راستی چطور شد این قضیه قبضها آقای adsltce قرار شد شما پس از مدتی درستش کنید.یک هفته فرصت کمه.
لطفا این نرم افزارتون رو ارتقا بدین حداقل ظاهرش رو مثل مخابرات مشهد درست کنین.
مدتی است خبری نیست.
کجایین دنبال حل مشکلات هستین یا نه؟
راستی چطور شد این قضیه قبضها آقای adsltce قرار شد شما پس از مدتی درستش کنید.یک هفته فرصت کمه.
لطفا این نرم افزارتون رو ارتقا بدین حداقل ظاهرش رو مثل مخابرات مشهد درست کنین.
مدتی است خبری نیست.
کجایین دنبال حل مشکلات هستین یا نه؟
Last edited by isfadsl; 20-01-2012 at 14:50.
دوستان ببخشید کسی یه برنامه سراغ نداره که ترافیک اینترنت رو برامون حساب کنه ؟؟؟؟
من یه هفته هیچ چیزی دانلود نکردم و فقط روزی 15 دقیقه وب گردی میکردم . الان رفتم دیدم که 1G ترافیکی که داشتم تموم شد !!!
کسی جوابی نداره؟!!!
(عکس موجود در نقل قول حدف شده! )
این خره همون خرس فقط ظاهرش عوض شده!
عزیز اصل کار مشکل داره! یک برنامه نوشتن با رابطه بازی هم کلی پولش را دارن از مخابرات ها می گیرن! حداقل این پنل را 30 برابر پنل قبلی پول دادن براش!
dumeter خوبه! می تونید از برنامه stg هم استفاده کنید! میتونه گراف مصرفی را از طریق snmp مودم به شما بده!
کسی این جا نمی تونه براتون کاری بکنه! برید مخابرات ان جا شکایت کنید! یک پرینت از ان قسمتی از حساب که پول خارج شده هم با خودتون ببر!
Last edited by Mr. M.S.R; 20-01-2012 at 21:31.
با تشکر از مطلب شما لطفا به دلیل وجود تصویر گنبد امام رضا (علیه السلام) متنتون رو یه ویرایشی کنید
منظورم این بود که با وجودی که این نرم افزار این وضعیتشه ولی میتونن ظاهرشو حداقل درست کنن از هیچی که بهتره.
با تشکر
برای احترام به نظر شما ویرایش شد!
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
[/COLOR]آهای آقای مخابراتی کجایی؟ چی شد این پنلتون مشکلات همچنان باقی است
نامحدود هنوز خبری نیست
پرداخت آنلاین قبض هنوز درست نشده
Last edited by isfadsl; 20-01-2012 at 22:08.
اگر اسب خود اما رضا (ع) هم مشکل داشته باشه من میگم! اما الان ان پنل هیچ ارتباطی با مسائل شرعی و غیره نداره! و فقط یک تصویر بر روی پنل قرار داده اند که مربوط به یک مکان مورد احترام است!
عکسی که شما قرار دادی را از نقل قول حذف می کنم! به نظرم این کار بهتره!
لطفا بیش از این موضوع را طولانی نکنید!
ممنون
عکسی که شما قرار دادی را از نقل قول حذف می کنم! به نظرم این کار بهتره!
خوب حالا با حذف عکس خوب شد.ممنون.
سلام و صلوات خداوند بر امام رضا(علیه السلام)
لطفا اینگونه صحبت نفرمایید ما هم اینجاییم که مشکلات رو بگیم
قصد طولانی کردن بحث رو ندارم.
اما بحث پنل و مخابرات
قصد ما هم بیان مشکلات این پنل هست
ما هم که گفتیم و میگیم اگه میشد نرم افزار دیگری به جای این قرار می گرفت خیلی بهتر بود.(ibsng )
ولی مخابرات گوشش بدهکار نیست
پس الان بهتره مشکلاتش رو بگیم
گرچه از آقای adsltce خبری نیست.
به قول یکی از دوستان در پست های قبلی گفته بود ، نکته مثبتی که در مورد این پنل به نظر میرسه اوتوماسیون اداری هست
ولی مشکلات رو هم باید دید.
Last edited by isfadsl; 20-01-2012 at 22:58.
والا بعید می دونم ان قسمت اوتوماسیون اداری این (ادم دلش نمیاد اسمشو بزاره پنل) هم درست کار کنه!
من می خواهم بی طرف باشم! اما من خودم با نسخه پولی و مجانی IBS کار کردم! نسخه مجانی مشکلاتی داره! اما خوب نسخه مجانی چندین ساله به روز نشده! اما نسخه پولی خیلی خوب کار می کنه!
نمی دونم ان رقمی که من در مورد این پنل جدید شنیدم درسته یا نه! اما اگر درست باشه باید بهشون تبریک گفت! من که باورم نمیشه اما خوب یک فردی به من گفت حدود 250 میلیون تومان برای این پنل خرج شده!
250 میلیون که دور از عقله اما اگر 250 هزار تومان هم برای این زباله از بیت المال صرف شده باشه .... !
تنها موردی که به نظر من می تونه دلیل تعویض بوده باشه رابطه بازی توی مخابرات است! بهتره مدیران مخابرات برای حفظ آبروی خودشون در تصمیماتشون تجدید نظر کنن!
Last edited by Mr. M.S.R; 20-01-2012 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)