تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 634 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شیراز 460 تومن قیمت میگن بچه ها

تهران 470

G S و G SL رو (کلا گوشی های سامسونگ) یا با گارانتی پارس مایکروتل بخر دوست عزیز یا بدون گارانتی , بقیه گارانتی ها برا این گوشی ها همون بدون گارانتیه اگه تا تهش بری
    ممنون از پاسختون
    حالا با گارانتی اصلی بگیرم یا متفرقه کدوم بهتر اصلا فرقی داره ؟ مورد اطمینان هست متفرقه ؟
    این فریمور نگفتید 2.3 فارسی براش هست الان یا میاد میخوام ببینم این گوشی اینده دار تر هست مثلا بعد 2.4 بیاد امکان داره برای این گوشی هم قرار داده بشه

داره خودمونی میشه shahin_100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    خارج از ایران

پيش فرض

هر برنامه و بازی ای که به I9000 می خوره به I9003 هم می خوره ؟

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا گوشي زنگ مي خوره چطور سايلنتش كنم؟
    قفل خودكار گوشي هم هيچ راهي نداره برداشتش؟
    موقع تايپ اس ام اس هم بين قسمت بالا كه شماره تلفن قرار ميگيره و قسمت بالاي حروف كه متن نوشته ميشه يه قسمت نسبتا بزرگ هست كه خاليه و بي خودي فضا گرفته ! راهي داره اون رو اختصاص داد به متن sms ي كه مي نويسيم؟

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

سلام
    گوشی من تو قسمت Gallery ، Music Player، Video Player هیچ فایلی رو برای نمایش یا پخش نشون نمیده ، کلا هر چی فایل تصویری و صوتی تو گوشی ریختم تو این قسمتا نشون نمیده ، برا چی ایطوریه ؟/

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنی مخصوص همین گلکسی اس هست؟ تو سایتش چیزی پیدا نکردم!
    از کجا خریدی و چند ؟!
    از سایت موبایلستان قسمت خرید و فروش!

قیمتشم خود فروشنده نگفته! و من هم بنا به دلیلی که نگفته نمیگم! باید بهش پیغام بدید و اون قیمت رو میگه
    خیلی خوب فروختی ! من اوایل تابستون 400 هم بفروشم راضیم ولی فک نکنم تا اون موقع بشه به این قیمت فروخت
    ببین یه چنتا مقاله بخون فایلای سیستمی رو دستکاری کن منو فارسی کن فارسی ساز بریز یه رام گرافیکی خوشگل 2.3.3 بریز

برنامه و بازیهای خفن و کاربردی بریز مطمئن باش ازت خوب برمیدارن.

اگه I9000م رو فروختم میام میگم چند فروختم اما اگه گوشیهای قبلیمو بفروشم با پول همونا میخرم GSII رو!

یا اصلن شاید نخرم! ببینیم اپل چیکار میکنه بعد تصمیم گیری میکنم!
    خب اینطوری در آینده برای i9001 هم باید تاپیک جدا زد و اینطوری مطالبی که مناسب هست برای این 3 تا در یکجا باشه متفرق میشه .
    بهتر هست در پست اول همین تاپیک بطور شفاف به فرق این 2 تا ( یا در آینده 3 تا ) اشاره بشه
    البته فرق I9000 و I9001 اونقدری زیاد نیست و فک میکنم فقط در باتریش فلزیه و CPU اورکلاک شده!
    این فریمور نگفتید 2.3 فارسی براش هست الان یا میاد میخوام ببینم این گوشی اینده دار تر هست مثلا بعد 2.4 بیاد امکان داره برای این گوشی هم قرار داده بشه
    برای I9003 میاد به احتمال زیاد اما شاید خیلی طول بکشه! بهرحال I9000 دارندگان بیشتری داره و طبعا" ساپورت بهتر!

