنهاد میکنم نصبش کنید، جالب شده و خیلییییییی سنگین واسه n61 jq بیچاره ی ما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی معروف Crysis 2 با استفاده از DirectX 11 به روز شد
پیشنهاد میکنم نصبش کنید، جالب شده و خیلییییییی سنگین واسه n61 jq بیچاره ی ما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
علیرضا خودتی ؟؟؟؟
خیلی خوشحال شدم دوباره اومدی،امیدوارم همیشه اینجا حضور داشته باشی و خوشحالمون کنی
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
حالا درم مورد این بازیه
مگه DX11 نشده ؟ خوب اینجوری که قاعدتا باید با کارت گرافیک ما هماهنگ تر باشه و روون تر اجرا بشه
سلام.
سربازی نمیذاره ریاد تو وب بیام، البته نمیخواستم پست جدیدی بدم و فقط واسه این پست دادم که بچه هایی که کرایسیس 2 رو با این لپ تاپ زدند یه بار دیگه تست کنن.
روان تر خیررررررررر. چه ربطی داره؟ یه سری چیزهای سنگین اضافه شده و پردازش سنگین هم میخواد. درسته یه جاهایی بهتر اجرا میشه ولی این افکتهای اضافه شده سنگین تره.
مثلا دارگن ایج 2 رو اگه نصب کرده باشی و روی دایرکت ایکس 9 بزاری مثل نسخه های قبلی راحت اجرا میشه ولی اگه بزاری رو دایرکت ایکس 11 با اینکه گرافیک خیلی عوض نمیشه کند میشه به شدت!!! همین ذرات و باد و گرد و خاک که اضاف میشه کلی کارت گرافیک رو اذیت میکنه. 5730 واقعا واسه این کارها ضعیفه. من که بی خیال شدم گذاشتم رو کیفیت معمولی که راحت داستان بازی رو برم جلو.
کرایسیس هم که بازی نکردم به اون صورت! فقط لینک دادم واسه اونهایی که میخوان بازی کنن تا لذت بیشتری ببرن. البته اگه با این لپ تاپ بشه!![]()
سلام علیرضا جان واقعا خوشحال شدم پست شمارو دوباره تو این کلوپ دیدم
چه خبر خدمتتون کی تموم میشه اصلا کجا خدمت میکنی؟
ضمنا من کرایسیس 2 را قبلا نصب کردم خوب جواب میداد مگه اینی که شما میفرمایید تغییر محسوسی کرده و اونقدر تغییر داشته که ارزش دوباره نصب کردن داشته باشه تا بگیریم و نصبش کنیم؟
اتفاقا این کار باعث میشه عمر باطری طولانی تر بشه به شرط اینکه وقتی باطری را میندازی رو لپ تاپ نذاری ظرفیتش کاملا خالی بشه به طوریکه لپ تاپ خاموش شه این کار باعث میشه شدیدا عمر باطریت کوتاه بشه. منکه باطری را زیاد رو لپ تاپ نمیندازم ظرفیتش خوب مونده اما وقتی آخرین بار که گذاشتم رو لپ تاپ تا باطری کاملا خالی بشه وقتی شارژش کردم دیدم 6000تا از ظرفیتش کم شده از اون به بعد دیگه نمیذارم باطری کاملا خالی بشه و الان که حدودا 14 ماهه دارمش حدودا ظرفیتش 40000 باقی مونده و به نظر من خوب مونده.
ضمنا این کالیبره کردن اصلا به نفع باطری سالم نیست و ظرفیتش را کم میکنه ازمن میشنوی این کار را با باطری سالم نکن.![]()
والله 2 ما آموزشی بودم و 2 ماه هم دوره کد تو اصفهان بودم. یگان کجا باشه معلوم نیست و 2 3 روز دیگه خبرش میرسه. شاید پرندک بشه و شاید هم شهرستان بیافتم مثل کاشان و ....
ارزش دوباره نصب کردن رو فکر نمیکنم داشته باشه یعنی خب بازی که همون قبلی هست فقط یه چیزایی اضافه شده به گرافیکش. تصمیم با خودتونه دیگه .
ضمنا قرار نیست تو تاپیک باشم .... فرصت نمیشه وگرنه خوشحال میشدم.![]()
سلام به اساتید کلوپ n61jq خسته نباشید
چرا فعالیتون تو این کلوپ کم شده؟
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من لپ تاپ n61jq گرفته ام همراه با کابل HDMI
تلویزیون خانه هم lcd sony مدل s هست اما هر کار می کنم نمی توانم تصویر لپ تاپ را به تلویزیون انتقال بدم
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
پیشاپیش متشکرم
سلام
فکر کنم باید دکمه FN+F8 رو بزنی!!!
این کارو هم انجام داده ام ولی زمانی که روی دو پورت میاد تصویر لپ تاپ میپره و در تلویزیون هم تصویری هم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)