سلام .(اگر شما مسیر بالا رو در کامپیوتر ندارید یا با ارور unable to find ubisoft game launcher مواجه میشید فایل زیر رو دانلود کنید:
کد:
http://www.multiupload.com/B5CBX7673D
کسی این فایلارو داره ؟ مثل اینکه از همه آپلودسنترهای که گذاشته شده پاک شدن![]()
سلام .(اگر شما مسیر بالا رو در کامپیوتر ندارید یا با ارور unable to find ubisoft game launcher مواجه میشید فایل زیر رو دانلود کنید:
کد:
http://www.multiupload.com/B5CBX7673D
کسی این فایلارو داره ؟ مثل اینکه از همه آپلودسنترهای که گذاشته شده پاک شدن![]()
دوستان من تو رایوcبغل خود برنامه نصب کردمو آنتی ویروس مشکلی نداشت مال من نود32 هستش
سلام
من به تازگی این بازی رو خریدم ...بازی رو نصب کردم و تا الان که حدود 1 تا 2 ساعت بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم
آیا لزومی هست که من کرک 700 کیلوبایتی صفحه اول رو دانلود کنم ؟ اصلا این کرک برای چی هست ؟
چون توی 3 تا DVD من اصلا کرک نداشت
در ضمن من بازی رو سیو کردم آیا سیو قبلی پاک میشه اگه کرکش بکنم ؟
من نمیتونم اجراش کنم ارور میده وقتی روی xp بود اومد بالا ولی وقتی windows7رو نصب کردم و بازی رو هم همینطور دیگه هر کاری میکنم ارور میده![]()
من همه ی راه ها رو امتحان کردم ولی فقط این راه جواب داد این کرک معتبرو دان کن بعد بریز تو Ubisoft GameLuncher.جای خالی باید بنویسی D.o.w.n.l.o.a.d.h.a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by The Punishman; 11-09-2012 at 13:59.
(اگر شما مسیر بالا رو در کامپیوتر ندارید یا با ارور unable to find ubisoft game launcher مواجه میشید فایل زیر رو دانلود کنید:
لینکش خرابه
کسی میتونه لینکه درستی از این فایل واسه من بزاره؟
بازیم سیو نمیشه!
تو cd گفته با user pass ثابت برید ولی من میزنم سیو نمیشه
چیکار کنم؟
دوستان نمیشه همه این صفحات رو خوند.
میشه لینک کرک سالم و بی دردسر رو بهم بدین؟
سلام دوستان من این بازی رو قبلا هم نصب و اجرا کردم بدون اینکه مشکلی داشته باشه . ولی بعد از یه مدت که پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ubisoft game luncher اجرا نمیشه و بازی بالا نمیاد البته وقتی این مشکل پیش میاد نه تنها برای assassins creed 2 بلکه برای AC revelation و AC brotherhood هم همین اتفاق می افته .
می خواستم ببینم اگه یه راه حل خوب و قطعی به جز نصب دوباره ubisoft game luncher می دونید بگید چون این رو انتحان کردم ! ممنون میشم
دوست عزیز اگر انتی ویوس داری در هنگام نصب غیر فعال کن
انتی ویروس یکی از فایل های ubisoft game luncher رو ویروس می شناسه حذف می کنه یا غیر فعال اش می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)