بعد از نکسس اس و نکسس وان توی تک هسته ای ها بهترین ساپورت رو داره I9000
    موقع تايپ اس ام اس هم بين قسمت بالا كه شماره تلفن قرار ميگيره و قسمت بالاي حروف كه متن نوشته ميشه يه قسمت نسبتا بزرگ هست كه خاليه و بي خودي فضا گرفته ! راهي داره اون رو اختصاص داد به متن sms ي كه مي نويسيم؟
    اون قسمت بیخودی نیست و قراره کانورسیشن شما و طرف مقابل توی اون نمایش داده بشه!

اما در شروع یک کانورسیشن اون فضا خالیه فقط!
    گوشی من تو قسمت Gallery ، Music Player، Video Player هیچ فایلی رو برای نمایش یا پخش نشون نمیده ، کلا هر چی فایل تصویری و صوتی تو گوشی ریختم تو این قسمتا نشون نمیده ، برا چی ایطوریه ؟/
    2مشکل ممکنه وجود داشته باشه!

1. پس از ریختن فایلها Media Scanner گوشی فعال نشده و فایلها رو پیدا نکرده که با یه بار خاموش و روشن کردن گوشی این قضیه حل میشه!

2. توی محل هایی که فایلهاتون رو ریختید یک فایل به اسم nomedia. وجود داره که وقتی پاکش کنید و ریستارت کنید مشکلتون حل میشه. دقت کنید که این فایل توی گوشی هیدن هست و باید توی منیجر گوشی گزینه show hidden files رو بزنید!

6. 4 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

شارژ گوشی چطوریه مال من خیلی زود بدون اینکه از گوشی استفاده خاصی کنم تمام میشه !

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

محمدرضا خیلی کار خوبی کردی تاپیک جدا زدی برا SL , از همون اولش باید اینکار میشد

ممنون
    Last edited by Atropates; 24-04-2011 at 15:01.

9. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شارژ گوشی به پارامتر های زیادی بستگی داره که در زیر مشکلات زود خالی شدن رو میگم

1. مودم وایرلس استفاده شده در گوشی که JPY بهترین و البته یکی از پرمصرف هاس!

2. رادیوی استفاده شده برای GPS که اگه از GPS استفاده ای ندارید زیاد اهمیتی نداره!

3. استفاده از رامهای غیررسمی

4. لگ فیکس کردن

5. استفاده از Auto Brightness ! خیلی ها فکر میکنن اینجوری خیلی بهتره برای شارژ اما سخت در اشتباهن! حداقل در مورد نمایشگرهای SAMOLED اصلن اینطوری نیست

6. استفاده زیاد از منوی ریکاوری.

7. استفاده نکردن از تسک منیجر و نبستن برنامه های در حال اجرا هرچند ساعت یکبار

و ...

و اینکه درکل اگه یک رام خوب با مصرف خوب و سرعت بالا میخواید رام رسمی I9000JPJPM رو بهتون پیشنهاد میکنم! که منو فارسی و پشتیبانی کامل از فارسی هم داره

11. 3 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عید بود از این گوشی که نشه قفل خودکار رو غیرفعال کرد ، خب اگر زمان نور صفحه نمایش رو زیاد کنم بطبع باطری هم بیشتر مصرف میشه
    راستی توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا فقط گوشی های wave هستند و اثری از بقیه بخصوص گلکسی نیست؟
    وقتی اینترنت وصل میشم و وقتی که ازش خارج میشم و همه صفحه ها هم می بندم باز اون بالا کنار باطری علامت E هست چکار باید کرد که خودکار وقتی اینترنت رو قطع میکنی اون هم ناپدید بشه؟ و اصلا وقتی اینترنت قطع شده چرا اون رو نشون میده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

. استفاده از Auto Brightness ! خیلی ها فکر میکنن اینجوری خیلی بهتره برای شارژ اما سخت در اشتباهن! حداقل در مورد نمایشگرهای SAMOLED اصلن اینطوری نیست
    میشه این مورد رو تخصصی توضیح بدی ؟
    چون مگه کار Auto Brightness این نیست که تو محیط های تاریک نور صفحه رو کم کنه و تو محیط های پر نور زیاد ؟ پس چه جوری مصرفو بالا میبره !؟

14. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •