تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 481 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

این اسمارت مووی که دوستان صفحه قبل گذاشتن فایل های حجیم رو نمیخونه!
    مثلا کلیپ 20 مگی رو میخونه اما فایل 700 مگی MP4 رو نمیخونه!

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

چطور اینکارو انجام بدم در حالی که اصلا گوشی روشن نمیشه ؟ شدیدا استرس دارم . کارام عقب افتاده . تو گوشیم کلی اطلاعات هست که امروز برای کارم لازمش دارم متاسفانه ...
    با یو اس بی هم گوشی بالا نمیاد .

شما این برنامه رو دانلود کن Update Service سونی اریکسون هست و گوشی تو حالت خاموش اپدیت میشه P990 که قبلا داشتن زیاد این مشکل برام پیش میومد و با اپدیت مشکل رو حل میکردم در ضمن به اینترنت پر سرعت نیاز دارید چون حدود 100 مگ دانلود میکنه و خود برنامه اپدیت سرویس هم 39 مگ هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی همه چی تو گوشی پاک میشه
    Last edited by vahidsport; 08-06-2011 at 11:25.

داره خودمونی میشه yas1385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

آقا من با این شرایطی که میگین از خرید ویواز منصرف شدم دلیلم هم سیستم عاملشه.
    حالا واس بگردم ببینم Xperia خوب چی گیر میارم راستی وحید جان مدل گوشی پسر خالتونو دقیق میگید.
    ممنون.

داره خودمونی میشه mgl_para's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خونمون...!

پيش فرض

شما این برنامه رو دانلود کن Update Service سونی اریکسون هست و گوشی تو حالت خاموش اپدیت میشه P990 که قبلا داشتن زیاد این مشکل برام پیش میومد و با اپدیت مشکل رو حل میکردم در ضمن به اینترنت پر سرعت نیاز دارید چون حدود 100 مگ دانلود میکنه و خود برنامه اپدیت سرویس هم 39 مگ هست

کد:
    راستی همه چی تو گوشی پاک میشه

ای وای .... بد بختی همینجاست ... کلی کد و شناسه تو نوت گوشیم بود ... اشتباه کردم بک آپ نگرفتم .
    اینترنت 256 دارم سرعتش خوبه ... دیگه چاره ای نیست . یکی بهم گفت باید فلش بشه گفتم شاید راه دیگه هم باشه .
    بازم ممنونم ازتون . زحمت کشیدین .

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

آقا من با این شرایطی که میگین از خرید ویواز منصرف شدم دلیلم هم سیستم عاملشه.
    حالا واس بگردم ببینم Xperia خوب چی گیر میارم راستی وحید جان مدل گوشی پسر خالتونو دقیق میگید.
    ممنون.

ویواز همه چیش خوبه . حداقل برای من اینطور بوده . این مشکل هم ظاهرا ربطی به برند و مارک گوشی نداره برای هر گوشی ممکنه پیش بیاد .
    ولی هر چی بود حال منو بد جور گرفت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

من میخاستم ویواز بخرم ... میخاستم ببینم ارزش داره که بخرمش ؟!

ممنون میشم نظرتونو بگید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

من میخاستم ویواز بخرم ... میخاستم ببینم ارزش داره که بخرمش ؟!

ممنون میشم نظرتونو بگید

اینطوری که از امضات بر میاد باید گوشی اندرویدی بخری که بتونی Angry Birds رو روش بازی کنی!
    به نظر من تا جایی که میتونی سعی کن گوشی بهتری بگیری تا ویواز ...

7. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

Sony Ericsson Xperia X10

اینم مشخصاتش
    کد:
    این گوشی نسبت گوشی های هم رده خودش از قیمت خیلی خوبی هم برخوردار هست حدود 410 که من 395 خریدم و سونی داره اندورید 2.3 تو تابستون اگه اشتباه نکم از طریق اپدیت برای این گوشی داره میده

این طور من فهمیدم وایدفایر کارت گرافیک یا چیپ گرافیکی نداره این یعنی کلا تو بازی ها مشکل داره اساس بازی های سنگین رو نمیتونه اجرا کنه بازم میگم مطمئن نیستم

کد:
    من کی گفتم پسر خاله....

