تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 428 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه 3dmotion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

اینا رو که میدونم گاگول که نیستم 90 ساله تو بازی سازیم دیگه باید بدونم اصولا" پارتیکل سنگین میکنه ! نه ؟!
    دقیقا" همونو میخام . ببین واسه بارون که میریزه رو زمین . بعد قطره های بارون پخش میشن . واسه خوده بارون که میدونم از استاتیک مش و متریال مربوط استفاده میکنم ( ) ولی واسه قطره های بارون که با برخورد با زمین پخش میشن ( البته قطره های بارون که نه همون حالت پخش شدنه بارون ) . اونم با پارتیکل ساختنشو مشکلی ندارم فقط مثلا یه سطح نا هموار داریم که اینا باید محل سطح زمین رو تشخیص بدن و همونجا ایجاد بشن که بالا و پایین نشه . پارتیکلم بهش فیزیک میدم ولی خوب حتما باید از بالا بریزه رو زمین تا عمل کنه . میخام دقیقا" رو سطح زمین ایجاد شه .
    اینو میدونی چجوریه ؟
    یکی از راهاش اینکه یه پارتیکل بسازی مثل فواره حالا منبعشو روی حالت Plan قرار بده که بصورت 4 وجهی در بیاد بعد از اینکه همه تنظیماتو انجام دادی توی محیط Cascade راست کلیک کن و از زیر منوی Oriantion گزینه LockAxis رو انتخاب کن حالا او جهتی رو که پارتیکل نباد بره رو انتخاب کن که فکر کنم Epal_Z باشه و lock Axis Flag رو به Epal_Z تغییر بده و در آخر قسمت Acceleration رو اگه استفاده میکنی خاموش کن.
    این طوری پارتیکل ها به نظر میرسه از سطح زمین ایجاد میشن و بالا نمیرن .
    فقط یه نکته مهم اگه از Collision استفاده میکنی اونو روی حالت Kill تنظیم نکن و اگه استفاده میکنی Life پارتیکلتو بیشتر کن که خودشو نشون بده

موفق باشی

2. 3 کاربر از 3dmotion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

نه عزیز مثه اینکه درست منظورمو نرسوندم ! ببین الان این پارتیکل :

دونه های پارتیکل از بالا ساخته میشه می افته روی سطح نا هموار و ثابت میشه این پارتیکل ما هم مثلا" تو هر ثانیه 50 تا تولید میکنه
    حالا میخام اطفاقی بیوفته که اینا کلا" روی سطح ایجاد بشن . یعنی اتومات سطح رو تشخیص بدن و روش ایجاد بشن . واسه این راهی هست ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ممنون رفقا یه روش خودم کشفیدم واسش

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

اینا رو که میدونم گاگول که نیستم 90 ساله تو بازی سازیم دیگه باید بدونم اصولا" پارتیکل سنگین میکنه ! نه ؟!
    دقیقا" همونو میخام . ببین واسه بارون که میریزه رو زمین . بعد قطره های بارون پخش میشن . واسه خوده بارون که میدونم از استاتیک مش و متریال مربوط استفاده میکنم ( ) ولی واسه قطره های بارون که با برخورد با زمین پخش میشن ( البته قطره های بارون که نه همون حالت پخش شدنه بارون ) . اونم با پارتیکل ساختنشو مشکلی ندارم فقط مثلا یه سطح نا هموار داریم که اینا باید محل سطح زمین رو تشخیص بدن و همونجا ایجاد بشن که بالا و پایین نشه . پارتیکلم بهش فیزیک میدم ولی خوب حتما باید از بالا بریزه رو زمین تا عمل کنه . میخام دقیقا" رو سطح زمین ایجاد شه .
    اینو میدونی چجوریه ؟
    خوب برای این اصلا نیاز نیست از پارتیکل استفاده کنی .....پدر سیستم در میاد برای پارتیکل .... از دکال استفاده کن .....
    امشب یا فردا یه اموزش برای استفاده از دکال میزارم ..... در واقع یه نمونه متریال میزارم تا بتونی از decal actor ازش استفاده کنی .... فکر کنم بعد این همه حرفه ای شدن تو یو دی کی هنوز یه سری چیزای کوچیکو یاد نگرفتی یا بلدی و ازشون استفاده نمیکنی ....

6. 2 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

حسین گرفتی ما رو ؟!
    فهمیدی من چی میخام ؟!
    نه خداییش فهمیدی چی میخام بسازم !؟
    اونی که تو نظره منه غیر ممکنه ساختش با دکال ! من ندونم دکال چیه دیگه ! دمت گرم
    Last edited by Reza Azimy_RW; 18-10-2011 at 01:31.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

حسین گرفتی ما رو ؟!
    فهمیدی من چی میخام ؟!
    نه خداییش فهمیدی چی میخام بسازم !؟
    اونی که تو نظره منه غیر ممکنه ساختش با دکال ! من ندونم دکال چیه دیگه ! دمت گرم
    چرا داغ میکنی ؟!!!!! گفتم که یا یاد نگرفتی یا بلد هستی و نمیخوای ازشون اسفاده کنی.....
    آره فکر کنم گرفتم چی میخوای .... میخوای قطره ها یا به اصطلاح blob بسازی که روی زمین بترکن .... میدونم با پارتیکل به نظر بهتر میاد ولی تو سرعت رندر خیلی تاثیر داره ..... واسه همین میگم از دکال استفاده کن .... چون گفتی واسه بارون میخوای میگم ... بارون رو باید تو یه سطح بزرگ قرار بدی ....
    یه چیزی رو نفهمیدم .... با یه پارتیکل میخوای تمام اون سطوح رو پشتیبانی کنی؟
    یه چیزی دیگه هم هست این پارتیکل فیزکال رو استفاده کردی؟

9. 2 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

آره فکر کنم گرفتم چی میخوای .... میخوای قطره ها یا به اصطلاح blob بسازی که روی زمین بترکن .... میدونم با پارتیکل به نظر بهتر میاد ولی تو سرعت رندر خیلی تاثیر داره ..... واسه همین میگم از دکال استفاده کن .... چون گفتی واسه بارون میخوای میگم ... بارون رو باید تو یه سطح بزرگ قرار بدی ....
    داغ میکنم ؟ اینجا بودی خفت میکردم
    نه داداش متوجه نشدی ... ببین . برای حرفه ای شدنه کار فقط لازم نیست یه دایره روی زمین بترکه . باید یا چیزی هم بپاشه بالا . حالا اون چیزی که میپااشه بالا قرار نیست 30 تا دونه پارتیکل باشه . یه دونه Plane هست که روش یه متریال از پاشیده شدنه ابه . که با تنظیمات پارتیکل عینه پاشیده شدنه اب میشه . حالا یه چیز دیگه اینکه تو بازیهای بزرگ هم از همین روش پارتیکل استفاده میکنن . پیشنهاد میکنم اموزشایه Eat3d - Unreal Development Kit 2 - Creating Cinematics & Environmental Effects ببینی دقیقا" متوجه منظورم میشی
    حالا بیخیال مهم نیست مهم اینه مشکلم حل شد

11. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

نه داداش متوجه نشدی ... ببین . برای حرفه ای شدنه کار فقط لازم نیست یه دایره روی زمین بترکه . باید یا چیزی هم بپاشه بالا . حالا اون چیزی که میپااشه بالا قرار نیست 30 تا دونه پارتیکل باشه . یه دونه Plane هست که روش یه متریال از پاشیده شدنه ابه . که با تنظیمات پارتیکل عینه پاشیده شدنه اب میشه . حالا یه چیز دیگه اینکه تو بازیهای بزرگ هم از همین روش پارتیکل استفاده میکنن . پیشنهاد میکنم اموزشایه Eat3d - Unreal Development Kit 2 - Creating Cinematics & Environmental Effects ببینی دقیقا" متوجه منظورم میشی
    حالا بیخیال مهم نیست مهم اینه مشکلم حل شد
    تو چت گفته بودی اینو ببینم هنوز قسمت نشد ... یکی دوتا آموزش خوب دیگه رو هم ندیدم هنوز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بهترین نرم افزار چیه واسه map character weapon /3dmax ya maya کدوم بهتره
    Last edited by kollack; 07-11-2011 at 13:18.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بهترین نرم افزار چیه واسه map character weapon /3dmax ya maya کدوم بهتره واسه ue3
    کی ؟ داداش زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم !
    فرقی نداره . ولی خوب تری دی مکس بهتره واسه مدلسازی . البته میگن . چون من با مایا کار نکردم

15. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •