این پینگ صبانت در سرویش شبانه خیلی بالاست دور و بر 2400 سرویس روزانش هم دور و بر500 , عادیه به نظر دوستان ؟ کاری میشه کرد؟؟
این پینگ صبانت در سرویش شبانه خیلی بالاست دور و بر 2400 سرویس روزانش هم دور و بر500 , عادیه به نظر دوستان ؟ کاری میشه کرد؟؟
مرسی عزیز
ولی منظورت اینه که شرکتهای اسمی مثل صبا و شاتل و ... هم فقط دنبال همون ورق کاغذن یا اون قضیه ورق کاغذ فقط مال شرکتهایی مثل هفت نته ؟ (یعنی شرکتهای کوچولویی که احتمالا کسی کاری به کارشون نداره)
نکته بعدی هم اینه که با جعلش مشکلی ندارم. فقط تا حالا نمونش رو ندیدم
اگه یه نمونه از این معرفی نامه ها میدیدم اون وقت عملیات رو انجام میدادم
در ضمن یک چیزی که یادم رفت بگم اینه که با اون پستی که من دادم مگه راه دیگه ای هم غیر جعل میمونه؟
نکته آخر هم این که اون قضیه [QUOTE=s.o.a.d;3699638]حرف بد نزنم یه وقت! /QUOTE] ماجراش چیه؟؟؟ (چون ما که قبل ویرایش پست رو ندیدیم)
سلام
من حدود 10 روز پیش مدارکم رو برای فن آوا فرستادم ولی هنوز خبری از وصل adsl نشده (سرویس s2). نظر شما چیه درباره اینکه من درخواست جمع آوری بدم و برم از آسیا تک بگیرم (128).
مرکز مخابرات کاشانی 4409
سلام به همه دوستان
من مشهد هستم و می خواستم راجع به اوضاع شرکت های سرویس دهنده اینترنت در مشهد
سوال کنم (توی تاپیک مشهد که پست دادم 2 روزه داره خاک می خوره ..!)
من 8 ماهی شاتل داشتم اول 64 ارت و شش ماه هم 512 اکو ...
دو ماهی میشه که اوضاع شاتل تو مشهد به هم ریخته و هر چی هم اینور اونور تماس گرفتم
فقط وعده دادن خسته شدم دیگه ...
از دوستان اگه کسی آمار مشهد رو داره مورد کیفیت صبا نت و بخصوص این خط 1 Mb که با محدودیت حجمی
دارن میدن یه توضیحی بده ... (میزان قطعی -- سرعت دانلود واقعی -- پینگ تایم و سرعت دانلود در
ساعتهای رایگان )
ممنون از همه دوستان![]()
سلام من تو منطقه جنت ابادم چه سرویس و از چه شرکتی بگیرم؟
اینکه میگن مثلا در ماه 3 گیگ محدودیت حجمی داره فقط دانلوده ؟یا ریسیو هم هست (وب گردی) ؟
سلام لطفا پیش شمارتون را اعلام کنید
خیر فقط دانلود نیست
وب گردی و آپلود و خلاصه هر کاری که به اینترنت ربط میشه محاسبه میشه
وب گردی
دانلود
آپلود
استفاده نرم افزارها از اینترنت
و...
ممنون![]()
خب با حمید رضا همزمان پست دادم
ایشون همه چیز رو گفتن.
ویرایش شد...
Last edited by J U N I P E R; 19-04-2009 at 14:50. دليل: پست همزمان
سلام من میخوام adsl بگیرم به نظرتون از چه شرکتی بگیرم
من سرعت 64 میخوام چون دانلود زیاد نمیکنم بیشتر وبگردی میکنم کدوم شرکت قیمتش مناسبت تره ؟
شما تهرانی؟
به نظر من بهترین کار اینه که بری سایت رسمی این شرکت ها و تعرفه هاشون رو ببینی بعد انتخاب کنی کدوم بیشتر مناسب حال شماس...
sepanta.net
shatel.ir
parsonline.com
asiatech.ir
و...
بله تهرانم یکی از دوستانم به من گفت که اسیاتک سرویس 64 کیلوبایت رو با قیمت خوبی میده ولی الان رفتم تو سایتش سرویس 64 کیلوبایت نداشت شما در جریانید ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)