سلام.خوب برای ما که بعد از مدتها می خوایم درس بخونیم دیگه چاره ای نیست.یعنی هیچی یاد نمیدن؟
سلام.خوب برای ما که بعد از مدتها می خوایم درس بخونیم دیگه چاره ای نیست.یعنی هیچی یاد نمیدن؟
سلام
تنها راهش اینه که تا فوق دیبلم بخونید بعد کارشناسی به بعد رو جای دیگه برید ...
یاد میدین ، اما اون چیزی که به درد شغل آیندت بخوره رو نده یک سری چیز های مزخرف کامل ......
شهریه دانشگاه ازاد 250 تومن گرونتره اما خداشاهده بسیار بسیار از دانشگاه مزخرف علمی کاربردی بهتره .
اصلا خودتون یک بار برای آیندتون برید دانشگاه علمی و کاربردی مرکز شهرتون ببینید دانشجویان راضی هستند یا نه ..
اینو بگم وقتی ویرید دانشگاه علمی و کاربردی باید قید یادگیری رو بزنین و یک هزینه دیگه ای هم کنار بزارید تا خارج از دانشگاهتون یه چیزی یاد بگیرید ...
ازاد - پیام نور - دولتی عالی هستند ....
شما فكر كردي تو دانشگاه دولتي چيزي ياد ميدن؟ 4 سال وقت با ارزشمو الكي هدر دادم![]()
بازم ممنون،من امروز می خوام برم واسه ثبت نام.البته کاردانی هست.یعنی شهریه اش با آزاد فقط 250 فرقشه؟ حدودا هر ترم چقدر میشه؟ از 600 که بالا نمیزنه، میزنه؟
سلام دوستان اونایی که قبول شدند، براشون پیامک اومده؟برا من نیومده نکنه قبول نشدم. تو سایت سنجش که میرم فقط زده نتیجه : متمرکز رشته فلان.یعنی قبول دیگه آره؟حالا اگه قبول نشده باشیم چی می نویسه؟
ببخشید سوالام ناشیانه بود
برای منم پیامک نیامد اما رفتم ثبت نام کردم.
فکر کنم مهلت اش امروز و پنجشنبه باشه
ممنون،خوب تو سنجش که نتیجه رو دیدین چه جوری نوشته؟مال من فقط اسم رشته رو نوشته و واحد مربوطه
دقیقا مانند شما
انتخاب اولم رو نوشته
والا ما که پزشکی سراسری میخونیم هم تو این دو سال هیچی یاد نگرفتیم طبق آماری که به دست آوردم قرار هم نیست چیز آنچنان "چیزی" یادمون بدن. خودمون باید منابع رو بخونیم و یاد بگیریم. رئیس دانشکده میگه شماها همتون یا قراره بیکار بشین یا متخصص. اگه بیکار شدین که خب یادگرفتن و یادنگرفتن تاثیری روتون نداره. اگه هم میخوایم متخصص بشین که باید خودتون منابعش رو بخونین وظیفه ما نیست بهتون یادبدیم.
سلام
اصلا مساله یاد دادن نیست !!! این فقط یک طرف قضیه هستش .
انقدر بی نظمی در این دانشگاه وجود دارد ...که خود استاد ها پیشنهاد میکنند برای ادامه تحصیل از این دانشگاه برویم .
فقط همین رو بدونید ..ترم جدید ما شروع شده نصف درس ها رو نمرشونو وارد نکردند .... تا این حد ..
استاد ها فقط اکثرا 3 - 5 جلسه میان و همش غیبت و دیر میکنن بعد میان میگن مشکل از خودتونه یاد نگرفتید ... بعد از یک منبع 700 صفحه ای امتحان میگیرند ...
و ....
چیز که اصلا نمیشه گفت ...اصلا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)