می خوام یه 6050 بخرم ، اطفا دوستانی که تجربه دارند ، می دونم که بخاطر تحریم گارانتی اصلی نداریم اما با این وجود بهترین گارانتی لپ تاپ hp در ایران کدوم شرکت ها هستند ، اگر میشه چندتا به ترتیب اولویت معرفی کنید
می خوام یه 6050 بخرم ، اطفا دوستانی که تجربه دارند ، می دونم که بخاطر تحریم گارانتی اصلی نداریم اما با این وجود بهترین گارانتی لپ تاپ hp در ایران کدوم شرکت ها هستند ، اگر میشه چندتا به ترتیب اولویت معرفی کنید
فکرنکنم مشکلی باشه بستگی به دمای اتاق و محل استفائه هم داره
ازخود لب تاچ چطور دمای cpu رو میبینی ؟ برنامه core temp رو نصب کن بهت نشون میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 1350 با گارانتی خریدم
البته گارانتی برای اچ بی چندان معنایی نداره
سلام
من یک 6170 خریدم
منخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که الان از گرافیک ATI داره استفاده میکنه یا اون یکی دیگه ؟
چجوری میشه بین این دو تا Change کرد ؟
چرا این ATI مثل Geforce تنظیمات نداره ؟ منظورم Control Panel هست . شاید من ندیدم . کجاست ؟
کلا من نمیدونم تنظیمات یک لپ تاپ جدید چی هست و چیکار باید کرد بعد از خرید . راهنمایی کنین لطفا
منم این مشکل چنج رو پیدا کردم
البته تو کنترل پنل ati یه جایی هست میشه اسم برنامه رو بدی و بگی به حالت high اجرا بشه
ولی همینطوری نمیشه فهمید الان رو کدوم گرافیک هست؟
خب شما کلیک راست کنید گزینه اخر می نویسه رو کدوم گرافیکه دیگه!بعد مگه می شه ati تنظیمات نداشته باشه!تو کنترل پنل gpu هر چی بخواید هست دیگه.من این لپتاپ ر وندارم.ولی بگردید پیدا می کنید
دوستان عزیز کسی میدونه برای قسمت cool sense چه درایوری رو باید از سایت اچ پی دانلود کنم؟
روی دسکتاپ کلیک راست کن و Configure switchable graphics انتخاب کن...
یا
البته من 6050 دارم.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
cool sense مربوط به قسمت framework هستش...این نرم افزار وو از قسمت software- solutions درایورای لپ تاپت دانلود کن....البته زیاد مطمئن نیستم ولی امتحانش ضرر نداره.......
HP Software Framework
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)