نصب میشه اما اجرا نمیشه رفیقم آیفون داشت این برنامه رو روش دیدم خیلی خوشم اومد بعد گشتم دیدم برا آندرویید هم هست![]()
نصب میشه اما اجرا نمیشه رفیقم آیفون داشت این برنامه رو روش دیدم خیلی خوشم اومد بعد گشتم دیدم برا آندرویید هم هست![]()
دانلود کرم کار نکرد
توی بخش نظرات همه گفته اند که ارور میده
و یک نفر هم نگفته کار میکنه
واسه همین پاکش کردم
بیخیال
ای جونم 2.3!![]()
دیگه میشه کلی برنامه نصب کنیم روی گوشی!! بهترین قابلیتش همین app2sd هستش.
حامد بحث ریکاوری صدای مکالمه به جایی نرسید؟جون من تو مشخصات اپدیت چیزی ندیدم درباره اش،با اپدیت گویا فرقی نخواهد کرد.
پس هفته بعد 100% می یاد اخه سایت سونی اریکسون چیزی ندیدم
توی 2.3 شما برنامه رو فکر کنم میتونی توی مموری داخلی نصب کنید بعد م اگه خواستی انتقالش بدی به مموری کارتت.خوبه دیگه.منظورت چی هست دقیقا؟میگم حامد این برنامه ها همش غیر مموری نصب میشند خسته میکنه
همشون میپره.به نظرم خوبهدر سیمبیان وقتی اپدیت میاد میشه فقط آپدیت کرد
و برنامه ها و همه چی بمونه
در آندروئید نمیدونم
احتمالا همه چی بپره
من ترجیح میدم همه چیز رو از صفر شروع کنم
برنامه ها رو که میشه بکاپ گرفت.اس ام اس هم نیز هم.باقیش هم یسری تنظیماته که کاری نداره.
این هایپر لینک رو واسه ما عوام هم فعال کنید خوببچه ها دیشب فیلم آپدیت x10 به (Xperia X10 Gingerbread Android 2.3.3) را دیدم
خیلی خوب شده
هوم اسکرین کلا عوض شده
و مثل سری گوگل نکسوس شده
حیفم اومد بقیه دوستان نتونند ببینند
چون تو یوتیوپ بود و فیلــتر
برای همین آپلودش کردم در مدیا فایر
توی همون ویدئو طرف میگه هم کیفیت مکالمه بهتر میشه هم عمر باتری.تا بیاد ببینیم چی میشهحامد بحث ریکاوری صدای مکالمه به جایی نرسید؟جون من تو مشخصات اپدیت چیزی ندیدم درباره اش،با اپدیت گویا فرقی نخواهد کرد.![]()
منظور من الان بود که 2.3.3 نداریم
حالا بیخیال
هایپر لینک من از خدامه
ولی نمیدند کاریش نمیشه کرد
Go contact pro هم اومده.ولی بتا هست:
bluetooth file transfer 4.80:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Go launcher EX :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 24-07-2011 at 21:52.
کدوم ویدئو...ااا ویدویی که اسماعیل گذاشته یکی دیگست؟خوب بگو مردم مومن بریم ببینیمش دیگه...
من اون ویدئو اولی رو دیدم همش یارو خ و چ میگهروسیه
یه لحظه گفتم آآآآآآآآآآآآآآ جامد روسی بلده
حامد این بیل بیلکی که گذاشتی بلوتوث رو حل میکنه؟چه جوری؟مشکل من فرستادن فایل نیستش ها..نکته گرفتنشه که بعضی وقتها بعضی گوشی ها پیداش نمیکنن
حامد ما شما رو به دقت بیشتر ترغیب میکنـیـــــــــــم![]()
من لانچرم رو به لانچر گو عوض کردم
باشد که مقبول بیفتد.
مصطفی همونو استفاده کن.ب.ف.ت هست اسمشحس تایپ انگلیسیش نی
مشکلاتت حل مشه
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
شما وقتی گوشی رو pair کنی دیگه حلله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)