ویواز گوشی خوبیه این گوشی به قدری خوبه و کامله که هر کسی این گوشی رو میخره میگه چرا اندروید رو این گوشی نیست چون امکاناتی که داره واقعا در حد گوشی 270 تومنی نیست...ولی خوب سیستم عامل S60v5 هست و کاریش هم نمیشه کرد مگر اینکه ه ک بشه تا شاید تغییراتی از جمله پورت شدن کدک های Xvid,Dvix,AVC از رو گوشی های N8,i8910,C7 و خیلی چیز های دیگه که امید وارم بشه ولی اگه بشه دیگه ویواز رو نمیشه جمش کرد
    Last edited by vahidsport; 08-06-2011 at 16:07.

داره خودمونی میشه yas1385's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

آقا من دیگه تصمیمو گرفتم البته با راهنمایی های دوستان متوجه شدم سیمبیان سری 60 ورژن 5 همچین بد هم نیست و فقط از آندروید کمتره.
    مام که قیافمون به آندروید نمیخوره هم واس با همین ویواز بسازیم فقط آخرین راهنماییو بدین که ویواز پرو بگیرم یا ویواز ساده با توجه به اینکه ویواز پرو کمی صداش بیشتره و ویواز ساده دوربینش بیشتره.
    راستی یه جا خوندم یه یارویی نظر داده بود ویواز دوربین عکاسیش خیلی داغونه.آره؟
    هرکی میتونه یه ویدیوی 5 یا 6 ثانیه ای که با این گوشی گرفته رو برام بفرسته ممنون میشم.
    سعید اسپورت به پسر خالت وحید سلام برسون
    از همتون که راهنمایی کردین ممنون

10. این کاربر از yas1385 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بچه ها شما نرم افزاری ندارین که عکس تماس گیرنده از این هم که هست فول اسکرین تر نمایش داده بشه؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

آقا من دیگه تصمیمو گرفتم البته با راهنمایی های دوستان متوجه شدم سیمبیان سری 60 ورژن 5 همچین بد هم نیست و فقط از آندروید کمتره.
    مام که قیافمون به آندروید نمیخوره هم واس با همین ویواز بسازیم فقط آخرین راهنماییو بدین که ویواز پرو بگیرم یا ویواز ساده با توجه به اینکه ویواز پرو کمی صداش بیشتره و ویواز ساده دوربینش بیشتره.
    راستی یه جا خوندم یه یارویی نظر داده بود ویواز دوربین عکاسیش خیلی داغونه.آره؟
    هرکی میتونه یه ویدیوی 5 یا 6 ثانیه ای که با این گوشی گرفته رو برام بفرسته ممنون میشم.
    سعید اسپورت به پسر خالت وحید سلام برسون
    از همتون که راهنمایی کردین ممنون
    من با پرو کار نکردم، اما ویواز فیلمبردایش حرف نداره ! با کیفیت HD و وضوح بسیار خوب فیلم می‌گیره ...

الان امکان کات کردن ندارم، ولی اگه داشتم هم اون قدر کیفیت کلیپام بالاست که حجم 6-5 ثانیه‌اش هم زیاد میشه

ببین کیبورد و به قول خودت صدای کمی بیش‌تر (که من مطمئن نیستم ازش) برات مهم‌تره (که برو پرو بگیر) یا دوربین 8 مگا پیکسلی و اجرای نرم‌افزار‌ها و بازی‌های سیمبین ورژن 5 بدون اشکال ... (شنیدم پرو بعضی برنامه‌ها توش مشکل دارن) ...

13. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •