تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 432 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.خوب برای ما که بعد از مدتها می خوایم درس بخونیم دیگه چاره ای نیست.یعنی هیچی یاد نمیدن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    تنها راهش اینه که تا فوق دیبلم بخونید بعد کارشناسی به بعد رو جای دیگه برید ...

یاد میدین ، اما اون چیزی که به درد شغل آیندت بخوره رو نده یک سری چیز های مزخرف کامل ......

شهریه دانشگاه ازاد 250 تومن گرونتره اما خداشاهده بسیار بسیار از دانشگاه مزخرف علمی کاربردی بهتره .

اصلا خودتون یک بار برای آیندتون برید دانشگاه علمی و کاربردی مرکز شهرتون ببینید دانشجویان راضی هستند یا نه ..

اینو بگم وقتی ویرید دانشگاه علمی و کاربردی باید قید یادگیری رو بزنین و یک هزینه دیگه ای هم کنار بزارید تا خارج از دانشگاهتون یه چیزی یاد بگیرید ...

ازاد - پیام نور - دولتی عالی هستند ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما فكر كردي تو دانشگاه دولتي چيزي ياد ميدن؟ 4 سال وقت با ارزشمو الكي هدر دادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بازم ممنون،من امروز می خوام برم واسه ثبت نام.البته کاردانی هست.یعنی شهریه اش با آزاد فقط 250 فرقشه؟ حدودا هر ترم چقدر میشه؟ از 600 که بالا نمیزنه، میزنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان اونایی که قبول شدند، براشون پیامک اومده؟برا من نیومده نکنه قبول نشدم. تو سایت سنجش که میرم فقط زده نتیجه : متمرکز رشته فلان.یعنی قبول دیگه آره؟حالا اگه قبول نشده باشیم چی می نویسه؟
    ببخشید سوالام ناشیانه بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای منم پیامک نیامد اما رفتم ثبت نام کردم.
    فکر کنم مهلت اش امروز و پنجشنبه باشه

7. این کاربر از book3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برای منم پیامک نیامد اما رفتم ثبت نام کردم.
    فکر کنم مهلت اش امروز و پنجشنبه باشه
    ممنون،خوب تو سنجش که نتیجه رو دیدین چه جوری نوشته؟مال من فقط اسم رشته رو نوشته و واحد مربوطه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دقیقا مانند شما
    انتخاب اولم رو نوشته

10. این کاربر از book3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

والا ما که پزشکی سراسری میخونیم هم تو این دو سال هیچی یاد نگرفتیم طبق آماری که به دست آوردم قرار هم نیست چیز آنچنان "چیزی" یادمون بدن. خودمون باید منابع رو بخونیم و یاد بگیریم. رئیس دانشکده میگه شماها همتون یا قراره بیکار بشین یا متخصص. اگه بیکار شدین که خب یادگرفتن و یادنگرفتن تاثیری روتون نداره. اگه هم میخوایم متخصص بشین که باید خودتون منابعش رو بخونین وظیفه ما نیست بهتون یادبدیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما فكر كردي تو دانشگاه دولتي چيزي ياد ميدن؟ 4 سال وقت با ارزشمو الكي هدر دادم
    والا ما که پزشکی سراسری میخونیم هم تو این دو سال هیچی یاد نگرفتیم طبق آماری که به دست آوردم قرار هم نیست چیز آنچنان "چیزی" یادمون بدن. خودمون باید منابع رو بخونیم و یاد بگیریم. رئیس دانشکده میگه شماها همتون یا قراره بیکار بشین یا متخصص. اگه بیکار شدین که خب یادگرفتن و یادنگرفتن تاثیری روتون نداره. اگه هم میخوایم متخصص بشین که باید خودتون منابعش رو بخونین وظیفه ما نیست بهتون یادبدیم.
    سلام
    اصلا مساله یاد دادن نیست !!! این فقط یک طرف قضیه هستش .

انقدر بی نظمی در این دانشگاه وجود دارد ...که خود استاد ها پیشنهاد میکنند برای ادامه تحصیل از این دانشگاه برویم .

فقط همین رو بدونید ..ترم جدید ما شروع شده نصف درس ها رو نمرشونو وارد نکردند .... تا این حد ..

استاد ها فقط اکثرا 3 - 5 جلسه میان و همش غیبت و دیر میکنن بعد میان میگن مشکل از خودتونه یاد نگرفتید ... بعد از یک منبع 700 صفحه ای امتحان میگیرند ...

و ....

چیز که اصلا نمیشه گفت ...اصلا ...

13. این کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •