حسین جان توی این عکس که WE2010 رو نشون میدن اسم بازیکنارو ژاپنی نوشته که!
![]()
حسین جان توی این عکس که WE2010 رو نشون میدن اسم بازیکنارو ژاپنی نوشته که!
![]()
دوستان کسی پچی واسه دمو نداره؟ افزایش زمان بازی و ...
احتمالا چندین صفحه قبل گذاشته شده اما باور کنید خیلی سخته این همه صفحه دنبالش بگردم. ممنون میشم یه نفر بهترین پچ رو بذاره
دوستان من این دمو رو با چه دردسری دانلود کردم اما الان که میخوام نصب کنم وسط نصب با این پیغام مواجه میشم
لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟
دوستان من این دمو رو با چه دردسری دانلود کردم اما الان که میخوام نصب کنم وسط نصب با این پیغام مواجه میشم
لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟
دوستان من دمو رو دانلود كردم ولي وقتي ميخواهم نصب كنم ميگه جا ندارم.
ميخواستم ببينم چه قدر فضا بايد براش تو درايور c خالي باشه چون تو درايورهاي ديگه نصب نميكنه.![]()
فکر کنم فضای خالی باید 8gb باشه.
من هم مشکل شمارو داشتم و بالاخره دمو رو دانلود کردم ولی همین ارور رو میداد و من هر بلای سرش آوردم حل نشد.
فکر کنم شما هم باید مثل من برید دمو رو از بیرون بخرید.![]()
کسی تا حالا با اين مشکل جديد پنالتی گرفتن مواجه شده؟ تو 2009 خودش يهو تکل ميزد که ديگه خدا رو شکر اينجا نميزنه ولی وقتی با يکی تو محوته جريمه شونه به شونه ميشی يهو در کمال ناباوری پنالتی ميگيره که خيلی آزار دهندس
خوب من بعد از نصب دمو و بازي كردن 4 مسابقه چيزهايي كه فهميدم
از اين 4 بازي 3 برد و 1 باخت روي درجه top player داشتم.بهترين برد 2-0 و باختم هم 1-0 بود.يك ايراد اساسي كه البته هر چي بيشتر بازي كنيم بيشتر طبيعي ميشه اينه كه خيلي توپ رو جلو ميندازن بازيكنا.داور هنوز همون داور كچل كه ديگه فكر كنم همه از ديدنش سرطان گرفتند.
در كل هميشه من هر نسخه pes رو بازي ميكنم بايد چند مدت بگذره تا باهاش حال كنم ولي اين يكي رو احساس ميكنم بيشتر باهاش حال كنم.![]()
10 پیشنهاد اول برای ارائه به کونامی در سایت PESFAN
1-ثبت گل , زننده گل و در صورت امکان زمان ثبت گل و همینطور ثبت گل به خودی در اسکور بورد بصورت G.O . یکسال و نیم پیش رای گیری در مورد این پیشنهاد شروع شد .
2-فریز نشدن و ثابت نماندن بازیکن بعد از زدن ضربات شروع مجدد . دو سال پیش رای گیری در مورد این پیشنهاد شروع شد .این موردو کونامی توی نسخه 2010 درست کرده .
موارد سوم 3 و 4 و 5 همین دو روز پیش به رای گیری گذاشته شدن و توی همین دو روز این همه رای آوردن و احتمالا تا چند روز دیگه به صدر پیشنهادات برسن .
3-دروازه بانها بطور کامل مجددا باز سازی بشن .
4- برطرف کردن باگهای فیزیکی بازی بخصوص تداخل دست و پای بازیکنان در هم .
5-ارتقاء هوش مدافعین .
6-امکان مصدوم شدن دروازه بانها . 2 سال و نیم پیش رای گیری در مورد این پیشنهاد شروع شد .
7-برداشتن دیوار های نامرئی در زمان پرتاب اوتها . 2 سال پیش رای گیری در مورد این پیشنهاد شروع شد که این موردو کونامی درست کرده .
8-کنترل دروازه بان بوسیله گیمر . 11 ماه پیش رای گیری در مورد این پیشنهاد شروع شد این موردو هم کونامی توی نسخه 2010 درست کرده .
9-تورها و دروازه های متنوع و گوناگون – یکسال و نیم پیش رای گیری در مورد این پیشنهاد شروع شد .
10-برگشتن بازیکنان تیم به عقب برای کمک به مدافعین بعنوان نمونه وجود گزینه ای برای برگردوندن مهاجمین قد بلند در زمانی که حریف صاحب کرنر میشه . 5 ماه پیش رای گیری در مورد این پیشنهاد شروع شد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 29-09-2009 at 12:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)